lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lakkahankintoja

Sokoksen 3+1 -päiviltä ostoskoriin jäi soutaamisen ja huopaamisen jälkeen kaksi lakkaa. Himoitsemani keltainen saapui luokseni Lumenen Natural Code -rivistöstä. Ei tulokas tosin ole juuri sitä keltaista, mitä haen (haluan vaaleamman), mutta sai luvan kelvata, kun en raaskinut tilata IsaDoran Mellow Yellow'ta, joka ei edes ollut missään alessa.


Tämä keltaistakin keltaisempi Natural Code -lakka on nimeltänsä Get Color ja voi pojat, väriä se kyllä antaa. Cremekoostumus ei harmi vaan levity kovin hyvin (kokeilin jo vähän) eikä tuloskaan ole kovin tasainen. Ainakaan ensikokeilulla.


Valaistuksesta riippuen sävy näytti aina vähän erilaiselta, mutta kai tätä kirkkaankeltaiseksi voi pääsääntöisesti kutsua. Noh, testaillaan saiskos tällä jotain kivaa aikaan, vaikkei koostumus vielä vakuuttanut. En kyllä muista lukeneeni haukkuja tästä, joten voihan tämä sitten ollakin jees, kun paneudun asiaan kunnolla.


Tilauksen yllättäjä oli kuitenkin Sokoksen superhalpissarja Minersin pinkki lakka nimeltänsä Rio Pink. En tiedä, miksi tilasin tämän (jos hintaa ei huomioida), koska olen aina ollut vähän sitä mieltä, että kun on nähnyt yhden pinkin, on nähnyt ne kaikki. Mutta nounounou, ei se näin mene. Tämä on IHANA. Siis I-H-A-N-A-!!!!!! Aivan täydellisen helmiäinen lämpimähkö pinkki ja ei, minulla ei todellakaan ole toista tällaista, vaikka pinkkejä löytyykin.


Hinta oli 1,40 e alessa, mutta eipä näillä muutenkaan ole hintaa kuin alle 3 euroa. Kokeilin jo tätäkin vähän ja a) tämä levittyy sata kertaa paremmin kuin tuo keltainen NC, b) siis levittyy aivan täydellisesti ja c) 2-3 kerroksella saa siedettävän peittävän lopputuloksen (kerroksen paksuudesta riippuen), ainakin lyhyillä kynsillä. Niin ja d) tämä kuivuukin nopsempaan kuin tuo Get Color. En kyllä tiedä, miksi yllätyin, koska toinen omistamani Miners-tuote, pinkki huulikiilto, on sekin ihan huippu.


Niin ja e) tässä on kaksi kertaa enemän tavaraa kuin NC:ssa, vaikka hintaakin oli varmaan puolet vähemmän (alessa ja muutenkin).

Ja pitihän Hennesin tilauksen yhteydessä kotiuttaa vähän lakkoja. Eli tällainen trio tuli tilatuksi:


Tämähän on jo monessa blogissa pyörinyt. En vaan voinut vastustaa, vaikka a) ovat aika talvisen oloisia värejä ja b) tuo glitterlakka (Spark Me Up) on varmaan tosi samanlainen kuin jo omistamani Color Clubin Wish Upon a Rock-Star. Saas nähdä, saako tällä triolla jotain vähemmän talvista aikaiseksi.

Halpikset jyrää :)

ps. Ja hei, nyt (viimeistään huomenissa) kannattaa liittyä Fashionstoren klubiin*, niin saa alennusta tuotteista. Fashionstorestahan saa Guessia ynnä muuta kivaa, mutta myös Neen meikkejä. Olin jossain vaiheessa ihan liekeissä kyseisestä sarjasta (siis omistamatta yhtäkään tuotetta) ja niiden hankkiminen jäi juuri siksi, ettei niitä oikein saanut mistään, mutta tosiaan tuolta niitä nyt saisi.

pss. Nellyllä on vielä tänään ilmaiset postikulut. Ettäs tiedätte.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Rakastansitä.fi

Sori, sori, sori, tulee taas tylsä (tai ei tämä minun mielestäni ole tylsä tietenkään, hah) mainoskollaasi. Olin viikonlopun siellä reissussa enkä ehtinyt muuta materiaalia tuottamaan (teen yleensä vloppuisin ainakin perjantaihin asti postauksia ajastukseen), niin teinpä pikaisen tutustumisen Loveit.fin sivuihin ja napsin sieltä suosikeimmat jutut. I know, I know, ei voi sanoa suosikeimmat, pitää sanoa suosikit, mutta guess what! I just did!

** tähän väliin selitystä unenpuutoksestani ja sen vaikutuksesta huumorin tasoon**

edit. Hahaa, sainpa venytettyä tätä postausta tiistailta perjantaille, kun urakoin muita postauksia siihen väliin.

Ja sitten asiaan. Valitsin sivuilta kymmenen silmään pistänyttä juttua. Olisi kyllä ollut paljon enemmänkin, vaikka sitten toisaalta taas eihän se valikoima vielä kovin suuri ole. Mutta sellainen infopläjäys kyseisestä nettikaupasta, että sieltä ostaessa voi keräillä sydämiä, joilla saa sitten kaikenlaisia etuja. Sydämistä lisää tietoa postauksen lopussa.

Nyt niihin herkkuihin, olkaatten hyvät.



1. POPbeauty Aqua Laquer Trilogy Lip Gloss Set*: hunajainen nudekiilto, babypinkkikiilto ja mansikanpunainen kiilto. NAM!

2. Öö, okei...? Lakritsintuoksuinen suihkugeeli* :) Aika villin tuoksuista varmaan...

3. POPbeautyn Day to Play Clutch* näyttää... noh, herkulta!

4. Heiheihei, muistuttakaa minua, jos alan joskus puhumaan Loveitin tilauksesta, että tilaan ehdottomasti tämän BH Cosmeticsin Contour & Blush -paletin*! Oma varjostus-/korostusväri vetelee viimeisiään, joten tämä olisi ihan perusteltu hankinta. Plus nuo poskipunat näyttävät oikeasti kivan värisiltä.

5. Kuinka söpö huulipuna* kesäksi? Kivan oranssihtava sävy.



6. Jos lakan kuvaus on ruusunkultainen metallilakka, niin voisiko se ikinä olla paha juttu? Kyseessä siis Deborah Lippmannin Glamourous Life*.

 7. Pirteä Orlyn kynsilakka* sävyssä Holla kesäksi. Vitsit, että haluaisin pastellikeltaisen (shimmerillä tai sitten cremen... ehkä IsaDoran Mellow Yellow?) ja cremeoranssin lakan. Haluanhaluanhaluan. Joku aika sitten vielä inhosin oranssia väriä. Kohta käytän varmaan haaremihousujakin. Okei, Hennesin luettelossa oli aika kivat haaremit ja tiedätte kai - vihaan haaremihousuja!

8. Deborah Lippmanin kynsilakka sävyssä Fashion* on täydellinen taupe.

9. Ihan kuin niitä pinkkejä lakkoja ei olisi jo nähty tarpeeksi, mutta on tämä essien (ja kyllä, vihaan kirjoittaa sen pienellä, sotii luontoa vastaan) Knockout Pout* on aivan täydellisen upea shokkipinkki.

10. Aina tarpeellisia kynsitarroja* aina tarpeellisessa, mustassa värissä :)

Ja niistä sydämistä. Tämä info kopsattu yrityksen sivuilta. Boldasin tärkeimmät pointit.

"Loveit.fi:ssa on käytössä etujärjestelmä, joka tarkoittaa, että saat jokaisesta ostamastasi tuotteesta tietyn määrän Sydämiä. Sydämiä voit saada ainoastaan tapahtuneista ostoista, jolloin esim. palauttaessasi tuotteen takaisin, myös tuotteesta ansaitsemat Sydämet vähennetään tililtäsi. Sydämiä voi kerätä ainoastaan rekisteröitynyt käyttäjä ja kertyneet/käytetyt Sydämet näet aina tililtäsi. Sydämiä voit käyttää joko yksittäisiin tuotteisiin tai ostoksesi loppusummaan. Huom! Sinun tarvitsee olla tilausta tehdessä kirjautunut sisään, jotta saat Sydämet tilillesi. 

Jos tilaus on vähintään 50 euroa saat 5 ylimääräistä Sydäntä, ja 10 Sydäntä kun tilaus on vähintään 100 euroa. Huomaa, että Sydämiä kertyy myös alennetuista tuotteista. 

Voit ansaita Sydämiä myös tuotearvosteluista, jotka hyväksytään Loveit.fi -verkkokaupan toimesta mahdollisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi. Suosittelemalla verkkokauppaa ystävällesi voit ansaita Sydämen ja ystäväsi mahdollisesta tilauksesta voit ansaita viisi Sydäntä itsellesi. 

Sydämiä voit myös lahjoittaa ystävällesi, jos omiasi et saa kaupassamme kulutetuksi ;-) 
Etujärjestelmä kehittyy pikkuhiljaa asiakkaitamme paremmin ja paremmin palvelevaksi. "



Että sellaista. Edelleen olen sitä mieltä, että aivan mahtavaa, että Suomeen tulee lisää kivoja kosmekauppoja nettiin.


Maaliskuun ajan Loveit.fissä on tattadadaa, ilmaiset postikulut. 


torstai 29. maaliskuuta 2012

Mitä kuuluu? - Blooming Spring


Vedetään nyt vielä kolmas luomiväripostaus peräjälkeen. Sarjassamme seuraa nimittäin IsaDoran vuoden 2009 kevätlookin helmen ihastelua. Kyseessä siis tietenkin aivan ihana, kevään itseensä kiteyttävä luomiväripaletti Blooming Spring. Ensimmäisen kerran esittelin sitä joulukuussa 2009 ja sen jälkeenkin se on vilahdellut silloin tällöin, mutta aika harvalla käytöllä paletti kuitenkin on ollut ensihimon laantumisen jälkeen.


Tuossa vanhassa postauksessa jo kerroinkin, että minulla ei ole tapana maksaa kahtakaankymppiä luomiväripaletista sen kummempia miettimättä, mutta kun tämän paletin näin, niin se oli vaan pakko. Ihastuin tähän tosi palavasti. Ihastus vähän laantui, kun värit eivät olleetkaan niin näyttäviä kuin luulin MUTTA minulla on siihen selitys! Vuonna 2009 olin vielä niin untamo kuuppanen, että en tajunnut mitään silmämeikinpohjustajien päälle. Toki Goshin puikot olivat kovassa käytössä, mutta ihan oikea silmämeikinpohjustaja uupui käytöstä. Nyt tuo paletin kanssa voi taas lähteä ihan eri fiiliksillä, kun tämän kikan on oppinut.


Kyllähän noissa väreissä on pigmenttiä ja ne peittävät hyvin, mutta kun ne ovat niin vaaleita värejä - ainakin swatchattuna! On edelleen tällaiselle tummien meikkien ystävälle vaikeaa laittaa vaaleaa väriä, oli se sitten miten jännä väi hyvänsä. Tuntuu, että tuossa ruskeassa on selvästi eniten pigmenttiä vai luulenko niin, koska se on väreistä tummin? Who knows.. eikä sekään kerro. Oh god, muistin juuri vuosien takaisen hokemani.

Joka tapauksessa luomelle levitettäessä väri yllättäen näyttääkin sitten paljon kirkkaammalta, kuten näkyy. Kuvassa siis vihreää koko luomella ja Nivean soololuomarin sävyllä Lagoon vähän tummempaa vihreää siellä kevyesti häivytettynä. Alaluomella on oranssia, mutta se nyt ei kuvasta erotu.

Karkkipäivän laadukkaampaa meikkausta tällä paletilla voi ihastella muun muassa täällä.

Harmi, että ripset on kuvaan osunut huonosti, on meinaan RevitaLash toiminut ja nyt ne on pitkät ja ne saa taipumaankin :) Pitää tästä ihmeestä yrittää ottaa parempaa kuvamatskua.


Kaivoin tämän paletin nyt siis esiin, jotta kevään väri-iloittelut alkaisivat pikkuhiljaa toteutua myös minun kohdallani. Tässä paletissahan on kaikki niin kevättä kuin vain voi olla. Oranssia, vaaleanpunaista, lilaa ja vihreää - kaikki pastellia. Ruskea ei ehkä huuda niin kevättä, mutta tasapainottaakin sitten kivasti muuta nelikkoa. Tuo sivellinkin on oikeasti hyvä. On aivan mahtista, että se on noin pitkä ja hyvin on kestänyt nämä kolme vuotta.

IsaDoran sivuilta tämä viisikko löytyy eli voisin näin ollen kuvitella sen olevan edelleen myynnissä. Sokoksen sivuilta tätä en kuitenkaan löytänyt.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tropic Fever

En nyt jaksa edes alkaa puolustella itseäni. Se on näköjään kuin ostoksille käskisi, kun päättää olla ostolakossa. En siis ole.
Pink Sunset
Kuten kaikki tiedämme, Sokoksella ja Sokoksen verkkokaupassa oli 3+1 -päivät. Totta kai säntäsin nettikauppaan tutkimaan erityisesti Goshin uutuuksia ja iskin silmäni tähän kaunokaiseen sävynimeltänsä ihana Pink Sunset. En oikeasti edes usko, että noita värejä olisi tullut käytettyä, ainakaan tuota punaista. En ole muitakaan Goshin kaunottaria käyttänyt aikoihin, vaikka yhteen aikaan ne olivat ihan suosikkeja. Tai ovathan ne vieläkin, vaikka eivät käytössä olekaan. Mutta kaikesta huolimatta halusin tuon trion, kun se oli niin nätti! Täältä löytyy ihanan Riikan swatchit paletista!

Anyways, soudin ja huopasin ja pohdin ja mietin... Siis sitä, tilaanko 3,50 eurolla luomivärin ilman mitään muita kuluja. Mitä miettimistä siinä on????? No, siinä vaiheessa, kun päätöksen vihdoin tein, oli tämä beauty jo mennyt kaupaksi muille vähän vähemmän pähkääville kuluttajille. Siitä seurasi sitten seuraava pähkäilyjakso. Mitä ostan tilalle? Koska totta kai jotain pitää ostaa. En minä muuten, mutta ilman toimituskuluja on minulle nykyään parempi juttu kuin alennusmyynnit. Kuinka monta kertaa sitä pettyy tilauksen loppusummaan, kun suhteellisen pieni tilaus muuttuukin uusille kymmenluvuille, kun toimitus- ja ehkä myös laskutuskulut lisätään soppaan. Nyt kun oli sekä ale että toimituskuluttomat päivät, niin jotainhan sitä pitää pystyä kotiuttamaan.


Jotenkin olin päättänyt, että joku Gosh-trio on kotiin saatava. Minulla on niitä (ja quattroja = 4 luomarin paletteja) useita, mutta pitkiin aikoihin en ole uusia ostanut. Googlettelin swatcheja, mietin ja pohdin. Tein päätöksen, että haluan jotain räväkkää ja kirkasta, en mitään laimeaa. 

Uusi vauva kera Cailapin hyvälaatuisen (tuntuisen) siveltimen.
Laitoin ostoskoriin uuden luomivärisiveltimen, koska vanhat ovat jo vähän risoja, niin kykenen edes jonkun niistä heittämään pois. Mietin sitä Goshia edelleen ja laitoin ostoskoriin erinäisiä kynsilakkoja, joita poistelin ja lisäilin virtuaaliostoskoriin minuutin välein. Kurkkasin ostoskoriin ja mietin, millä summalla kehtaan tilata ja miten saisin koottua niin pienen tilauksen, että sen voisi toimittaa kirjeenä postipaketin sijaan. (Huom, se pitää siellä ostoskorilla itse vaihtaa kirjetoimitukseksi!) Lisäsin ostoskoriin pinsetit ja otin ne sitten pois. Parhaimmillaan korissa oli neljä kynsilakkaa, mutta heivasin puolet suurella surulla pois korista. Valitsin tulevan Gosh-vauvani. Hänen ristimänimensä on Tropic Fever. Ja hyvä nimi onkin. Väritrio tuo mieleen jonkun trooppisen papukaijan :) Kuumeesta en tiedä.



Voipi olla, että nämäkin värit jäävät käyttämättä, mutta kaipasin jotain värikästä innostamaan keväisiin meikkeihin. Voisi yrittää eroon niistä ainaisista yhden värin tummista meikeistä. Kuvissa swatchit pohjustuksen kanssa. Oli ihan hyvä pigmentti muutenkin, mutta toki paremmin värit näkyvät pohjustuksen kanssa. Keltainen ja vihreä ovat aavistuksen hohtavia, sininen vaikuttaa ihan matalta. Tykkään ihan hirmuisesti koko triosta, vaikka tilatessani epäilin, että tämä oli vain mökömökö-ostos, kun en saanut Sunsetia. Nyt olen kuitenkin tyytyväinen. 

No ehkä sittenkin jollain toisella tapaa... Ja mikä ripsiäni vaivaa???
Vihreää on myös yläluomella, mutta ei näy kuvassa :o Keltainen dominoi näköjään.
Vaikka tuo keltainen on ns. vaalea väri, niin se näkyy luomella jopa kirkkaammin kuin tuo vihreä, joka on kyllä myös aivan ihana väri. Ja sininen on siitä hauska, että blendaantuu tosi hyvin noiden muiden värien kanssa ja muuttuu tietty vihertävämmäksi näin tehdessään.

Uusi pakkaus vs. vanha pakkaus (Diamond Rock)

Uusi päällä, vanha alla
Oli aika noloa huomata, että olen näin jäljessä Goshin muotoilusta! Omistan vain vanhoja pakkauksia, jotka ovat huomattavasti kömpelömpiä kuin nämä uudet, hoikemmat tapaukset. Goshin palettien takia meikkilaatikkoni jää välillä jumiin, joten kiva, että uudet versiot ovat pienempään tilaan mahtuvia. Avaamissysteemi on ehkä tuossa vanhassa tällaiselle tampiolle helpompi, mutta muuten I like it a lot!

Että joo... Pink Sunsetista Tropic Feveriin on aika harppaus, mutta olen tyytyväinen. Värit ovat sellaisia, joita minulla ei oikeastaan ole (no, ehkä sinistä lukuunottamatta) ja ne ovat superkesäisiä.


Esittelen ne kynsilakat sitten myöhemmin, mutta katsokaa tilaajalahjaa. Siis wtf. Okei, ymmärrän tuon shampoo- ja hoitoainenäytteen, mutta mitä nuo pillerit ovat??? Joo, ihan varmaan uskallan popsia pilsuja, missä ei lue mitään merkintää siitä, mitä ovat. Great thinking.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Active Cosmetics -maistiaisia

Sain tuossa taannoin Prettyltä tilauksen yhteydessä testiin Activen luomiväripaletin, joka sisältää 96 luomiväriä. Ihan ensinnäkin pitää huomauttaa, että tuote on vissiin jo myyty loppuun Prettyn sivuilta, mutta esittelenpä tämän nyt kuitenkin, jos vaikka sattuisi tulemaan lisää tuotetta varastoon. Palettia saa taas eli tässä suora linkki*.


Täytyy muuten kertoa pikku moka. Viimeksi, kun vilautin tätä palettia tässä postauksessa, en ollut tajunnut, että paletti aukeaa vielä enemmän paljastaen tosiaan vielä 24 luomiväriä :) Tämä olisi selvinnyt ainakin lyhyttä matikkaa käyttämällä, mutta oh well... Nyt ainakin löysin puuttuvat luomivärit ja sieltä ilmaantuikin muun muassa kirkasta turkoosia!

Minulla kesti jotenkin tosi kauan sitten kuitenkin lämmetä tälle paletille, kun sisääni on rakennettu suuri epäilys kaikenlaisia megapaletteja kohtaan. Käytin tätä kuitenkin silloin tällöin, mutta nyt innostuin testailemaan pikkuisen enemmän. En ottanut swatcheja kaikista sävyistä, kun se tuntui aika turhalta hommalta, mutta tässä nyt joitain kivoimpia swatchattuna Estée Lauderin pohjustusaineen päälle.


Harmi, että nuo ylärivin violetit näkyy vähän huonosti, ovat tosi kivoja sävyjä. Ruskeita paletissa on monta ja varmaan monta melkein samansävyistäkin löytyy. Turkoosit olivat ihan superihania ja niistä löytyi ihan mieletön pigmentti (pohjustuksen päällä). Myös vihreissä oli pigmentit kohdallaan ja kivoja sävyjä.


Vaikka paletissa sävyt näyttävät vähän hohtavilta, niin mielestäni swatcheistä näkyy, että ovat sitten kuitenkin tosi mattaisia. Vaaleista sävyistä löytyi heti muutamia todella vähäpigmenttisiä sävyjä ja aika monta semipigmenttistä, mutta tummat sävyt olivat all in all aika hyviä. Nuo swatchatut taisivat oikeastaan olla paletin parhaimmistoa, vaikka valitsinkin ne aika satunnaisesti.


Paletissa tuli mukana neljä tuollaista pitkulaista vaahtopääsivellintä, jotka olivat kyllä ihan hyviä joo, mutta tuo pitkulaisuus ei sopinut näiden miniluomivärien levitykseen laisinkaan. Liian vaikeaa. Peruspyöreällä applikaattorilla olisi homma sujunut helpommin. Yllättävän hyvälaatuisen tuntuisia minisiveltimiä kuitenkin.


Itse boksi on aika tyylikäs. Muistaakseni hinta Prettyllä oli  Hinta on Prettyllä16,90 euroa eikä se mielestäni ole överihinta tästä paletista, joskaan juurikaan enempää en tästä maksaisi. Luulen, että kesällä kulutan nuo turkoosit, vihreät ja lilat tuosta loppuun. Ja nyt kun sanon näin, niin ne on ne ruskeat syksyn tullen lopussa, kun olen puuskuttanut eteenpäin jossain perusmeikissä. Ei käy. Ei tänä kesänä. Tsemppaan kovasti sen eteen, että tulisi käytettyä värejä enemmän.

ps. Prettyssä on taas hurja määrä tarjouksia* maaliskuun loppuun asti. Ja sunnuntain teemaan liittyen: myös Prettystä saa koruja*, jotkut niistä vielä aika kivoja. Harmi, etten ehtinyt lisätä niitä eiliseen postaukseen. 

maanantai 26. maaliskuuta 2012

GT-mania

Ja ei, en puhu gin tonicista, vaan Gina Tricotista. Olen ihan koukussa heidän nettisivujensa tutkailuun. Syytän tästä erinäisiä blogeja. Aivan ihania kevätvärejä. Olen varmaan jopa enemmän koukussa vaatteisiin kuin kosmetiikkaan, vaikka kyllä nuo kynsilakat erityisesti himottaa ja kovasti. Yhtään Ginan kosmetiikkatuotetta en muuten omista, joitain vaatteita kylläkin. Pitkiä toppeja omistan useammassakin eri värissä ja tulivat muuten pallomahan kanssa tarpeeseen :) Anyways, kuten jo mainitsinkin, olin viikonlopun reissussa ja väkersin ennen reissuun lähtöä joitain juttuja varastoon, ettei alkuviikosta tulisi hirveä hoppu. Päivittäinen postaaminen kun on tärkeää minulle.

Tässä siis Gina-manian aikaansaamia kollaaseja. Nyt jäi linkit tuotteisiin uupumaan, kun en enää ehtinyt etsiä tuotteita uudelleen, mutta Ginan sivut löytyvät täältä. Ja Ginan sivut nyt vaan ovat sata kertaa yksinkertaisemmat kuin esmes Hennesin, johtuu myös varmaan siitä, ettei vaatteita ole niin paljon. Kaikki siis mahtuvat yhdelle sivuille. Eli kollaasien farkut löydätte farkuista ja sitä rataa.

Kevätväreihin miellän vihreän, oranssin ja keltaisen, joten tässäpä niitä. Olen siis todellakin vihannut syvästi oranssia väriä, mutta nyt nuo kaikki vaatteet näyttävät tosi herkuilta.



Klassista punaista tarvitsee aina. Nyt himotuslistalla on muuten myös Hennesin punaiset ballerinat matchiksi punaisen kevättakin kanssa.


Omistan yhdet Hennesin siniset saappaat ja ne on aivan ihanat. Niiden pariksi olisi kiva saada jotain. Oi ja pikkuinen edit, tuota takkia ei näköjään ole enää sinisenä, mutta pinkkinä ja metsänvihreänä löytyy.


Hempeät pastellisävyt ovat söpöjä, kunhan niitä ei yliannostele :)


Ja juhliin voi sitten laittaa päälleen näyttävää metallia :)





Ja noita kynsilakkoja saa tosiaan 3 hintaan 9,95 e, että aika hyvä diili. Ne löytyvät täältä.

Mitäs mieltä Ginasta? Kumpi parempi: GT vai H&M? Itse en kyllä tiedä, miksi ostelen aina Hennesiltä, vaikka Ginassa olisi paljon kaikkea kivaa.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Jewelry

No niin, nyt sitä korukollaasia, että pääsen yli tästä asiasta. Okei, ja koska ei ollut nyt muuta asiaa. Yritän muuten pitää korut sun muut ei-kosmetiikat ilta- tai viikonloppupostauksina, koska ovat ns. toissijaista asiaa.

Yritin ottaa tähän nimenomaan niitä halpiskoruja, koska mielestäni korut ovat niitä, joilla voi sitä samaa asua piristää, niin kivahan tuo on, jos ne eivät miljoonia maksa.

Kaulakoruissa olen nyt innostunut sellaisista koko dekolteen peittävistä härpäkkeistä, jotka tosiaan tuovat vähän suojaa avonaiselle kaula-aukolle. Korvakoruissa puolestaan ihastelen jatkuvasti sulka- ja lehtiaiheisia koruja, vaikka yksiäkään en omista. Tämä on joku uusi innostus, koska ennen en voinut sietää moisia. Sormuksia en juurikaan käytä (paitsi tietty niitä vasemman nimettömän pakollisia) enkä ihan hirveästi rannekorujakaan, joten niitä en montaa tänne ujuttanut.

Ensin vähän Boozt.comin ja Bubbleroomin helmiä.


a. Piecesin korut ja kaikki muutkin tuotteet ovat aika varma valinta. Merkiltä löytyy vaikka mitä kivaa. Tämä musta Faye-kaulakoru* kelpaisi minulle. Saatavilla myös tummansinisenä.

b. Ja aivan ihana Pauline-kaulakoru* Piecesiltä myöskin. Tämän kyllä hommaan heti, kun mahdollista.

c. Bootzin sivuilta löytyneet Friis & Companyn sulkakorvikset* ovat aika söötit. Ovat varmaan korvissa joko superihanat tai sitten ihan hirveät.

d. Piecesin kultaiset lehtikorvikset* ovat to die for! Juuri sellaiset kuin nyt haluaisin. En tiedä, näyttävätkö sitten korvissa hyvältä, mutta ainakin näin kuvasta katsottuna ovat upeat. Tai sitten tosi halvan näköiset, en osaa päättää... Hmm... Mitä olette mieltä? Onko tuo jo jotenkin överikultaista?

e. Lisää lehtimaniaa. Oikeasti... En tiedä, mikä fiksaatio minulla on. Kai se jotenkin johtuu siitä, että nuo lehdet ovat aina tuollaisia isoja ja roikkuvia. Friis & Companyn lehtikorut* siis myös Boozt.comista.

f. Okei, yksi aavistuksen arvokkaampi korvakorupari piti ottaa mukaan, kun olivat niin ihanat. Eli Bubbleroomin valikoimista löytyi Just Cavallin törkeän upeat hopeakorvikset*. Hinta (157,90 e) on vain aika suolainen.

Muutama pakollinen sitten sieltä MyFiinasta.


g. Jos en olisi joutunut tunnesyistä tilaamaan sitä tässä postauksessa esittelemääni pandakorua, olisin tilannut tämän lehtikaulakorun*. Itse asiassa tämä oli jo ostoskorissa, mutta sitten päätin hillitä itseni ja tilasin vain pandan. Nyt harmittaa. Mitä enemmän tätä korua katson, sitä ihastuneempi olen. Noh, vielä joskus... Tämä on koko tämän postauksen lempparein juttu.

h. Joo, tämä lehtimania menee nyt ihan överiksi, mutta tällaiset lehtikorvikset* kelpaisivat minulle myös.

i. Vähän bling blingiä* roikkuvassa muodossa. Just the way I like it.

j. En tosiaan ole mitenkään fiksaatoitunut rannekoruihin, mutta joskus kyllä niitäkin tulee käytettyä. Rykelmät* ovat kivoja ja jos niissä on turkoosia tehostevärinä niin, mikäs sen parempi.

k. Tämä ei ole koru, mutta tämä leopardihuivikin* oli jo lähellä ostoskoriin päätymistä. Enkä edes ole mikään huivi-ihminen... Haluaisin kyllä olla. Huivit näyttävät muilla aina ihan huippumageilta, mutta en itse ole jotenkin osannut opetella niiden käyttöä. Tykkään muuten leopardikuviosta aina enemmän valkomustana kuin ruskeamustana, mielestäni valkomusta ei näytä niin helposti halvalta. Onko se silloin muutes lumileopardi? Ja oletteko huomanneet, miten paljon Salkkareitten Cindy käyttää/käytti leopardikuviota?

Sitten vielä muutamia sieltä sun täältä.



l. Noista muista viis, mutta isot sydämet olisivat täydellinen pari edelleen tuossa aiemmassa korupostauksessa esittelemälleni lempparikaulakorulle. Kolmen koruparin setti Ellokselta.

m. Turkoosi on vaan niin ihana. Tämä löytö on Accessorize.comista. En tiedä, löytyykö Suomen Accessorize-myymälöistä, mutta nämä toimittavat myös Suomeen käsittääkseni.

n. Edelleen Accessorize.comin löytöjä. Nämä voisivat olla hauskat korvissa.

o. Aika kiva kaulakoru Hennesistä. Näyttää joko tosi hyvältä tai tosi huonolta. Tuolla sivuillahan voi kokeilla juttuja sen tietokoneanimoidun tytsyn päällä ja sen kaulalla näytti ainakin hyvältä :)

p. Pinkki kaulakoru sopisi kivasti kesään. Edelleen Hennesiltä. Tämä olisi ihana yhden kivan mekon kanssa, jonka tilasin Hennesiltä, vaikka ei ole mitään tilaisuutta edes tulossa, jossa sitä voisi käyttää. Ai, miten niin nettishoppailukoukussa?

Äh, nyt on pakko lopettaa, ennen kuin alan tekemään tuhoa.


Oliko joukossa mitään, mistä te tykkäätte? Jos ei , niin millaiset korut iskee teihin? Ja onko halpiskorut pop vai panostatteko laatuun?

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Gone, baby, gone, osa 2


Cutrinin syväpuhdistava Pureism-shampoo ja tuuheuttava Volumism-shampoo ovat ihan lemppareita. Volumism on ehdoton luottoshampoo, jolla pesen tukan aina ennen tärkeitä tapahtumia. Mihinkään muuhun shampooseen en luota samalla tavalla. Volumism tuuheuttaa ja pesee todella tehokkaasti. Tykkään! Pureism on hirveän samankaltainen Volumismin kanssa, joten yllätyin, kun niiden INCit eivät olleetkaan yhtään identtiset. Pureism tekee kuitenkin kaiken saman kuin Volumism, mutta on toki ehkä vieläkin puhdistavampi, joten sekin on rakas minulle. Panttasin viimeisiä pisaroita siitä kuukausitolkulla, mutta sitten päätin, että kylppärin hyllyä on saatava tyhjemmäksi. Volumismia minulla on lisää jemmoissa, joten sen suhteen ei tarvitse huolehtia. Nythän nuo pullotkin ovat jo vissiin uudistuneet.




Myös joskus aikoinaan blogin kautta saatu Biozell-sävyte sävyssä Viileän Vaalea koki vihdoin loppunsa. Minulla on paha tapa ryhtyä säästelemään hyviä tuotteita niiden loppumisen pelossa ja niin kävi tällekin. Rippeet olivat purkissa kauan. Siis kauan. Noh, tuossa eräänä päivänä satuin katsomaan peiliin enkä ollut pessyt tukkaa pariin päivään. Muutenkin kellertävä tukka näytti likaisuutensa vuoksi entistä keltaisemmalta ja päätin sitten siltä istumalta käyttää Biozellin loppuun. Vissiin neljäksi käyttökerraksi siitä riitti vielä ja täytyy sanoa, että tuon hoitoperiodin jälkeen tukka näyttää huomattavasti kirkkaammalta. Tämä purkki on ajalta ennen uudistuksia. Vanha postaus aiheesta löytyy täältä ja onpa näköjään jäänyt testaus ihan oikeasti kesken. Hups. Mutta siis olen tuon vanhan postauksen kanssa samaa mieltä siitä, ettei tulos vielä ekan käyttökerran jälkeen näy, mutta muutaman kerran jälkeen eron huomaa aika selvästkin.


Myöskin blogin kautta testiin saatu Head & Shouldersin shampoo mallissa Classic Clean tyhjeni, kun sain hirveän innostuksen käyttää se hurjaa vauhtia loppuun. Sain siis kolme H & S -shampoota testiin (postausta täällä) ja tämä Classic Clean oli ehdoton suosikkini. Jätti hiukset todella siisteiksi, sileiksi ja hallittaviksi. Niin, ja puhtaiksi :) Tuoksu oli mieto ja raikas, ei taatusti ärsytä kenenkään nenää. Tykkäsin!


Ja vielä yksi hiustuote eli Wellan Moisture-sarjan shampoo antoi hiuksilleni viimeiset pisaransa. Blogin kautta testiin saamani duon toinen osapuoli eli hoitoaine loppui jo ajat sitten, mikä on pieni mysteeri, koska yleensä shampoo loppuu minulla ensin. Syy kuitenkin taitaa olla siinä, että minulla oli niin monta shampoota käytössä yhtäaikaa, että Wellan hoitsikka sai olla toverina niille kaikille. Eniveis, tykkäsin tästäkin shampoosta (postausta täällä) kovasti. Ei jättänyt hiuksia yhtä tuuheiksi kuin Classic Clean tai Volumism, mutta sitäkin siloisemmiksi ja pehmeämmiksi. 

Täytyy huomauttaa, etten läheskään aina kirjoittele tänne loppuneista tuotteista, jos olen niistä jo aiemmin tehnyt jonkinlaisen postauksen, mutta ainahan sitä voi yrittää.

ps. Olen reissussa viikonlopun, joten kommenttien julkaisu ja niihin vastaaminen voi kestää.

pps. Tämänpäiväinen 3+1 -bongaus on tietenkin Cutrinin Volumism-shampoon*  jättitörppö :)

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Gone, baby, gone, osa 1

Seuraavanlaisia tuotteita on tässä viime aikoina loppunut.


Oriflamen Feet Up -jalkanaamio sisältää mehiläisvahaa ja karitevoita. Tuoksu oli tuttu jostain toisesta jalkavoidehässäkästä enkä siitä ihan järkyttävän paljoa pitänyt. Liian kihelmöivä tuoksu :) En ensi alkuun päässyt yhtään sinuiksi tämän tuotteen kanssa enkä kokenut sen auttavan juurikaan. Sitten kun vihdoin aloin sille lämmetä, se loppui, joten there you go. En osaa sanoa mitään.


Lidlistä ostettu Cienin kynsilakanpoistoaine on ollut käytössä kauan. Siis tosi kauan. Tykkäsin oikeastaan tästä tosi paljon, koska oli ihan tehokas, vaikkei asetonia sisälläkään. Tosi jees myös hinta-laatu-suhteeltaan.


Estée Lauderin Hydrationist saapui luokseni jo yli kaksi vuotta sitten! Tuolloin olin todella innoissani tästä purkista ja odotin siltä ihmeitä. Voide oli niin tajuttoman täyteläistä, että odotin sen hoitavan talvi-ihoni kuntoon aika haipakkaan. Voide ei kuitenkaan täyttänyt odotuksiani, vaikka sitä ahkerasti käytinkin - tosin satunnaisesti. Tässä postauksessa sitten jopa totesin, ettei tästä ole juuri mihinkään. Rippeet jäivät kaappiin odottamaan, kunnes siivouspuuskassani päätin käyttää sen nyt loppuun, että saisin kaappiin lisää tilaa. Ja kas! Nyt se sitten hoitikin leuan tietämille ilmestyneen punoittavan ja kuivan iho-alueen kuntoon liki vuorokaudessa. Voidetta ei tosiaan riittänyt kuin muutamaan käyttökertaan (on kyllä silti tosi riittoisaa voidetta, koska sitä oikeasti oli jäljellä vain rippeet!), mutta nyt jo ihoni kiittää. Että mihin sitä taas uskoisi? Mikä voisi olla ärsyttävämpää kuin se, että juuri kun alat miettimään, että toimiiko tämä sittenkin, niin sitten se loppuu?


Blogin kautta saamani Paula's Choice -tuotteet ovat oikeasti olleet yksiä parhaimpia kokeilemiani ihonhoitotuotteita. Siksi olenkin erittäin surkuna siitä, että Skin Blancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate -nimihirviö koki kaikesta pihistelystä huolimatta loppunsa. Hyvä oli, piti ihon kunnossa ja sitä rataa. Hehkutin sitä alkufiilistelyjen jälkeen vielä tässäkin postauksessa. Ikävä tulee, mutta onneksi kuorintageeliä on vielä.


Oliv' by La Claréen käsivoide (blogin kautta saatu) kului loppuun ennätystahtia, kun kyllästyin läträämään kunnon voiteilla (hydrocortisonit sun muut) iltaisin ja lätkin vain tätä. Sinänsä harmi, koska hyvä käsivoide meni periaattessa hukkaan, koska ei tässä tarpeeksi tehoja tietenkään yöksi ole. Päiväkäytössä kyllä mitä mainioin. Tätä kirjoittaessa tämä olisi 60 prossan alessa Ecodealissa*, mutta ääh... Minun tuurillani ne ihanaakin ihanemmat La Clarée -tuotteet tulisivat aleen heti, kun tämän tilaan, joten en uskalla kokeilla onneani. Odottelen niitä tärkeimpiä tuotteita.


Herbinan MarjaSpa-sarjan Vartalokuorinta loppui kovan käytön jälkeen. Tämä oli jotenkin helpompi käyttää tuubimallinsa vuoksi kuin Bodarin suklainen tapaus, joten siksipä tämä kului ensin loppuun. Ihanan vadelmaiselta tuoksuvassa kuorinnassa oli paljon kuorivia rakeita ja iho sileni tuntuvasti. Tykkäsin tästä kovasti ja saattaisinpa ostaa uudelleenkin ottaen huomioon hinnan ja sen, että tätä saa Prismasta :)


Luottosilmämeikinpoistoaineeni (hmm... aika pitkä sana...) loppui, mikä on supersurullista. Lancômen Bi-Facil on harvoja selektiivisiä tuotteita, jonka luokse todella palaan kerta toisensa jälkeen. Kaikki muut tähän mennessä kokeilemani silmämeikinpoistoaineet saavat silmäni punoittamaan ja kirvelemään ennemmin tai myöhemmin. Bi-Facil öljymäinen koostumus on herkille simmuilleni parhainta lääkettä. Tätä taitaa olla jemmapullo, ainakin todella toivon niin.


Ja vielä yksi: tattadadaa! Sain silmänympärysvoiteen kulutettua loppuun, mitä ihmettä? Tällaista ei kovin usein tapahdu, joten liput salkoon vaan. Avènen Soothing Eye Contour Cream sai minulta jo aiemmin hehkutuksia ja taidanpa seistä sanojeni takana edelleen (shocking, I know!). Minulla on näitä yksi jemmassa, mutta luulen, että säiden pikkuhiljaa lämmetessä ja silmänympärysihon oireiden lievetessä, turvaudun muihin tuotteisiin ja säästän jemmavoiteen ensi talvea odottamaan. Tämä oli todella riittoisa voide. Käytin tätä todella tunnollisesti aamuin ja illoin ja silti sitä riitti kolmeksi kuukaudeksi. Mutta vaikka hehkutin ylisanoin tätä voidetta ja sen ihanteellisuutta atooppiselle iholle, en vielä tätä suosikkeihin lisää (ne ovat muuten nyt tuolla ihan sivun alalaidassa). Löysin meinaan yhden toisen voiteen, jonka luulin jo käyttäneeni, mutta se onkin liki täysi ja sen koostumus hurmasi minut, joten katsotaan, katsotaan...

Näiden lisäksi on kulunut loppuun joitain Nivean ihonhoitotuotteita, mutta odottelen, että pari samanmoista loppuu vielä ja koostan niistä sitten ihan oman Nivea-postauksensa :) Loppuneet hiustuotteet esittelen omassa postauksessaan huomenissa.

edit. Siis mitääääh??? Tämän päivän 3+1 -tarjousten joukossa on esim. Björn Axenin lämpökiharrin* hintaan 15,95 e!!!! (Normihinta 45,90 e) En voi mitenkään perustella tuon ostamista, kun juuri sain kihartimen, mutta silti... Tuolla saisi kyllä vissiin pienempää kiharaa..