tiistai 8. joulukuuta 2009

Loppuun kulutettuja

Olenkin jo kertonut tilanneeni huippupätevästä Kuopion Yliopistollisen Apteekin verkkokaupasta käsirasvan. Se oli tämä Eucerinin pH 5 Hand Cream, ja nyt se on loppu. Tuote lupasi olla kuivien käsieni apuna, mutta huomasin itse asiassa jotain hieman päinvastaista. Tämä rasva oli omiaan hyväkuntoisten käsien kanssa estäen sitä kuivumista.

Kun tilasin tämän rasvan, käteni olivat toooodella pahassa kunnossa. Oikein perusatooppiset kädet. Lisäämällä Eucerinia tilanne ei juurikaan parantunut, vaan voide tuntui jopa ikävältä kalvolta käsissäni. Tiesin kuitenkin käsieni vaativuuden enkä olettanutkaan tällaisen ns. perusrasvan hoitavan niitä kuntoon. Loppujen lopuksi sain käteni kuntoon vasta reseptilääkkeillä. Mutta sitten tuli Eucerinikin jo tarpeeseen. Kun käteni olivat vihdoin ihmisen käden näköiset, Eucerin levittyi mukavasti eikä ikävästä kalvosta ollut tietoakaan. Voide tuntui hyvältä ja käteni pysyivät pehmeinä.

Koska omat käteni ovat ihan oikeasti normaaleja vaativammat, niin minun on vaikea tätä rasvaa arvioida yleisellä tasolla. Mutta itse voisin ostaa tämän uudelleenkin käytettäväksi niille ajanjaksoille, kun käteni ovat edes suhteellisen hyvässä kunnossa. Halkeavalle iholle ei tämä rasva ollut omiaan.


No sitten sain vihdoin kulutettua tämän Cutrinin Repairism-latvahoidon loppuun. Hiustuotevarastoani esitellessäni tätä oli vielä 1/3 jäljellä, mutta nyt se on finito. En edelleenkään osaa oikein kertoa, toimiiko tämä vai ei. Kyllä se minut ainakin koukutti, mutta en ole suurta eroa latvoissani huomannut. Minullapa on tätä Dry-End Elixiriä vielä yksi pullo jemmassa lisätestejä varten, mutta taidan hetken vielä sitä säästellä...


... sillä löysin nimittäin laatikostani puoliksi käytetyn Schwarzkopfin Gliss-tehohoitoseerumin latvoille, jonka ajattelin käyttää ensin pois. Katsotaan huomaanko eroa. Tämä tuote lupaa estää uusien kaksihaaraisten syntyä jopa sataprosenttisesti. Obviously olen tätä joskus käyttänyt, kun puolet on vain jäljellä, mutta en nyt kyllä muista mitään noista kokeiluistani. Katsotaan, mitä tapahtuu, kun verestän muistiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!