lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tangle Teezer

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, hiuksensa suoraks ilman huutoo... Ja sävelhän oli tuttu eräästä joululaulusta...

Salon Elite, pink, ovh. 14,90 e

Elikäs siis, viikon satunnainen "uutinen" koskeepi jo legendaksi muodostunutta Tangle Teezeriä, jota saa myös Suomesta muutamista kampaamoista.

Tämä laitoshan on monille tuttu, mutta kerrataanpa vähän, mistä Teezerissä on kyse.

TT:n kehitti Vidal Sassoonilla työskennellyt kampaajaguru Shaun P., joka hogasi, että hiukset olisi ihan kiva saada selviksi hellävaraisesti. Erityisesti kostean hiuksen kanssa harjaus voi olla aika rasittavaa tukalle. Ja väärillä työvälineillähän hiusten pintakerros vahingoittuu ja hius saattaa katketa. Syntyi siis Tangle Teezer, jonka joustavat piikit painautuvat selvitettävään hiusosioon tasaisesti ja ennenkaikkea helposti.


Salon Elite, blue, ovh. 14,90 e

Tangle Teezer lupaa:

- selvittää kosteat hiukset hellävaraisesti ja niitä katkomatta
- silottaa ja selvittää kuivat hiukset, myös pidennykset
- auttaa tupeerauksessa
- hieroa hiuspohjaa ja näin vilkastuttaa verenkiertoa

Salon Elite, black, ovh. 14,90 e

Harjoja on saatavilla kolmea mallia, joista Salon Elite on ammattilaisten suosima, Compact erinomainen kaveri matkalle ja Flower Pot lapsille sopiva, sillä siinä on kiva kippo, jossa voi säilytellä pinnejä ja pompuloita.

Compact, pink/black, ovh. 19,90 e

Flower Pot, ovh. 21,90 e

Tangle Teezerin jälleenmyyjät löydät täältä. Jos lähimaastosta ei löydy sopivaa ostopaikkaa, harjan voi tilata myös osoitteesta info@tangleteezer.fi. Kätevää, eikös?

Olen itse asiassa yllättynyt erityisesti tuon Salon Eliten edullisesta hinnasta. Olin jotenkin kuvitellut, että tämä saattaisi olla arvokkaampikin tuote. Itselle tämä tulisi kyllä tarpeeseen, koska minulla on paha tapa harjata tukka märkänä. Johtuu varmaan siitä, että aika usein kömmin sänkyyn ennen kuin tukka on kunnolla kuivunut enkä halua mennä märällä JA takkuisella tukalla nukkumaan.

Joko teillä on oma TT?

Kuvat valmistajan

13 kommenttia:

 1. Minulla ei ole vielä omaa TT:tä, mutta aio pistää kamman ostoslistalle, upea keksintö. :)

  VastaaPoista
 2. Juu oma TT löytyy ja se vaan on maailman paras keksintö ikinä! Toimii törkeen hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, oon kade :) Pitää kyllä itsekin joskus hommata tuo, kun ei siitä kuule kuin kehuja!

   Poista
 3. Olen just jossain ulkomaisissa blogeissa/yotubessa nähny näitä ja aina vaan tekee mieli kun näen. Sitten niitä ei koskaan suomesta olekkaan saanut, enkä vain ole viitsinyt tilata. Itsellenikin olisi kyllä käyttöä, tulis siis tarpeeseen. Kiva kun kerroit että Suomestakin saa, ehkä jos löytäisi paikan mistä ostaa niin ostaisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita kyllä hehkutetaan vaikka ja missä :)

   Poista
 4. Mulla on tuo pinkki/musta compact, jonka tilasin Beautybaystä. Ihan kiva harja, joka kulkee kätsästi laukussa mukana, mutta aavistuksen sähköistää mun tukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva?? Nyt oot kyllä ensimmäinen, joka ei hehkuta tuota maasta taivaisiin :D :D

   Poista
  2. Joo, en hehkuta :D Oon ymmärtänyt, että suurin osa hehkuttajista omistaa hiuspidennykset ja tää olis mahtava siks ettei revi pidennysten kiinnityksiä...mutta koska mulla ei ole pidennyksiä (tai sitten ei ole tarpeeksi takkuinen tukka), niin tää harja päätyy "ihan kiva"-osastoon :)

   Poista
  3. Oooo, se kuuluista ihan kiva -osasto, auts :)

   Poista
 5. Juu, kyllä löytyy, jokunen aika sitten tilasin ebaysta sellaisen purple glitter (vai mikä se ny olikaan...) värisen TT:n =) En minäkään hehkuta maasta taivaisiin, siis tarkoitan että kyllähän minä pärjäisin ilman tuota, mutta kyllä se on osoittautunut mukavaksi harjaksi ja taitaapa tuo selvittää takutkin normaalia harjaa paremmin. Eli ei kaduta ostaminen ja kun hintakaan ei oo mikään päätähuimaava, niin suosittelen kyllä hankkimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Purple Glitter kuulostaa ihanalta :)

   Poista
 6. Ehkä maailman paras keksintö ^_^

  Kuulunut vakiokalustoon jo vuosia ja ensimmäisenä ostamani TT meni rikki syksyllä, kovassa käytössä siis ollut :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!