tiistai 13. maaliskuuta 2012

Mitä kuuluu? - Butterfly Collection

No niin, taas pureudutaan unohdettujen tuotteiden maailmaan.


Reilu pari vuotta sitten (Gaad, kuinka vihaankaan blogin alkuaikojen superhuonoja kuvia... MUR...) kerroin täysin tuntemattoman Butterfly Collection -merkin kullanhohtoisesta trioluomiväristä. Uskon vahvasti, etten ole koko luomiväriin koskenut tuon postauksen jälkeen, en ainakaan montaa kertaa. Se on kyllä koko ajan meikkilaatikossa näkyvillä, mutta siihen ei tule koskettua. Nyt muuten näyttää siltä, ettei tätä saa edes mistään. Poistin tuosta vanhasta postauksesta toimimattoman linkin, joka ilmeisesti oli linkki jonnekin, missä tätä on myyty.


Paletti sisältää mattaisen vaaleankeltaisen sekä hohtavammat kultaisen ja kuparin. Nyt otinkin sitten trion rohkeasti esiin ja kokeilin vähän, olikohan siitä mihinkään.


Ilman pohjustusta pigmenttiä löytyy vähän, mutta väri pölisee niin paljon, että se häviää hyvin pian.


Pohjustuksen (Estée Lauderin pohjustus tässä käytössä) kanssa värit eivät varise vaan asettuvat oikein nätisti ja pigmenttiäkin löytyy.

Vasemmalla pohjustus, oikealla ei.
Kokeilin luomillekin näitä, mutta värit eivät ensinnäkään ole minua. En hirveästi välitä enää kullasta enkä etenkään kuparista, koska olen vain tullut siihen tulokseen, etteivät ne sovi minulle. Tämä on taas tällainen brunetille kesällä päivetyksen kanssa -tyyppinen luomiväri :)

Itse kyllä koin, että tuosta mattaluomarista ja kullasta saa kivan häivytyssekoituksen, mutta kupari jää varmaan käyttämättä. Tai no, never say never.

Loppupäätelmä: ei ihme, että tämä on kadonnut markkinoilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!