keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tribal Curlerin ensikokeilu


Ihan ensiksi täytyy sanoa, että haluaisin tehdä enemmän hiusjuttuja blogiin. Haluaisin osata tehdä hiuksilleni jotain. Mutta en osaa. Haluan kuitenkin yrittää. Minulla ei ole ollut varmaan koskaan kiharrinta enkä ole siis sellaista kokeillut. Tämä on eka kertani ja kokeiluun pääsi siis juuri hankkimani (miehen maksama) Tribal Curler, josta jo hehkutinkin.

 Bare with me.


Tein jakauksen oikealle puolelle eli suurin osa hiuksista valahti siis vasemmalle. Tästä vasemmasta puolesta tykkäsin. Eivät nuo kiharat todellakaan ole mitään kummoisia, mutta ihan jees. Tajusin jossain vaiheessa kihartamista, että voisin laittaa tehot kuumemmalle, niin tulee nopeampaan valmista ja sitten alkoikin pelittämään ja kiharoista tuli parempia.


Toinen puoli olikin sitten ihan kuraa. Sitten vielä keksin laittaa tuon pinnin sille puolelle, vaikka yleensä se on minusta liian hienostelevan/vanhanaikaisen näköistä, jos pinni vie tukkaa taaksepäin siltä puolelta, jossa muutenkin on vähemmän hiuksia. Eikö pinnin idea ole se, että se laitetaan sille puolelle, jossa se auttaa viemään tukkaa silmiltä pois? Siis noin karrikoidusti. Eniveis, tuolla viisiin viiletin tuolla ihmisten ilmoilla.

Jossain vaiheessa siirsin pinnin toiselle puolelle nimenomaan viemään ne etummaiset hiukset taakse ja niin se oli paljon parempi. Siitä ei ole kuvaa valitettavasti.

Koko komeuden suihkin täyteen blogin kautta joskus saatua Wellan Volume-lakkaa ja kiharat olivat vielä aamulla paikoillaan.

ps. Membersillä on nyt tuoksuja alessa! Mm. Bossin Orange Woman ja Orange Woman Sunset + muita Bosseja, Aguileraa, Dolce & Gabbanaa, Lacostea, Vera Wangin Preppy Princess yms...

4 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!