keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Berry - taas?


Meikkilootia siivottuani niitä oli taas kiva kaivella ja käteen sattui osumaan Nivean Volume Shine Laqué -kiilto sävyssä Berry. Katsoin ohimennen, että lakka oli ruskeahko ja mietin, että miten ihmeessä sen saan ikinä kulutettua loppuun. Sivelin sitä huulille peilittä ja katsoin sitten peiliin vain huomatakseni, että a) se ei ollutkaan niin ruskea ja b) se sopi kuitenkin todella kivasti yhteen ruskeaan silmämeikkiin, jonka olin tehnyt eilen esittelemälläni Chocolate-sävyllä. Piristi ihan hirmuisesti kasvoja.
Mitä enemmän väriä tuijotin, sitä enemmän siitä pidin. Se todellakin oli marjaisan värinen ja vaikka putkilossa näyttää olevan pelkkää shimmeriä, huulilla väri on enemmänkin metallinen, mutta läheltä katsottuna shimmerit kyllä huomaa. Peittävyys on ihan mieletön, yhdellä kerroksella tulee huulipunaan verrattavissa oleva määrä väriä. Ja mikä parhainta, huulikiiltoon verrattavissa määrä kiiltoa! Todellinen huulilakka, ettenkö sanoisi.

Sävy sai myös hampaat näyttämään valkoisemmilta, mistä nääääääääin iso plussa: +


Sävynimi Berry soitti jotain kelloja päässäni ja muistin, että oli tullut tuossa joku aika sitten testattua Benecosin Berry-sävyinen kiilto. Tästäpä sain sitten idean vähän vertailla, että kumpis näistä sitten olikaan marjaisampi.


Olin jaotellut kiiltoni ruskeisiin/nudeihin ja (vaalean)punaisiin/pinkkeihin ja Benecosin Berry löytyikin ruskeasta kasasta, kun taas Nivea oli ollut punaisessa kasassa. Silmämääräisesti tekemäni jako osoittautuikin sitten todella paikkaansa pitäväksi, joskin Benecos voisi olla punaisessa kasassa, jos sitä johonkin tosi ruskeaan kiiltoon vertaisi. Vastaavasti Nivea voisi aivan hyvin olla ruskeassa kasassa, jos vertailua tehtäisiin johonkin oikein punaiseen/pinkkiin. Putkiloista katsottuna. Tuossa swatcheissa sävyt ovat aika selkeät, eikö?


Benecosin Berry näyttää myös olevan putkilossa shimmeriä täynnä, mutta huulilla tuota säihkettä ei (onneksi) näy. Sävy on läpikuultava, maltillinen ja kaikinpuolin helppokäyttöinen, erityisesti arkena. Nivea on juhlaisampi sävy, joskaan ei niin pelottava, etten arkena uskaltaisi tähän tarttua. Muhkea kiilto ja huima pigmenttimäärä kuitenkin viittaisivat kunnon bileisiin. Nivea vaikuttaa myös luonnollisesti kestävämmältä tapaukselta.


Sama nimi, tyystin erilaiset kiillot. Kummastakin tykkään, mutta Berry-nimen käyttöoikeuden veisi mielestäni marjaisampi Nivea. Harmi, ettei Nivean meikkejä enää myydä meillä päin ( = Suomessa).

Edit. Hih hih, se Berry on kyllä tosi suosittu sävynimi, kun löytyy myös Ardenilta. Jos siis haluat vilkaista vielä kolmatta Berryä, niin tsekkaa Purkkihullun postaus :)

Benecosin Berry oli blogin kautta saatu.


editedit... Sokoksen 3+1 -päivät alkoivat tänään! Tarjouksi löytyy sunnuntaihin asti (eikö se silloin ole 4+1 päivää?)  Sokoksen tavarataloista sekä myös verkkokaupasta. Toimituskulutkin ovat 0 euroa, joten ei tule sen kalliimmaksi sieltä tilata. Alessa muun muassa oma luottoshampooni eli Cutrinin Volumism* ja Goshin keväiset luomivärit*. Ah.
3 kommenttia:

 1. Helppoahan se on nimetä tuote "berryksi", noita marjoja kun on jos vaikka missä sävyssä =)
  Onhan vadelma, karhunvatukka ja hilla ihan erilaisia sävyjä..noin esimerkkinä.
  Mutta "berryjä" kaikki, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin :) Se oiskin hassua, jos olis lakan värinen kiilto ja sävynimi olis Berry, ei vaan mätsäis mun mielestä. Kyllä Berry nimenä kuulostaa sellaselta mustikoiden ja vadelmien sekotukselta, mutta ehdottomasti punaseen päin kallellaan olevalta :)

   Poista
 2. Hih, berryjä kyllä riittää moneen junaan. ;) Itse miellän berryn vadelman saävyiseksi. Mut tosiaan onhan meillä lakat ja eri väriset herukat... :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!