maanantai 5. maaliskuuta 2012

Purple and blue

Seuraa kuvasarja sotkuisista, juuri viilatuista ja lakatuista kynsistä, joita yksi onneton kosmetiikkabloggari ei osaa siistiä ennen kuvien ottoa. Kyllä silti osaan hävetä, trust me. En ikinä ymmärrä, että viilauksen/lakkauksen jälkeen minun pitäisi ihan oikeasti odottaa kokonainen vuorokausi ennen lakkausta/kuvien ottoa. Niin kynnet/sotkut kynsinauhoilla saisivat aikaa muotoutua takaisin omiksi itsekseen kulumalla. Noh, odotan miten lukijat hiljalleen kaikkoavat onnettomien kynsi- ja meikkijuttujeni seurauksena ja ehkä sitten tajuan.
Laitoinpa sitten kynsiin ensi alkuun pari kerrosta Hennesin minilakkatriopaketin Purple-sävyä, joka kyllä sitten näyttikin lilalta kynsiltä, vaikka pullossa oli aika vahvasti sininen. Tiesin jo, etten jätä kynsiä tällaisiksi, joten en ottanut stressiä vielä tässä vaiheessa. Halusin tämän vain pohjalle, koska tiesittekö, että kohta on kevät? Se tarkoittaa, etten ehkä halua tummia kynsiä siinä vaiheessa enää, joten yritän nyt käyttää kaikki keksimäni yhdistelmät, ettei sitten kuumana kesäpäivänä tule himo talvisen tummiin lakkauksiin :)

(edit. Kevät on tainnut jo tulla, mutta tämä on ajastettu postaus viime viikolta!)

Purple ei ollut paras levittymään, mutta ei nyt huonoinkaan. Tällä sotkee aika helposti, mutta kahdella kerroksella saa sentään hyvää peittävyyttä.
Pirteyttä Purplen päälle toi Flormarin U25-lakka kaikessa sinisessä ihanuudessaan. Olisin voinut laittaa usemmankin kerroksen, mutta yksi sai luvan riittää ja yksi kerros kyllä riittikin muuttamaan koko lakan ihan siniseksi. Sillä sai megasäihkettä ja lakkaukset shiftailivat iloisesti violetin ja sinisen välillä, vaikka johtovärinä olikin tosiaan sininen.


Jos nyt yhden kuvan voisin ladata erittäin suurena, kun en muita kehtaa.


Ihanuus ei tietenkään kuviin välity, mutta senhän me jo tiesimmekin, koska sitä minä ja muut bloggarit aina hoemme. Lähinnä varmaan minä huonon kamerani kanssa. No, ei se niin huono ole. Siinä on kunnon bloggaritoiminto eli se sellainen kuvaruutu kameran etupuolellakin, niin näkee itsensä, kun ottaa kuvia. Vielä kun uskaltaisi näyttää naamansa blogissa. Ja siihen kuvaruudulle saa myös pellen pomppimaan, jos haluaa että lapsi katsoo kameraan... Kyllä, olen helppo.

No, jos toisenkin supersuuren kuvan lataan.


Ei nämä lakkaukset kauaa kynsillä pysy, vaikka ovat aidosti ihanat. Sotkuiset, mutta ihanat. Ja yllättävän peittävältä tuo Flormar tuntuu, uskaltaisikohan sitä kokeilla pelkilteen?

Tämä on jo kilometripostaus, mutta pakko vielä laittaa pari kuvaa.


Tattadadaa! Olen nyt lukenut joistain blogeista, että Goshin metallisävyt käyvät leimaamiseen ja tottahan se onkin. Siksi oli pakko testata Metallic Bluella tehdä perhonen nimettömään. Okei, osa siivestä jäi stamperiin kiinni, mutta silti! Koska omaan muutaman metalli-Goshin, odotan nyt innostuvani ihan uudella tavalla Konadeista. Jeejee. Perhonen on laatasta m15.

ps. Nuo perhoskuvat on otettu päivä varsinaisen lakkauksen jälkeen ja okei, vaikka lakkaukset itsessään voisivat olla siistimmät, niin kynsinauhat todellakin ovat siistimmässä kunnossa vuorokausi lakkauksen jälkeen. Eli kun tuossa alussa sanoin, että sitä voisi päivän odotella ennen kuvausta, niin... I rest my case.

2 kommenttia:

  1. Höpönlöpöt sitä tartte odotella kuvaamista, minäki kuvaan kynnet heti lakkaamisen jälkeen koska meikäläisen tuurillahan ehdin kolhia kynteni ;D Usein saatan sitten ottaa kuvia myöhemminkin jos kuvausolosuhteet ovat seuraavana päivänä paremmat (eli arska paistaa). Sotkuja näkyy itelläki (vaikka putsaan kyllä ne ennen kuvaamista, kaikkea vaan ei välttämättä saa poistettua) mutta olkoot ja ei nuo sun kynsinauhat ole edes kovin sottaiset, eri asia jos roiskeita olisi vähän joka puolella. Niin ja se pääpointtihan oli että nätit kynnet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana kommentti :) Se on kyllä usein niin, että ne sotkut huomaa vasta sitten kun ne kuvista näkee ja sitten ei vaan viitsi ottaa uusia kuvia.. Livenä kynnet näyttää aina kivemmalta :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!