perjantai 2. maaliskuuta 2012

Perjantain kunniaksi: facts about me!

Sain tällaisen kivan haasteen Fibulalta, kiitos!Tunnustuksen saajan tehtävänä on:


1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.

2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.

3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Eli  kerrotaan faktoja. Olen aiemminkin paljastuksia tehnyt, mutta yritänpäs keksiä jotain uutta ja ihmeellistä.

1. Olen monesti kertonut, että olen superkoukussa useaan telkkariohjelmaan. Tällä hetkellä olen ihan superinnoissani The Good Wife -sarjasta. Se on niiiin hyvä. Nolompi tunnustus voisi olla se, että nauhoitan joka lauantai myös raskaana olevasta teinistä kertovan Salatun teinielämän. Joo. Jäin siihen koukkuun ollessani raskaana tai juuri synnytettyäni, en tarkkaan muista, ja sillä tiellä olen. Olen aika surullinen tapaus.

2. Kiroilen kuin merimies. Kun yritän olla kiroilematta, kiroilen vielä enemmän. Tarkoituksenani on ollut lopettaa kiroilu, ennen kuin vauski alkaa ymmärtää juttuja paremmin, mutta kiire tulee. Fiksu on lapsi.

3. Minulla on maailman huonoin huumorintaju. On vaikea kuvitella, että olemme mieheni kanssa naimisissa, sillä laukaisin niin huonon vitsin ensitreffeillämme. Mies sanoi syystä tai toisesta 'voi, voi...' ja, mitä sanoin minä? Margariini, margariini!!!! I know. Tuosta hetkestä on kohta seitsemän vuotta ja yhdessä ollaan edelleen. Can't believe it.

4. Olen koukussa myös Salkkareihin. Otan myös sarjan tapahtumat todella tosissani.  Kun aikuinen Katariina peuhasteli teinipoika Nikon kanssa puhisin kiukusta aina, kun he olivat ruudulla samaan aikaan. Vihanpitoni Katariinaa kohti jatkuu ja nyt mutisen rumia itsekseni (ja miehelle, joka ystävällisesti katsoo sarjaa kanssani!), kun hän on lähentymässä Sebastianin kanssa (jonka vaimo makaa koomassa ihan btw!), jonka puolestaan pitäisi mielestäni olla Isabellan kanssa. Olen jo vähän lauhtunut Cindylle, jolle olin äärimmäisen vihainen, kun hän vei miehen parhaalta ystävältään Jenniltä. Tiedän, tiedän, olen säälittävä.

5. Olen haka tekemään vohveleita, muffinsseja ja pannukakkua. Se myös näkyy. Minua suututtaa, että olen pilannut kohtuuhoikan itseni ja kiloja on oikeasti liikaa. Ehkä ne menevät vielä normaalipainon rajoille, mutta silti... Koska hiljattaisen karppaukseni ansiosta menetin muutaman kilon, en ole uskaltautunut enää vaa'alle, koska tiedän, että kilot poikineen ovat tulleet takaisin.Vihaan sitä, etten voi enää pukeutua ihan miten vaan, vaan pitää oikeasti miettiä, mikä vaate peittää pömppömahani. Ja nyt vihdoin ymmärrän, että silloin vuosia sitten vatsani ei ollut edes pömppö, kun tähän nykyiseen vertaa.

6. Olen oikea sottapytty. Olen supernolona aina, jos meille tulee kutsumattomia vieraita, sillä kämppä ei ole koskaan siisti. Siivoan sen kyllä, jos tiedän vieraita olevan tulossa, mutta muuten elämme kaaoksessa. Nyt sentään imuroin säännöllisesti vauvan vuoksi. Vielä kun tavarat löytäisivät oman paikkansa. Erityisesti keittiö näyttää aina siltä, kuin siellä olisi ollut jonkinmoinen ruokasota käynnissä.

7. Minua nolottaa vieläkin, että paljastin tuon ykköskohdan. Ja nelosen. Ja nolottamisesta puheen ollen, vaikka blogit ovat ihan normaalia nykypäivää, niin lähipiiristäni vain mies ja veli tietävät tästä minun räpellyksestäni.

Tämän on taas tehnyt niin moni, että haastan viimeisimpiä blogiini kommentoineita, mutta Nails 1820 -blogin Danielan, Pampuliinan ja Novan lisäksi haastan kyllä mieluusti kaikki kynnelle kykenevät! (Toivottavasti asianosaiset lukevat tämän postauksen, en varmaan muista lähteä blogeihin asti vinkkaamaan, koska tämä on ajastettu postaus.) Jos et omaa blogia, kirjoita omat 7 faktaasi tämän postauksen kommenttiboksiin :) Jazzy, puhun erityisesti sinulle! ;)

Ja sitten ihan btw:

Spartoon maaliskuun alennuskoodit toimivat seuraavasti:

SHMARCH5: -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 31.3.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH10 : -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€. Voimassa 31.3.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€. Voimassa 31.3.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
SHMARCH20: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€. Voimassa 31.3.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

10 kommenttia:

 1. Kiitosta, pitääpäs alkaa miettimään faktoja =) Heh, minäkin taidan olla jossain määrin sottapytty. Tai siis rakastan siisteyttä, mutta sen ylläpito on sitten toinen juttu, eihän sitä nyt ihan koko aikaa jaksa olla siivoilemassa ;)

  VastaaPoista
 2. Saisikos esittää toiveen? Voisiko jonnekin saada juttuarkiston? Eli listan josta voi klikat kuukausittain postauksen. Helpottaisi kun etsii tiettyä juttua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomus toteutettu :) Se oli tossa sellasena pienenä versiona (että pysty kuukauden aina valitsemaan ja sen kuun jutut), mutta se oli kyllä huono, kun en itsekään sitä kautta mitään löytänyt eli oli ihan oikeutettu pyyntö ;)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, tosin tein tämän jo ihan hiljattain :) Taisi muuten olla toinen kerta kun sen tein blogissani haha :) Mutta kiitos kiitos kuitenkin tosi paljon ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä teitkin ja olen jopa lukenut sen :) Ei voi kaikkea muistaa! :)

   Poista
 4. Repesin ihan täysillä tuolle kolmoskohdalle! Kerroin poikaystävällenikin ja sekin nauroi. Meistä se oli hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa, että huono huumori puree joihinkin :) En olekaan ainut!

   Poista
 5. Kiitokset:) Täytyypi minunkin rueta miettimään omat tunnustukset! Sinun oli muuten ihanat:)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!