maanantai 19. lokakuuta 2009

Kynnestä asiaa


Kun minulla oli rakennekynnet( joita nyt kovasti nysäkynsieni kanssa ikävöin), tuli minun käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, jos peitin ranskalaisen manikyyrini kynsilakalla, ja halusin sen poistaa. Niinpä tutustuin Mavalan erittäin hellävaraiseen kynsilakanpoistoaineeseen, joka minulta juuri pääsi loppumaan. Tämä asetoniton superaine poisti tummimmatkin lakat kuin vettä vain nopeasti ja tehokkaasti. Ainut miinus tulee hinnasta, joka on aika korkea verrattuna muihin lakanpoistoaineisiin (esim. Mirame).. Eli 100 ml tätä ihanaa, tehokasta ainetta maksaa yli 6 euroa. Eihän se kuulosta paljolta, mutta kun vieressä on purkki toisenmerkkistä ainetta, joka maksaa 1,30 e/ 200 ml, niin pakko minun oli tämän korvaajaksi hankkia halpisversio. Ihan vain kokeilun vuoksi. Minulla siis oli jo kaapissa Mirame (asetonillinen, sillä enää minun ei tarvitse varoa rakenteita), jonka käytän loppuun. Nyt ostin vuoroaan odottamaan X-tra-merkkisen (eli superhyperhalpismerkki), jota minun oli sen halvan hinnan vuoksi pakko saada kokeilla. En ole kuitenkaan valmis tuhlaamaan hirveästi kosmetiikkaan tai varsinkaan kosmetiikan "apureihin", kuten juuri tähän lakanpoistoaineeseen. Vaihtelen kynsilakkoja nykyään niin paljon (rakenteiden poiston jälkeen), että tuollainen Mavalan 100 ml:n pullo loppuisi hyvin pian. Mutta tuota Mavalaa minun on pakko kuitenkin suositella :) , sillä hinta-laatusuhde on hyvä. Olen vain niin pihi, että yli 6 euroa sadasta millistä kuulosta paljolta. Palaan kuitenkin tähän merkkiin, jos halpismerkit pettävät. Mirame tuntuu kuitenkin toimivan ihan hyvin.

Vaihdoin Goshin vihreän lakan Sothysin seksikkään punaiseen. Sothyshan on astetta arvokkaampi kosmetiikkasarja, ja tässä tapauksessa on sanottava, että joskus hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. Lakka levittyi hyvin, peitti kauniisti ja kuivui nopeasti. Punaisissa lakoissa on aina se vaara, että sotkee ja onnistuinpa minäkin tällä hiukan tuhraamaan. Mutta kaikin puolin pätevä lakka. Suosittelen :)

Omat kynteni kasvoivat ennen todella nopeasti, ja usein minulta kysyttiinkin, onko minulla tekokynnet. Laitoinkin rakennekynnet häitäni varten vain siksi, ettei minun itseni tarvitsisi silloin huolehtia lakan ja kynsien kestävyyttä. Lisäksi halusin siistin, ranskalaisen manikyyrin ja timanttikoristeluja. Viilattuani raksukynnet pois tilanne kynsieni kanssa on radikaalisti muuttunut. Ne eivät kasva enää yhtä nopeasti, ne halkeilevat, ja ovat kaikin puolin rumat. Siksi näiden kynsilakkapostauksien tekeminen tuntuu hassulta, kun en mielelläni näitä nysäkynsiäni esittele. Haluaisinkin korostaa, että esittelen noita lakkoja, en kynsiäni.

Kokeilin Sothysinkin lakan päälle Make Up Storen mattalakkaa. Ajattelin ensin, etten laita siitä kokeilusta kuvaa, sillä 1) häpeän karmeita kynsiäni :/ ja 2) kuvasta ei kovin hyvin näe tulosta.Tuossa nyt kuitenkin jonkunlainen kuva ja yritän kertoa sen, mitä kuvasta ei näe. Lakan laitettuani epäilin jälleen, ettei lakka juuri siitä muuttuisi. Mutta jälleen kerran sain huomata, että lakan kuivuttua se teki todella metkan näköisen mattapinnan lakan päälle. Tykkäsin kovasti. Silti jotenkin tuntuu, että mattaus vielä korostaa jokaista pilalle mennyttä kohtaa, ja kynsieni epäesteettistä ulkonäköä. Koska tässä ei kuitenkaan nyt arvostella kynsiäni, vaan lakkaa, niin täytyy sanoa, että Make Up Store teki sen taas. Hyvää jälkeä. Kuka ikinä jossain onkin ekan kerran mattalakan keksinyt, niin propsit hänelle.

1 kommentti:

  1. Itellä on käytössä 1 sothyn kynsilakka (metal). Aivan ihana sävy ja kestää kynsillä yli viikon lohkeilematta! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!