perjantai 16. maaliskuuta 2012

Mitä kuuluu? - Oriflamen meikkipaletti

Tämä Mitä kuuluu? -sarja on oikeasti tosi hyödyllinen minulle itselleni. Pääsee kartoittamaan jemmatilannettaan ja tulee testattua unohduksiin painuneita tuotteita ja ehkä löydettyä niistä uusia piirteitä. Ja ehkä myös saa aikaiseksi parempia kuvia kuin blogin alkuaikojen kurakuvat.


Ja niin kävi nytkin. Karmeine kuvineen esittelin tämän paletin ensi kertaa täällä. Joistain asioista olen edelleen samaa mieltä, joistain asioista vähän eri mieltä. Tuolloin en esimerkiksi ollut vielä täysin sisällä kunnon pohjustusaineen vaikutuksesta luomivärin laatuun, joten jo se muuttaa vähän näkökulmaani tähän palettiin.


Oriflamen meikkipaletin sain siis pari vuotta sitten joululahjaksi enkä varmaan ole sitä kertaakaan kunnolla käyttänyt. Minulla on joku sisäänrakennettu epäilys kaikista meikkipaleteista ja vaikka haluaisin innostua niistä ja aluksi innostuisinkin, niin en sitten kuitenkaan saa pidettyä sitä innostusta niin pitkään yllä, että saisin aikaiseksi oikeasti testata tuotetta ajan kanssa. Mutta nyt testasin.


Joku pieni ääni pääni sisällä muistutti minua tämän tuotteen olemassaolosta ja metsästin tätä urakalla, kunnes se löytyikin jostain piilosta. Paletti sisältää yläkerran 2 voidemaista ja 6 puuterimaista luomiväriä sekä alakerran 6 "huulikiiltoa", puuterin ja vaaleanpunaisen poskipunan.

Voi, mistä alottaisinkaan...


Jos aloitetaan paletin alakerrasta ja suunta oikealta vasemmalle. Ihan oikeassa laidassa on pikkuruinen poskipuna, joka jo koollaan saa hälytyskellot soimaan. Mutta tiedättekö mitä? Se on aivan ihana! Ei tulisi mieleenkään käyttää tuota paletin pikkuharjaa, mutta oikealla poskipunasiveltimellä värin laitto onnistuu. Pigmenttiä löytyy ja itse sävy on ihanan raikas. Tykkään kovasti.

Myös tällaiset palettien peruspuuterit ovat todella epäilyttäviä, mutta tämä kuritti kiillon kasvoilta ja oli väriltään niin vaalea, että toi aavistuksen valoakin kasvoille. Ei paha.

Eivät kiillä huulilla, vaikka voisi kuvasta niin päätellä.

No, nämä huulikiillot olivat jo tuossa aiemmin lainausmerkeissä, koska ei näistä voi kiiltoina puhua. Kiiltoahan ei tule siis yhtään. Nämä ovat aika tahmaisia, mutta tuovat huulille väriä kyllä. Nämä ovatkin sellaisia ihan kivoja tuputeltavia ja tuohon pinkkiin ihastuin erityisen paljon. En tiedä, miksi näitä pitäisi kutsua, mutta ei ainakaan kiilloiksi. Enemmän nämä tuntuvat punilta, joskaan eivät kovin pehmeiltä sellaisilta.


Ruskea vaan pompsahtaa esiin tuolta swatcheista.
Entäpä yläkerta sitten? Ihan ensinnäkin hehkutan näistä tuota ruskeaa. Tuon sävyn vuoksi ostaisin vaikka tämän koko paletin. Ihana, satiininen, Coastal Scentsin Go Paris -palettimainen väri (tai vielä parempi!), josta riittää pigmenttiä ilman pohjustustakin. Ah. 

Muita lemppareita paletista. Sinisessä ei laatu ole yhtä hyvä kuin noissa 2 muussa.
Mintunvihreä ja lila ovat myös ihan ok jopa ilman pohjustusta, mutta muiden laatu ei ole kovin kummoinen. Pohjustusta tarvitaan eikä sekään takaa onnistumisia. Mutta pääpointti on, että ruskea on paras ja ihanin ja upein.


Voidemaiset värit, kulta ja hopea, eivät ole kovin erityisiä, mutta toimivat ihan hyvin kulmaluulla tai silmän sisänurkassa. Jos iho on yhtään kuiva, niin sitten ovat ehdoton nounou.

Näköjään paletti on edelleen Orkun listoilla (täällä), joskaan tätä kirjoittaessa ei ollut varastossa. Aika liioiteltu hinta tuo 29 euroa tästä paletista, mutta jos on pohjustusaine, meikkivoide ja ripsari mukana, niin kyllä tällä paletilla pärjää aika hyvin esimerkiksi matkalla. Ihan ookoo. Mutta lila ja ruskea, ah.

4 kommenttia:

 1. Oriflamella on kivoja tuotteita, tämä meikkipaletti vaikuttaa todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oriflamella on kyllä tosiaan yllättävänkin kivoja tuotteita :)

   Poista
 2. Paleteissa ihan löytöjäkin, tosin esim huulikiiltoja tai -punia en käsitä niissä ollenkaan.Haluan kuitenkin lisätä väriä jossianvaiheessa huulilleni, enkä taatusti ala reissussa tai töissä kaivamaan jotain palettia laukusta ja räpellä sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, enpä tullut ajatelleeksikaan sitä noin :) Tässä paletissa nuo "kiillot" ovat kyllä tosiaan niin tahmeita ja kiillottomia, että pysyvät varmaan koko päivän huulilla :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!