lauantai 12. kesäkuuta 2010

Tehopakkauksien loppu


Lumenen loppuneet kolmitehoiset kasvovoiteet ovat jonkinlainen työvoitto. Otin nämä käyttöön helmikuussa, ja sain ne loppumaan vasta nyt kesäkuussa. Eli jos joku on jättänyt nämä ostamatta niiden korkeahkon hinnan takia (n. 20 e / kpl), niin voin kertoa, että nämä maksavat itsensä takaisin. Ihan uskomaton riittoisuus!


Ensiksi sain luonnollisesti kaavittua tyhjäksi yövoiteen, jota uskalsin huolella lutrata. Koostumus oli paksua ja naama todella tuntui kosteutetulta tämän annoksen jälkeen. Tuoksu oli aivan huumaavan ihana, voisiko sanoa marjainen, kummassakin voiteessa.


Noin viikko yövoiteen jälkeen sain kulutettua loppuun myös päivävoiteen, jossa siis oli samainen ihana tuoksu kuin yövoiteessakin. Yövoiteesta poiketen tämän päivävoiteen koostumus oli kevyempää ja vähän "litkumpaa". Koostumus oli hyvä, sillä se myös imeytyi nopsaan iholle ja tämän päälle oli mukava levittää meikkivoide.

Kaiken kaikkiaan pidin näistä ja voisin käyttää uudelleenkin. Iho on voinut kosteuden puolesta hyvin ja tosiaan tuo riittoisuus on ihan älyttömän hyvä. Olen kuitenkin käyttänyt näitä aamuin illoin jo monta kuukautta. Nämähän olivat vain kausituote eli ovat käsittääkseni tämän vuoden vain myynnissä. Loppuvuodesta näitä voikin ehkä metsästää alesta :) En nyt jaksa kaivaa näiden pahvirasioita esiin koostumuksen selvittämiseksi, mutta muistaakseni voiteet sisälsivät muun muassa poronmaitoa. Aika eksoottista siis.


Lumenen yövoiteen loputtua käytin paikkaajana Estée Lauderin Hydrationistia, joka muuten on ollut lähinnä satunnainen vierailija kasvoillani. Talvipakkasilla koitin turvautua tämän apuun, mutta kosteustehot eivät riittäneet millään. Tämä imeytyi hetkessä ja vasta kun laitoin tämän päälle tuota Lumenen yöpelastajaa, niin alkoivat kosteustehot riittää. Tätä en siis jää kaipaamaan, vaikka muutoin olikin ihan pätevä tuote. Ei kuitenkaan niin kosteuttava, kuin luulin.

Olen ollut ilman seerumia jo herraties kuinka kauan ja nyt olisi etsittävä kätköistä sellainenkin. Luonnollisesti myös uusi päivävoide ja yövoide täytyy saada käyttöön. En ole vielä valinnut seuraajia, mutta epäilen kääntyväni jälleen Lumenen puoleen, tällä kertaa Vitamin C+ -sarjan pariin. Se ainakin olisi kesään sopiva tuotelinja. Mutta mietin vielä hetken ja tutkailen niin kätköjä kuin kauppojen hyllyjäkin... Hydrationistista kun riittää vielä yhteen tai kahteen kosteutukseen.

2 kommenttia:

  1. Olen tykännyt itse Lumenen syväkosteuttavasta yövoiteesta. Tykkään laittaa sen vielä ennen käyttöä hetkeksi jääkaappiin viilenemään niin ah miten ihanalta se tuntuukaan nukkumaan mennessä nassulla :).

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!