tiistai 20. maaliskuuta 2012

Chocolate


Siis onko todellakin niin, etten ole kirjoitellut vielä mitään Benecosin herkullisen hohtavasta Chocolate-luomiväristä? Kyllä se vaan taitaa niin olla, joten korjataanpas tilanne asap eli nyt.


Kyseessä on siis sinkkuluomari, joka on väriltään tuollainen rauhallisen ruskea, ehkäpä aavistuksen kylmempään suuntaan kallistuva, mikä on hyvä, koska tykkään lämpimistä sävyistä vähemmän, ainakin noin yleensä. Mielestäni livenä vähän kylmempi vielä kuin kuvissa, omalla näytölläni itse asiassa yllättävänkin lämpimältä näyttää. Höh. Muotoilu on samanlainen kuin Benecosin poskipunissa, joista olen teille tässä postauksessa jo jutellutkin.


Aivan kuin poskipunaa, myös tätä voi käyttää kosteana ja tulos on totta kai silloin intensiivisempi ja vielä hohtavampi kuin kuivana. Itse aika lailla poikkeuksetta suosin lumivärejä kosteana käytettyinä, jos niiden koostumus siihen mahdollisuuden antaa. Koska väriä on silloin kuitenkin hankalampi häivytellä, niin laitanpa päälle sitten joskus toisen kerroksen sitten kuivana. Tai sitten jotain toista väriä. Jotenkin koen, että kosteana levitettynä myös pysyvyys on parempi.

Chocolate on aika perusruskea. Koostumus on kiva, tykkään kaikista hohtavista luomiväreistä, joten tämän ei ollut vaikea minua puolelleen kääntää. Väri ei kuitenkaan ole mikään harvinaisuus, joten sen suhteen en kokenut mitään kihelmöintejä.

Piti laittaa mukaan yksi meikkikuva, mutta minusta on yhtäkkiä tullut jotenkin kriittinen niiden suhteen, joten odotan sitä hetkeä, kun teen silmämeikkitaidetta ja se toistuu kuvissa yhtä hienona... Sitä odotellessa.

Benecosin tuotteita saa ostettua itselleen esmes Ecodealista*. Hitto, kun hyppäsi sydän kurkkuun, kun huomasin, että joitain Oliv' by La Claréen tuotteita oli alessa tuolla, mutta ei ollutkaan sitten niitä, mitä halusin. Huh huh, vieläkin tärisyttää. Ecodealin sivuilta kyllä kannattaa aina katsastaa diilit*, josko siellä olisi jotain kivaa tarjouksessa. Meinasin jo, että kokeilisin alessa olevaa kuorintavoidetta, mutta ei sitä sitten ollutkaan varastossa.

Tuote on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!