lauantai 17. maaliskuuta 2012

Diamond Nail Buffer


Pitää vielä hehkuttaa tätä Sally Hansenin Diamond Nail Buffer -kiillotusblokkia. Siis tässä toimii vaan kaikki. Muista kiillotusviiloista tämän erottaa uskomattoman mahtava muotoilu, joka tosiaan helpottaa viilausta. Blokki on käteensopiva ja koverat kiillotuspinnat mahdollistaa iisin muotoilun.


Blokissa on kaksi valkoista ja kaksi vaaleanpunaista pintaa. Vaaleanpunaisella pinnalla tasoitetaan kynsi ja valkoisella kiillotetaan. Ja kyllä vaan kynsilakka levittyy paremmin kiiltävälle kynnenpinnalle. Siksi on vähän vaikea arvostella kyllä kynsilakkoja, kun ei ihan tiedä, levittyvätkö ne hyvin tämän blokin ansiosta vai levittyisivätkö muutenkin. Ken tietää.


Prettystä tämän tilasin, hinta on halpa ja sen löytää täältä*.

Ja tässä vielä viilan tulokset.

Ennen
Jälkeen
Selvimmin tuon näkee keskisormesta, jossa oli pieni vekki, joka tasoittui sitten blokilla kivasti.


Tilasin blokin siksi, että edellinen - Prismasta ostettu - viila koki karmean loppunsa ajan kanssa. Viila oli - kuten kuvasta näkyy - ihan normiviilan muotoinen, siinä oli neljä erilaista pintaa eli kaksi kummallakin puolella. Ne olivat ilmeisesti tarroja ja lähtivät sitten irti tässä ajan myötä. Kestävyyttä lukuunottamatta pelitti oikein mainiosti.

Kiillotusviilat kyllä rokkaa. Joo-o. Liikaa niillä ei voi viilailla, ettei kynsi ohennu ylettömän paljon, mutta pikkuisen voi fiksailla välillä.

2 kommenttia:

  1. Oon nähnyt katukauppijoiden myymään tälläisiä blokkeja helsingin kampissa. Silloin sain testata, ja todella hyvin kiillotti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan? :) Ovat kyllä hyödyllisiä kapistuksia...

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!