sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Linssin läpi hehkeänä

Ihan pikkuinen juttu vaan. Olen ajatellut, että aina silloin tällöin listaisin sen hetken suosikkijuttujani, koska ne vaihtuvat aika ajoin. En uskalla lanseerata tätä jälleen yhtenä postaussarjana, mutta sitähän se käytännössä olisi :)

Nyt on pakko ensin kertoa parista meikkivoiteesta, jotka ovat pitkän tauon jälkeen päässeet nassulle. Olen aina sellainen, että minulla on kausia ihan kaikessa. Saatan viikon putkeen tehdä suklaapannukakkua, kunnes se vaihtuu vohveleihin ja sitten taas Pätkis-muffinsseihin. Saatan kaksi viikkoa käyttää mineraalipohjaa ja sitten löydän jonkun voidemaisen vanhan suosikin ja sitten taas sen parissa läträillään jonkun aikaa.


Ja ihan ensimmäisenä pitääkin sitten hehkuttaa jo vuoden 2010 toukokuussa hehkuttamaani meikkivoidetta. Kyseessä on siis Revlonin PhotoReady-voide, josta on viime aikoina tullut taas yksi lemppareitani. Miksi? Koska muistin ja tajusin taas, miten se vaan niin saa ihon näyttämään hyvältä kameran läpi (ja ihan muutenkin kyllä). Tykkään tästä ihan hitosti, mutta valitettavasti Revlonin meikkejä ei Suomesta enää saa.

Suosittelen kuitenkin tätä ihan älyttömästi, jos on esim. häät tai muut juhlat ja kuvia otetaan sun muuta. Tämä on todellakin PhotoReady. Ihosta tulee tasainen ja jotenkin hehkuva. Kameran läpi näyttää ihan virheettömältä. Ulkomaisista kaupoista luultavasti kuitenkin löytyy.


Täytyy myös hehkuttaa jemmoistani löytynyttä ikivanhaa Maybellinea, jota sitäkin olen hehkutellut jo vuonna 2009! Maybellinen meikkivoiteet ovat aina olleet vuorollaan lemppareitani ja tämä WonderFinish on ollut sitä moneen otteeseen. Aivan tajuttoman hyvä ja peittävä meikkivoide, johon olen ollut useasti siis todella rakastunut. Sitten on tullut aina joku muu voide ja tämä on unohtunut, mutta testasin tätä taas tämän löydettyäni hautautuneena jostain purkkien ja purnukoiden alta ja on aivan yhtä hyvä edelleen. Saako tätä vielä Suomesta? Ei varmaan. Bootsin sivuilla tätä vielä on yhdessä sävyssä eli ei tämä ihan ole maan päältä kadonnut, vaikkei tätä vissiin enää tehdäkään. Oma sävyni Ivory on itselleni ihan supertäydellinen ja tismalleen ihoni värinen, ihan niin kuin aina Maybellinen Ivory-sävyt. Antaa hehkuvan, tasaisen ja ihanan pinnan iholle. Tämä on vanhentunut jo ajat sitten, mutta pelittää edelleen.

Vähän on kärsineen näköinen puteli, mutta silti rakas. Ja niinkuin tuossa purkissa lukee niin 'shake to activate' eli ravistettaessa muuttuu koostumus hiukkasen puuterimaiseksi. Jännä voide ja aivan ihana. Maybelline saisi tuoda tämän takaisin.

Hauskaa sunnuntain jatkoa teille ihanaiset! Mikä on teidän meikkivoidelempparinne?


ps. Koodilla BEAUTY2012 saa 30 % alennusta vapaavalintaisesta tuotteesta Yves Rocherilta 18.3. asti.

6 kommenttia:

 1. Mun suosikki on tänä talvena ollut helppoutensa vuoksi Misshan Perfect Cover BB Cream. Ihan perinteisistä meikkivoiteista suosikki on ollut Chanelin Mat Lumière.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, mäkin haluaisin testata oikeaa BB-voidetta! Tuo Chanel multakin löytyy, mutta jostain syystä nyt jäänyt vähälle käytölle, vaikka sekin on jossain vaiheessa ollut ihan suosikki.. Pitäisikin kaivaa se taas naftaliinista nassuun :)

   Poista
 2. Mun lemppari on Lancomen Teint Miracle, josta onkin kuulunut paljon hehkutusta eri blogeissa... Ei liian peittävä mutta tarpeeksi kuitenkin, ja pysyy oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kun mulla on ihan semmoinen olo, että itsekin omistan tuon kyseisen voiteen, mutta en vaan löytänyt mistään... :(

   Poista
 3. Photoready on kiva, mutta varsinkin auringossa tulee kasvoille "edward cullen"-efekti. Eli liikaa kimalteita. Olisiko sävyjen välillä jotain eroa, kun jotkut eivät havaitse niitä ja toiset havaitsevat (arvostelujen perusteella)?

  Lemppari on Clarins Truly Matte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, pitääkin katsastaa tilanne auringossa! Ei ole tullut ulkona peilailtua kyseisen voiteen kanssa... Kiitti vinkistä :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!