lauantai 20. elokuuta 2011

Sattumaa vai ei?


Nyt olen kuin klapilla päähän lyöty. Kerroinkin jo kokemuksistani uuden tuttavuuden, Paula's Choice -merkin kanssa tässä postauksessa. Pari viikkoa postauksen jälkeen jätin eräs aamu kiiressä tuon Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate -seerumin  (kuvassa vasemmalla) laittamatta ja äkkiä tämä tapa tarttui ja se jäi yhä useammin laittamatta. No, havahduinpa sitten siihen, että iho näytti yhtäkkiä ihan kamalalta. Siis aivan järkyttävältä. Ihmeellisiä näppyjä sun muita antikivoja juttuja ilmaantui nassuun, niin että meinasi parku päästä, kun peiliin katsoi. Mietin ja mietin, että mistäs nyt moinen, kunnes tajusin, että repertuaarista oli yksi tuote jäänyt huomioitta. Otinkin Paulan seerumin takaisin rutiineihin mukaan ja menikö peräti yksi vai kaksi päivää ja iho oli entisensä ja näpyt olivat kadonneet.

Vaikka tuo antioksidanttiseerumi ei nyt varsinaisesti ole mikään näppyjen poistoon tarkoitettu tuote, niin kyllähän sen pointtina on kuitenkin iho putsata antioksidanttisella vaikutuksellaan (enkö puhukin aika tieteellisin termein?) eli kysynkin nyt, että sattumaa vai ei? Minä en kyllä usko sattumiin.

Vaikka tuo kuvassa oikealla oleva kuorintageeli oli ekojen testiviikkojen jälkeen lemppari, niin nyt en suurin surminkaan jätä enää tuota seerumia käyttämättä. Olen taikauskoinen sillä viisiin.

ps. Ja hei, kertokaa minulle lempituotteenne täällä! Jankkaan tästä asiasta niin kauan, että vielä muutamat tyypit paljastelee lemppareitaan. Haluan tietää, mätsääkö meidän suosikit ja saada vinkkejä kivoista tuotteista.  Tell me, tell me, tell me!! Olkaa nyt kilttejä ihanaiset!

4 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että mun nassu ei tykkää tästä pikku hiljaa lähenevästä stressi-aallosta & syksyn tulemisesta, vaikka itte siitä tykkäänkin! Tai sitten käytän taas vaan vääriä tuotteita.. :/ Itsellä ei muuten lempparituottetta ole, joten en voinut kyselyyn osallistua! :)

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hannavee: Joo, tiedän, että itelläkin alkaa tuo syksy vaikuttamaan aika negatiivisesti ihoon :/

  VastaaPoista
 3. Ainakin minulla retinoli auttaa finneihin (käytän Avenea) ja tuossa seerumissa on retinyl palmitate aika alussa incissä. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Hei, kiitti! Kiva tietää, että tässä mun ajatuksessa on ehkä jotain perääkin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!