torstai 22. maaliskuuta 2012

Summer Heat


Pinkeistä punista inspiroituneena ja pientä varastoseurantaa tehneenä lakkasin kynteni Lumenen vinkeän pinkillä Summer Heat/Kesän odotus -sävyisellä lakalla. Tästä se kesän odotus tosissaan alkaa.


En muista tätä koskaan kokeilleeni, joten oli hauska yllätys löytää se lakkojen seasta. Tein pientä järjestelyä ja olen taas pikkuisen paremmin kartalla kynsilakoista ja luomiväreistä.


Anyways, koska lakka sisältää jonkun verran shimmeriä, ei sen peittävyys ollut kovin ihmeellinen. Shimmeriä ei mitenkään superpaljon ollut eikä se noista kuvista juuri erotukaan. Kaksi kerrosta laitoin ja kynsiraja kuulsi läpi, joten kun ei lopputulos miellyttänyt ja olin pienessä kiireessä, niin piti keksiä jotain muuta. Ja mitähän se joku muu olisi?


Lupasin itselleni, etten sortuisi tähän vähään aikaan, mutta hey, eipähän ole ainakaan mustat cracklet. Pilasin nimettömän lakkaukset, kun yritin soveltaa jotain omaa, joten otin siitä kynnestä kaikki veks ja laitoin kerroksen vaaleanpunaista cremeä à la Lumenen Kujeileva katse ja päälle sitten cracklet. Note to self: vaikka crackle paljon antaa anteeksi, niin ei huolimatonta yhden kerroksen lakkausta ikivanhalla lakalla. Kynsirajahan se näköjään sieltä kuultaa läpi.


Ja täytyy sanoa, että ei näissä kuvissa pinkki Lumenekaan erityisen hyvältä näytä, siis cracklen alla, mutta vakkariselitys: livenä näytti paremmalta! Mutta on se ihan tottakin, livenä tykkäsin näistä itse asiassa tosi paljon ja ovathan ne tosi kesäiset. Margarita kätöseen ja ruskettumaan.


Cracklehan oli Prettyltä blogin kautta saatu W7:n Earthquake Pink. Lumenen lakathan ovat vaihtuneet pikkuruisiksi Gloss & Care -lakoiksi. En nyt jaksa muistaa millainen sivellin niissä on, mutta olen kyllä tykännyt näistä Quick & Chic -lakkojen one brush -siveltimestä, joka on kivan leveä.

ps. Tänään (ainakin) saa paljon kehutun Klippoteketin kuivashampoon* Sokoksen verkkokaupastakin alehintaan ja ilman toimituskuluja. Hitsi, kun en olisi jo eilen tehnyt sinne tilausta... En minä nyt toista kehtaa tehdä, vai?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Ei varmaan tule olemaan viimeset pinkit kynnet tän kevään/kesän aikana :)

   Poista
 2. Kehtaapas tehdä toisenkin tilauksen, kun postikulut on mukavasti nolla euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, taas oot täällä maanittelemassa mua synteihin :D Oikeastaan mä muuten tilaisin ton kuiviksen, mut ne ei kuitenkaan pakkaa sitä niin, että mahtuis postiluukusta enkä jaksais mennä postiin yhden pullon takia/pyytää miestä sadatta kertaa hakeen sieltä pakettia :) Edellinen tilaus kun kaiken järjen mukaan mahtuis postiluukusta... Sit yritin itteeni hillitä myös sillä, että tossa on vaan euron ale, mut sit taas toisaalta se ei nettikaupas oo niin usein enkä paikan päältä Sokokselta sitä kuitenkaan jaksa koskaan hakea, että tää on vähän puolesta ja vastaan. Toivon, että pähkäilen tätä niin pitkään, että se ehditään jo loppuunmyydä tuolta :D

   Poista
  2. Mä tilasin joku aika sitten Sokokselta huultenrajauskynän ja jouduin hakemaan senkin postista, kun olivat pakanneet sen järjettömän isoon pahvilaatikkoon!!! Kyllä otti päähän!

   Poista
  3. Eikä! Mä en kestä, jos mun pikkuruinen tilaus tulee postiin. Sen takia vielä yritin pitää tuotteet ja tilauksen tosi pienenä, että mahtuisi varmasti kirjeeseen. MUR.

   Ai joo, mutta huomasitko, että se pitää itse valita, että 'kirjetoimitus'? Siinä on valmiina vaihtoehtona se postipaketti, mutta jos tilaus on pieni niin saa omalla vastuulla tilata postilaatikkoon.

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!