tiistai 27. maaliskuuta 2012

Active Cosmetics -maistiaisia

Sain tuossa taannoin Prettyltä tilauksen yhteydessä testiin Activen luomiväripaletin, joka sisältää 96 luomiväriä. Ihan ensinnäkin pitää huomauttaa, että tuote on vissiin jo myyty loppuun Prettyn sivuilta, mutta esittelenpä tämän nyt kuitenkin, jos vaikka sattuisi tulemaan lisää tuotetta varastoon. Palettia saa taas eli tässä suora linkki*.


Täytyy muuten kertoa pikku moka. Viimeksi, kun vilautin tätä palettia tässä postauksessa, en ollut tajunnut, että paletti aukeaa vielä enemmän paljastaen tosiaan vielä 24 luomiväriä :) Tämä olisi selvinnyt ainakin lyhyttä matikkaa käyttämällä, mutta oh well... Nyt ainakin löysin puuttuvat luomivärit ja sieltä ilmaantuikin muun muassa kirkasta turkoosia!

Minulla kesti jotenkin tosi kauan sitten kuitenkin lämmetä tälle paletille, kun sisääni on rakennettu suuri epäilys kaikenlaisia megapaletteja kohtaan. Käytin tätä kuitenkin silloin tällöin, mutta nyt innostuin testailemaan pikkuisen enemmän. En ottanut swatcheja kaikista sävyistä, kun se tuntui aika turhalta hommalta, mutta tässä nyt joitain kivoimpia swatchattuna Estée Lauderin pohjustusaineen päälle.


Harmi, että nuo ylärivin violetit näkyy vähän huonosti, ovat tosi kivoja sävyjä. Ruskeita paletissa on monta ja varmaan monta melkein samansävyistäkin löytyy. Turkoosit olivat ihan superihania ja niistä löytyi ihan mieletön pigmentti (pohjustuksen päällä). Myös vihreissä oli pigmentit kohdallaan ja kivoja sävyjä.


Vaikka paletissa sävyt näyttävät vähän hohtavilta, niin mielestäni swatcheistä näkyy, että ovat sitten kuitenkin tosi mattaisia. Vaaleista sävyistä löytyi heti muutamia todella vähäpigmenttisiä sävyjä ja aika monta semipigmenttistä, mutta tummat sävyt olivat all in all aika hyviä. Nuo swatchatut taisivat oikeastaan olla paletin parhaimmistoa, vaikka valitsinkin ne aika satunnaisesti.


Paletissa tuli mukana neljä tuollaista pitkulaista vaahtopääsivellintä, jotka olivat kyllä ihan hyviä joo, mutta tuo pitkulaisuus ei sopinut näiden miniluomivärien levitykseen laisinkaan. Liian vaikeaa. Peruspyöreällä applikaattorilla olisi homma sujunut helpommin. Yllättävän hyvälaatuisen tuntuisia minisiveltimiä kuitenkin.


Itse boksi on aika tyylikäs. Muistaakseni hinta Prettyllä oli  Hinta on Prettyllä16,90 euroa eikä se mielestäni ole överihinta tästä paletista, joskaan juurikaan enempää en tästä maksaisi. Luulen, että kesällä kulutan nuo turkoosit, vihreät ja lilat tuosta loppuun. Ja nyt kun sanon näin, niin ne on ne ruskeat syksyn tullen lopussa, kun olen puuskuttanut eteenpäin jossain perusmeikissä. Ei käy. Ei tänä kesänä. Tsemppaan kovasti sen eteen, että tulisi käytettyä värejä enemmän.

ps. Prettyssä on taas hurja määrä tarjouksia* maaliskuun loppuun asti. Ja sunnuntain teemaan liittyen: myös Prettystä saa koruja*, jotkut niistä vielä aika kivoja. Harmi, etten ehtinyt lisätä niitä eiliseen postaukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!