perjantai 25. joulukuuta 2009

IsaDoran ihanuus

Yksi tuote, jota olen himoinnut sen nähtyäni enemmän kuin mitään muuta, oli näin näpsäkkä viiden värin luomiväripaletti. IsaDoran viime kevään meikkilookin ehdoton helmi säväytti silmääni niin, että ostin sen siltä istumalta. En yleensä tuhlaile paria kymppiä yhteen tuotteeseen sitä sen kummempia miettimättä, mutta tämä paletti toi poikkeuksen sääntöön.



Sen ihanat, aavistuksen hohtavat sävyt näyttivät paletissa ihanilta, mutta pettymyksen toi niiden luultua vähäisempi pigmenttimäärä. Yksinään nämä värit eivät olleet siis näyttäviä kuin olisivat voineet. Onneksi kuitenkin toisten värien (esimerkiksi Goshin puikkojen) päällä värit pääsevät oikeuksiinsa. Eikä näin kauniilta pastellisävyiltä mitään supernäyttävää jälkeä voi vaatiakaan. Kyllä ne kuitenkin olivat moitteettoman peittäviä, ei siinä mitään. Tummaan silmämeikkiin tottuneena sitä vain odottaa aina tummaa lopputulosta.

Paletista löytyvät ihanaiset oranssi ja vaaleanpunainen sävy...


... sekä myös paljon käytetyt violetti, vihreä ja ruskea. Ehkä vähiten käytetty on tuo oranssi sävy, vaikka sekin sopii mainiosti vaikkapa ruskean kaveriksi. Kaikkia muita sävyjä olen kyllä käyttänyt tasapuolisesti. Syksyn ja talven tullessa tämä paletti kuitenkin on vaipunut unholaan. Nyt kuitenkin pelastin sen meikkituotteitteni merestä, ja se pääsee takaisin käyttöön.

En muuten ole ainoa, joka tähän palettiin on ihastunut. Sitä on hehkutettu myös täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!