torstai 29. maaliskuuta 2012

Mitä kuuluu? - Blooming Spring


Vedetään nyt vielä kolmas luomiväripostaus peräjälkeen. Sarjassamme seuraa nimittäin IsaDoran vuoden 2009 kevätlookin helmen ihastelua. Kyseessä siis tietenkin aivan ihana, kevään itseensä kiteyttävä luomiväripaletti Blooming Spring. Ensimmäisen kerran esittelin sitä joulukuussa 2009 ja sen jälkeenkin se on vilahdellut silloin tällöin, mutta aika harvalla käytöllä paletti kuitenkin on ollut ensihimon laantumisen jälkeen.


Tuossa vanhassa postauksessa jo kerroinkin, että minulla ei ole tapana maksaa kahtakaankymppiä luomiväripaletista sen kummempia miettimättä, mutta kun tämän paletin näin, niin se oli vaan pakko. Ihastuin tähän tosi palavasti. Ihastus vähän laantui, kun värit eivät olleetkaan niin näyttäviä kuin luulin MUTTA minulla on siihen selitys! Vuonna 2009 olin vielä niin untamo kuuppanen, että en tajunnut mitään silmämeikinpohjustajien päälle. Toki Goshin puikot olivat kovassa käytössä, mutta ihan oikea silmämeikinpohjustaja uupui käytöstä. Nyt tuo paletin kanssa voi taas lähteä ihan eri fiiliksillä, kun tämän kikan on oppinut.


Kyllähän noissa väreissä on pigmenttiä ja ne peittävät hyvin, mutta kun ne ovat niin vaaleita värejä - ainakin swatchattuna! On edelleen tällaiselle tummien meikkien ystävälle vaikeaa laittaa vaaleaa väriä, oli se sitten miten jännä väi hyvänsä. Tuntuu, että tuossa ruskeassa on selvästi eniten pigmenttiä vai luulenko niin, koska se on väreistä tummin? Who knows.. eikä sekään kerro. Oh god, muistin juuri vuosien takaisen hokemani.

Joka tapauksessa luomelle levitettäessä väri yllättäen näyttääkin sitten paljon kirkkaammalta, kuten näkyy. Kuvassa siis vihreää koko luomella ja Nivean soololuomarin sävyllä Lagoon vähän tummempaa vihreää siellä kevyesti häivytettynä. Alaluomella on oranssia, mutta se nyt ei kuvasta erotu.

Karkkipäivän laadukkaampaa meikkausta tällä paletilla voi ihastella muun muassa täällä.

Harmi, että ripset on kuvaan osunut huonosti, on meinaan RevitaLash toiminut ja nyt ne on pitkät ja ne saa taipumaankin :) Pitää tästä ihmeestä yrittää ottaa parempaa kuvamatskua.


Kaivoin tämän paletin nyt siis esiin, jotta kevään väri-iloittelut alkaisivat pikkuhiljaa toteutua myös minun kohdallani. Tässä paletissahan on kaikki niin kevättä kuin vain voi olla. Oranssia, vaaleanpunaista, lilaa ja vihreää - kaikki pastellia. Ruskea ei ehkä huuda niin kevättä, mutta tasapainottaakin sitten kivasti muuta nelikkoa. Tuo sivellinkin on oikeasti hyvä. On aivan mahtista, että se on noin pitkä ja hyvin on kestänyt nämä kolme vuotta.

IsaDoran sivuilta tämä viisikko löytyy eli voisin näin ollen kuvitella sen olevan edelleen myynnissä. Sokoksen sivuilta tätä en kuitenkaan löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!