torstai 1. maaliskuuta 2012

Mitä kuuluu? - irtoluomivärit

Yhdessä vaiheessa blogiani höpisin varmaan jatkuvasti jauhemaisista luomiväreistä. Ei minulla niitä mitenkään kohtuuttomasti ollut, mutta ne mitä kokoelmista löytyi olivat ihanan värisiä. Rakastuin niiden peittävyyteen sekä siihen, että niitä pystyi sekoittelemaan keskenään. Löytyi (ja löytyy edelleen) Goshia, MACia, Youngbloodia, Yves Rocheria... Ihania kaikki! Tässä postauksessa (vuodelta 2010!) on aika kaiken kattava ja sekava esittely silloisista ja nykyisistä jauhemaisistani.


Edelleen nuo mahtuvat samaan laatikkoon. Tuon linkkaamani postauksen tuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluu esimerkiksi myöhemmin luokseni saapunut MSCHIC, joka kuvassa tuossa etualalla köllöttelee ja, josta tarkempaa postausta täällä. Sekin on aivan ihana, joten on ihan käsittämätöntä, ettei sitä tai näitä muita tule käytettyä. Se vain on niin sottaista ja aikaa vievää puuhaa tai ainakin siltä tuntuu, vaikkei se sitä ehkä todellisuudessa olekaan. Ainakaan aikaa vievää.


Äskettäin tein sinne yksiin juhliin (joista jauhan koko ajan...  Eivät ne sentään minun hääni olleet!) kultamustaa meikkiä ja siihen meikkiin käytin tuota taka-alan Yves Rocherin kultaista irttaria, joka toimi ihan älyttömän hyvin mustan värin  päällä! Todella peittävä ja hohtava ja ihana oli se.


Tuon laatikon lisäksi irtoluomiväreihin voi laskea nämä Bottega Verden ihanat, joista tuon kultaisen olen esitellyt ainakin täällä ja tuo lila on uudempia rakkauksia. Tuo kultainen (sävy Beige) on edelleen yksi luottotuotteitani. Sillä saa hohdetta joka meikkiin, koska se yksinkertaisesti sopii joka meikkiin. Laitan sitä kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja käytän häivyttämiseen. Se on vaan täydellinen sävy. Myös tuo uusi Blueberry-sävy on samaan tarkoitukseen aivan täydellinen, mutta sitä käytän sitten kylmemmän sävyisten meikkien kanssa. Tämä on kyllä sellainen kaksikko, ettei paremmasta väliä.


Ja nämähän siis toimivat niin, että niitä levitetään tuollaisella pikkusiveltimellä, mutta olen minä onnistunut omankin sivellintä mahduttamaan tuonne eli sen suhteen ei ongelmia. Eikä tuo pikkusivellin edes ole kovin huono, joten siinäkin mielessä ihan käteviä nämä ovat.


En nyt ihan saanut vangittua kameralle näiden ihanuutta, mutta tuossa nyt vähän esimakua aika vahvasti laitettuna. Yleensä käytän kevyemmällä kädellä, mutta sitä hehkua ei tosissaan saanut kamera vangittua. Plääh.

Että sellaista kuuluu irttareilleni. Aloitin aika vahvasti tämän postaussarjan, kun jo kolmas postaus peräjälkeen. I'm on a roll.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!