lauantai 31. maaliskuuta 2012

Lakkahankintoja

Sokoksen 3+1 -päiviltä ostoskoriin jäi soutaamisen ja huopaamisen jälkeen kaksi lakkaa. Himoitsemani keltainen saapui luokseni Lumenen Natural Code -rivistöstä. Ei tulokas tosin ole juuri sitä keltaista, mitä haen (haluan vaaleamman), mutta sai luvan kelvata, kun en raaskinut tilata IsaDoran Mellow Yellow'ta, joka ei edes ollut missään alessa.


Tämä keltaistakin keltaisempi Natural Code -lakka on nimeltänsä Get Color ja voi pojat, väriä se kyllä antaa. Cremekoostumus ei harmi vaan levity kovin hyvin (kokeilin jo vähän) eikä tuloskaan ole kovin tasainen. Ainakaan ensikokeilulla.


Valaistuksesta riippuen sävy näytti aina vähän erilaiselta, mutta kai tätä kirkkaankeltaiseksi voi pääsääntöisesti kutsua. Noh, testaillaan saiskos tällä jotain kivaa aikaan, vaikkei koostumus vielä vakuuttanut. En kyllä muista lukeneeni haukkuja tästä, joten voihan tämä sitten ollakin jees, kun paneudun asiaan kunnolla.


Tilauksen yllättäjä oli kuitenkin Sokoksen superhalpissarja Minersin pinkki lakka nimeltänsä Rio Pink. En tiedä, miksi tilasin tämän (jos hintaa ei huomioida), koska olen aina ollut vähän sitä mieltä, että kun on nähnyt yhden pinkin, on nähnyt ne kaikki. Mutta nounounou, ei se näin mene. Tämä on IHANA. Siis I-H-A-N-A-!!!!!! Aivan täydellisen helmiäinen lämpimähkö pinkki ja ei, minulla ei todellakaan ole toista tällaista, vaikka pinkkejä löytyykin.


Hinta oli 1,40 e alessa, mutta eipä näillä muutenkaan ole hintaa kuin alle 3 euroa. Kokeilin jo tätäkin vähän ja a) tämä levittyy sata kertaa paremmin kuin tuo keltainen NC, b) siis levittyy aivan täydellisesti ja c) 2-3 kerroksella saa siedettävän peittävän lopputuloksen (kerroksen paksuudesta riippuen), ainakin lyhyillä kynsillä. Niin ja d) tämä kuivuukin nopsempaan kuin tuo Get Color. En kyllä tiedä, miksi yllätyin, koska toinen omistamani Miners-tuote, pinkki huulikiilto, on sekin ihan huippu.


Niin ja e) tässä on kaksi kertaa enemän tavaraa kuin NC:ssa, vaikka hintaakin oli varmaan puolet vähemmän (alessa ja muutenkin).

Ja pitihän Hennesin tilauksen yhteydessä kotiuttaa vähän lakkoja. Eli tällainen trio tuli tilatuksi:


Tämähän on jo monessa blogissa pyörinyt. En vaan voinut vastustaa, vaikka a) ovat aika talvisen oloisia värejä ja b) tuo glitterlakka (Spark Me Up) on varmaan tosi samanlainen kuin jo omistamani Color Clubin Wish Upon a Rock-Star. Saas nähdä, saako tällä triolla jotain vähemmän talvista aikaiseksi.

Halpikset jyrää :)

ps. Ja hei, nyt (viimeistään huomenissa) kannattaa liittyä Fashionstoren klubiin*, niin saa alennusta tuotteista. Fashionstorestahan saa Guessia ynnä muuta kivaa, mutta myös Neen meikkejä. Olin jossain vaiheessa ihan liekeissä kyseisestä sarjasta (siis omistamatta yhtäkään tuotetta) ja niiden hankkiminen jäi juuri siksi, ettei niitä oikein saanut mistään, mutta tosiaan tuolta niitä nyt saisi.

pss. Nellyllä on vielä tänään ilmaiset postikulut. Ettäs tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!