perjantai 6. marraskuuta 2009

Pinkkiä, pinkkiä...


Ihana mattamustani lohkesi hieman yhdestä kynnestä, joten eihän tämä kynsilakkafriikki malttanut korjailla probleemaa, vaan sain tekosyyn vaihtaa pirtsakampaan väriin. Johan se mattaväri kerkesi yhden päivän kynsissä olemaankin, pohjalla ollut Avon muutaman päivän kauemmin. Tämä vain ikävä kyllä tarkoitti sitä, etten onnistunut tavoitteessani yhdistellä Essentia Naturalea ja tummaa kynsilakkaa koko viikon ajan. No, luomiväriä sentään olen käyttänyt ahkerasti. Siitä vielä postausta myöhemmin.

Kyseinen pinkki on Lumene-lakka sävy 62 Lumottu Kevät.


Mutta niin tämä friikki vaihtoi hienostuneemman pinkin pirtsakampaan pinkkiin, tällä kertaa CND-lakan sävyyn Raspberry Parfait, jonka päällä on Violet Shimmer -lakka. CND-lakkojen uusi ideahan on se, että 50 erisävyistä kermamaista lakkaa saa muokattua erilaisiksi erilaisten päällyslakkojen kanssa. Päällysvaihtoehtoja tarjoavat metalliset shimmer-sävyt, helmiäishohtoiset Pearls-sävyt sekä upeasti kimaltelevat Sparkles-sävyt. Näitä lakkoja yhdistämällä voi saada aikaiseksi yli 800 eri sävyä. Lakat tulevat vissiin kunnolla myyntiin joulukuun puolella Suomessa. Ja katsokaapa, miten nätisti kynteni sointuvat yhteen H&M:sta ostettujen korvakorujen kanssa. Minusta on aina kiva, jos kynnet mätsäävät jonkin asusteen - tai edes luomivärin - kanssa.

Olen yrittänyt käyttää näin syksyllä tummempia värejä, sillä pinkit ovat jotenkin liiankin kesäisiä. Mutta kokeiltuani nyt kuitenkin syysharmaassa pirtsakampaa väriä, niin täytyy sanoa, että on se vaan piristävää. Aina kun ottaa hanskat pois kädestä, pinkit kynnet herättävät huomion iloisesti. Pienestä se piristys on kiinni.

Kävin muuten tiistaina Sokoksella pyörimässä ja houkuttelevat, paljon mainostetut ja kehutut TRESemmé -hiustuotteet olivat tarjouksessa. Shampoon hinnalla (8,90 e) sai myös hoitoaineen eli kaksi ihanaa purkkia yhteensä vain 8,90 e. Ja nämä pullot kun ovat vielä isompia kuin Syossin megapullot. TRESemmé -pullot ovat 900 ml:n kokoisia megasuperpulloja. Mutta, koska omaan aikas monta muuta shampoo/hoitoaine -yhdistelmää, niin itku silmässä jätin pullot kauppaan enkä uhrannut ropojani. Joskus aion niitä kuitenkin vielä kokeilla. Onko joku toinen jo ennättänyt testata nämä pullot?

Ihan aiheeseen liittymätön, mutta ulkona pilkottavaan talvimaisemaan liittyvä kysymys: Miten lumenauraaja pääsee aamulla töihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!