keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Chick lit rules!


Oi, siitä on jo aikaa, kun olen viimeksi hehkuttanut Sophie Kinsellan ihania hömppäkirjoja! Enkä nytkään voi varsinaisesti hehkuttaa lukematonta kirjaa, mutta... Nyt tältä matamilta on tullut uusi kirja I've got your number (Soitellaan, soitellaan!) ja pitihän tuo tilata, kun minulla alkaa olla jo Kinsella-vieroitusoireita. Chick lit on minulle sellaista ihanaa terapiaa, johon uppoudun täysillä ja, jolle riittää aina aikaa.

(Tähän väliin voin kertoa, että masistelen edelleen sitä, että sorrun koko ajan kaikkeen, kun nyt jo samoilla rahoilla olisi saanut niitä ihania La Clareen juttuja... Toisaalta kirjoja ja kosmetiikkaa ei voi verrata.)


Adlibriksellä oli tarjolla vain kallista ja kovakantista, joten käännyin uuden tuttavuuden, Bookplus.fin* puoleen. Sieltä kirja löytyi sellaisena kuin pitää: alkuperäiskielellä (jotta Kinsellan huumori säilyy oikeanlaisena!) ja edullisena. Kirja lähti tilaukseen hintaan 13,95 e*.


Samaan syssyyn tilasin Kinsellan Madeleine Wickhamina kirjoittaman kirjan The Tennis Party* hintaan 6,95 e.


Wickhamina Kinsella on kirjoittanut paljon muitakin kirjoja, mutta tämä nyt on ensikokeilu. Jostain luin jo ennen tilausta, etteivät nuo Kinsellan oikealla (!) nimellä kirjoitetut olisi niin hyviä ja huumoripitoisia, joten varovainen kokeilu on tarpeen.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Kinsellan kirjat erityisesti on hyvä lukea englanniksi. Pari kirjaa olen suomeksi lukenut ja kyllä se vaan on tönkköä. Enkuksi kieli on paljon eläväisempää ja huumoririkkaampaa.

Innolla lähden nyt lukemaan tuota I've got your numberia. Vähän jo aloittelin ja vaikuttaa kyllä niin perus-Kinsellalta, että hauskaa tulee olemaan.Seuraavaksi odottelen innolla Lauren Conradin The Fame Gamea*, joka saapuu pian kauppoihin. Conrad yllätti minut täysin kirjoillaan, jotka olivat chick littiä parhaimmillaan. Ihanaa, hyvin kirjoitettua hömppää. Alustavasti olen etsiskellyt tuota uutta kirjaa ja sen tilaan sitten varmaan myös tuolta Bookplus.fistä, koska on siellä vain 8,95 e. Olisin toki voinut sen samaan syssyyn tilata, mutta en koskaan tilaa mitään, mikä ei vielä ole varastossa. I'm weird like that.

4 kommenttia:

 1. Ah, chick lit on kyllä niin ihanaa! Myös Plum Sykesin kirjat on lukemisen arvoisia, ihanaa tyttöhömppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mun pitäisikin niitä lukea! Kiitti vinkistä :)

   Poista
 2. Hih, mä luen just parhaillaan tota Kinsellaa, mutta suomeksi. Oon tosin samaa mieltä, että chic litit on ehdottomasti parempia alkuperäiskielellä luettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kerro sitten tykkäsitkö!! Mä tosiaan luin sen vuorokauden sisään, kun se oli vaan niin ihana... :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!