sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kosmetiikka sisustuksessa

Hih hih. Tässä tulee kosmetiikkaa ja kauneutta rakastavan must-jutut. Oi, jos olisi rahaa, niin näihin törsäisin. Kuvat on napsittu kauppojen sivuilta.


Mascara-suihkuverho (NetAnttila)
Lipstick-sisustustarra (Your Deco Shop)Oliko mitään kivaa? :)

No, peltipurkkiin voisi ollakin varaa :) Haluaisin itse ihan sikana jotain sisustustarroja, mutta epäilen, että jos aloitan sen prosessin, niin kohta on kaikki ja seinät niitä täynnä. En varmasti osaisi lopettaa ajoissa.

ps. GroupOnilla on oli ihan mieletön tarjous tänään. Elizabeth Ardenin Visibly Difference -voide, jonka arvo on 125,90 e (mitä se oikein sisältää, puhdasta kultaako??????), on nyt  oli tarjouksessa* 39 e. Siinä olisi äidille jo valmiiksi aika muikea äitienpäivälahja. Tai miksei itselleenkin. 

En pääse yli tuosta oikeasta hinnasta. En vain ole se tyttö, joka tuhlaa yhteen tuotteeseen kymmeniä ja taas kymmeniä euroja. 

Satakakskytviis!!! MITÄ???

WTF?

6 kommenttia:

 1. Mutta kuules, minusta tuo peltipurkki onkin kaikista ihanin. :) Nauroin kyllä myös tuolle "If Only I Was Rich..." -tekstille, aivan mahtava. :)

  Järkytyin myös kasvovoiteiden hintoja kun selasin Stockan Kaunis Kevät -esitettä. Sisleyn kasvovoide (50 ml) 261 euroa, ja vielä uskomattomampaa: voideseerumi (50 ml) 414 euroa. Mitähän ihmettä ne sisältävät. Jos kehtaan, käyn kyllä siellä tutkimassa incit. En kyllä usko että ostan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peltipurkki on kyllä aika söötti :) Ja tuo teksti olisi aivan mahtava!

   NELJÄSATAA EUROA???!!?!??!!?!?!? Mitä ihmettä?? En ikinäkoskaan uskaltaisi maksaa mistään noin paljoa, vaikka olisi varaa, mitä ei ole. Ihan hullua.. Paitsi, että eihän se ole hullu joka pyytää, vaan hullu joka maksaa :)

   Poista
 2. Mä taasen katselin noita Finnish Design Shopin koristeita ja ei, ei menny mun jakeluun tuollaisilla hinnoilla =) Heh, jos minä olisi rikas niin jo vain saattaisin ostaa vaikka 400 € seerumin, olishan se mielenkiintoista kokeilla jotain noin tökerön kallista tuotetta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en mä kans kyllä ymmärrä noita FDS:n hintoja :) Niin no joo, jos olisi äärettömästi rahaa, niin mieluummin sitä kai vetelee luksusta kuin samaa voidetta markettipurkista. Tulis fiini olo ainakin, jos ei muuta :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!