perjantai 9. maaliskuuta 2012

Top 10 -kynsilakat

Sain haasteen ihanaiselta Hanilta, kiitos!


Haaste menee seuraavasti:
1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.


Tämä on ihan supervaikea, sillä pitäisi päättää, millä perusteilla tämä juttu hoidetaan. Valitaanko lakat vain sävyn perusteella vai myös koostumuksen? Luulen, että koostumus on pakko ottaa huomioon, sillä ihanan värinen lakka ei pääse kovin usein kynsille, jos sen koostumus on ihan ällö.

Kuvat blogin vanhoista postauksista eivätkä lakat ole tosiaan missään paremmuusjärjestyksessä.1. H&M:n lila ihanuus nimeltänsä Fashionista oli päivänselvä valinta. Todella kauniin värinen ja koostumus on hyvä ja peittävä. Tykkään ihan hitsisti.


2. Goshin Rainbow (oik.) oli myös ihan selkeä valinta. Tuo tummien lakkojen päälle aivan uutta elämää.


3. Myös Goshin Frou-Frou (ylemmässä kuvassa vasemmalla) on selvä juttu. Ihana.


4. Le Chatin musta kynsilakka (Black Magic) on täydellisin musta ikinä. Peittävyys (yhdellä kerroksella!) on ihan ykköslaatua.


5. Lumenen Glamourous on ihana jo laatunsa vuoksi, mutta myös sävy on ihanan... no, glamöröösi!
6. Blogin kautta saatu Benecosin Sharp Rosé on täydellisen ihana nude.7. Wettiksen Gray's Anatomyn on vaan pakko päästä listalle, vaikka sitä joutuukin kerrostamaan ainakin kolme kerrosta, jos alle ei laita muuta lakkaa.


8. Tämä oli vähän yllärivalinta, sillä en ole käyttänyt tätä aikoihin, mutta Avonin Pastel Pink on ihana, vaaleanpunainen, creme, barbiemainen lakka. Pastel Pink -kuvia katson aina kaihoten.


9. Glitterlakkakisassa voiton vei nyt Wild & Crazyn Silver Bell (vas.), joka tuo lakkaukseen ihan mieletöntä säihkettä, vaikka onkin helvetinmoinen poistaa. Mahdoton ikuistaa kameralle yhtä säihkynä. Yhtä hyvin olisin voinut valita tuon viereisen Purple Glitterin tai Color Clubin Wish Upon a Rock-Starin.


10. Myös pakollisen pinkin lakan valinta oli vaikea ja se olisi voinut olla mikä tahansa monestakin vaihtoehdosta. Valitsin nyt kuitenkin suht paljon käytetyn, blogin kautta saadun, Saffron Londonin Pink Dollin jo vaikka hinta-laatu-suhteensa takia.+ erityismaininta on pakko antaa China Glaze Black Mesh -cracklelle. Paras. Tähän crackleplussan paikalle olisivat voineet päästä jemmauutukaiset eli La Femmen kultainen ja hopea, mutta CG on ehtinyt olla eniten käytössä, joten olen muodostanut siihen jo syvän suhteen.

Varmaan kuukauden päästä lista olisi taas erilainen. Nämä on niin kausittaisia ihastuksia.

Kiusaan taas samoja tyyppejä, mutta haaste lähtee seuraaville blogeille:

Meikkileikkejä
Pumpulipupu
Nonnula
Lazy Dynamite
Serafia's Makeup Drawer

Taas ajastettu postaus, joten toivotaan, että muistan huikata haasteet mainituille, jos eivät täällä käy kurkkimassa :)

ps. Blacout Storen verkkokaupassa Thebosissa on Lorkun ja Maybellinen meikkejä alessa!

Paljon Lorealin ja Maybellinen meikkejä hintaan 3,90€/kpl

4 kommenttia:

 1. Kiitos sulle muru! Mä kävin jo tietenkin heti kurkkimassa. :)

  Tosi vaikea päättää vain 10 kynsilakkaa, mutta mietinnässä on. Samoja suosikkeja voi kyllä olla Goshin ihana Frou Frou. :)

  VastaaPoista
 2. Minunkin TOP-10 listalta löytyi tuo Frou-Frou, sillä taitaa olla paljon tykkääjiä =) Harmi vaan että ko. lakka on lopetettu =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko??? Voi ei :( No, nyt pitää sitten pitää kiinni tuosta ainokaisesta eli ei uskalla käyttää... Mikä onkin tosi järkevää.. tai sit ei :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!