torstai 8. maaliskuuta 2012

Sun Kissed Crackle

Hyvää naistenpäivää! Seuraa jotain, joka oli aluksi aika kamalaa ja sitten miellytti silmää, mutta valitettavasti sen peruscracklen myötä.


Ihan ensinnäkin pitää todeta, että ihanat kevätpäivät saivat minut unohtamaan puheeni tummien lakkausten käyttämisestä näin  "talvella". Kuudelta illalla on herranjestas vielä valoa, joten kyllä se on kevät!! Toisekseen jouduin pettymään kovasti, koska siitä lähtien, kun sain hyppysiini La Femmen kultaisen cracklen, olen nähnyt mielessäni, miten yhdistän sen Models Ownin vielä korkkaamattomaan Sun Kissed -lakkaan. Ajattelin värieron olevan kuin kirahvin pilkut. Mutta...

Ajatuksesta innostuneena ja kevätauringon innoittamana sudinkin siis kynsiini kyllä kaksi kerrosta Sun Kissediä.

Sudin vähän sinnepäin, koska tosiaan tarkoitus oli laittaa päälle vielä muuta.

Olin jotenkin ajatellut, että Sun Kissed on keltainen, mutta se onkin todella kullertava keltainen, siis kullankeltainen. Liki samanvärinen kuin tuo kultainen crackle, jota sitten yhteen sormeen kokeilin (ei kuvattu) eikä se crackle tietenkään näkynyt yhtään mihinkään SK:n päältä. Eli idea oli pystyynkuollut.

Jotain piti kuitenkin keksiä, koska parin kerroksen jälkeen SK oli vielä jonkinverran läpikuultava enkä jaksanut odotella useampien kerrosten kuivumista. Lisäksi tuo väri ei millään tavalla kaunista kalvakkaa ihoani, vaan sopisi paremmin päivettyneen ihon frendiksi. Ja koska kuivuminen ei tosiaan ollut sitä nopeinta, niin etusormihan kosahti jo johonkin ja siihen tuli ruttu.

Päädyin siis luottoystävääni, mustaan crackleen eli China Glazen Black Meshiin. Päätin itsekseni, että vain kokeilen ja otan sitten lakat pois...... mutta tykästyin näihin tiikerimäisiin kynsiin niin, että kynsiinhän ne jäivät. Musta crackle vaan alkaa olla paras kaverini, ei voi mitään. Se pelastaa minkä vaan lakkauksen. Erityisesti rakastan crackleja juuri sen vuoksi, että niiden alla voi käyttää vähän läpikuultavaakin lakkaa ja ne peittävät kaikki rutut.

Sun Kissed kyllä saa luvan odotella uutta käyttökertaa, sillä tuo väri kautta sävy ei vaan toimi minulla talvisella iholla. Jotenkin tosi sairaan keltaisen kultainen. Oliivi-ihon kaverina varmaan lyömätön. Tai sitten sen kaveriksi pitää kehitellä kynsille jotain muuta.

Hankintalistalla olisi edelleen siis keltainen lakka, mieluusti pastellinen creme. Vaikka tykkään metallisista ja shimmerisistä lakoista eniten, pastellit ovat sööttejä cremeinä ja keltaista en omista missään muodossa, koska tämä SK nyt on enempi sitten kuitenkin kultainen.

Olisikohan se sitten niin, että lakkaukset alkavat muuttaa muotoaan pikkuhiljaa keväisemmiksi? Hassua, kun juuri maanantain postauksessa uhosin siirtyväni tummiin lakkoihin, niin sitten tajusinkin, että perskutarallaa sehän on kevät nyt... Kevät on siis suoraan verrannollinen valon määrään, pakkaspäivät saisivat kyllä myös pysytellä kaukana poissa. Plussakeli on pop

Ja ps. Facebookista kannattaa bongata Prettyn fb-faneille tarkoitettu alekoodi :) Myös kaikki Coastal Scents -jutskat on alessa ja yli 20 euron ostoksille on luvassa ilmaista toimitusta. Voimassa huomisaamuun klo yhdeksään.Ja tällainen tarjous tuli Yvesiltä.edit. Ja Loveit.fi tarjoaa yli 20 eurolla tilaaville Orlyn pinkin kynsilakan kaupan päälle. Maaliskuun loppuun on myös ilmaiset toimituskulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!