keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Mitä kuuluu? - Extreme Art Eye Linerit


Joulukuussa 2009 kerroin kartuttaneeni Gosh-kokoelmiani sekä kultaisella että kahdellakin vihreällä Extreme Art Eye Linerilla.

Sävy #20 Gold Glitter pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön vasta pari viikkoa sitten, kun väsäsin juhliin kultamustaa meikkiä. Siis oikeasti, avasin sen muoveistaan vasta silloin!


Toinen vihreistä linereista on päässyt ajat sitten käyttöön, mutta sävy #22 Green/Gold Glitter on edelleen muoveissaan! Ihan käsittämätöntä.


Yhdessä vaiheessa piristin joka meikkiä jollain Goshin eyelinerilla, mutta nyt tapa on jäänyt. Harmittavaa. Ehkä tämä nyt herätti minut siihen, että niitä voisi taas käyttää ennen kuin menevät pilalle. Ovat meinaan aivan ihania tapauksia kaikki.


Tämäkin vihreä, miksi ihmeessä en sitä ole käyttänyt? Aivan superihana ja moniulotteinen sävy, namnam.

Ehkä se tästä

ps. Karkauspäivän kunniaksi Nellyllä on muuten tänään uusi tarjous (-30 % ale jostain tuotteesta) joka tunti aikavälillä 9.00-21.00, yksi miehille ja yksi naisille. Ja ne tarjoukset on aina voimassa vain tunnin ajan. Tästä* pääsee suoraan tarjoussivulle. edit. Sorruin tietty tähän itse. Klo 12-13 tarjouksessa on/oli ihana vaaleanpunainen alusvaatesetti, joka piti saada. Hyvästi ostolakko... Nyt en saa mennä enää katsomaan Nellyä koko päivänä!!!

tiistai 28. helmikuuta 2012

Mitä kuuluu? - Light Beam

Ajattelin aloittaa taas uuden postaussarjan :) Aina välillä käsiini osuu nimittäin joku tuote, jonka kyllä olen esitellyt blogissa, mutta joka on esittelyn jälkeen pikkuhiljaa unohtunut käytöstä tai siitä on paljastunut jotain uutta. Tai olen saattanut esitellä nopsasti jonkin tilaamani tuotteen, mutta sitten se onkin jäänyt esittelemättä käytön myötä tarkemmin tjsp. Näitä tuotteita haluaisin nyt tässä sarjassa nostaa uudelleen esiin ja kertoa vähän, että mitä niille kuuluu. Tähän juttusarjaan kuuluvat löytyvätkin tunnisteella 'mitä kuuluu'.



Ensimmäisenä vuorossa joskus sata vuotta (no okei, pari vuotta sitten) sitten Prettystä tilattu Rimmel-kiilto nimeltänsä Light Beam After Dark Lip Gloss. Sävynimellä Strobe Light kulkeva väritön kiilto innosti tilaukseen, koska idea oli sama kuin lempparikiilto Light'n'Shinen (by Gosh).




Kiillon laidassa on kätevä peili ja napista painamalla saa valon esiin ja pois. Pimeässä kätevä kapistus onkin nappinsa ansiosta jopa kätevämpi kuin Goshin vastaava, sillä Goshin kiillossa valo palaa jatkuvasti korkin ollessa pois, mutta ei lainkaan, kun korkki on kiinni. Rimmelin kiillossa valo myös näkyy ulospäin sen ollessa päällä korkin ollessa kiinnikin, joten se löytyy silloin laukunkin pohjalta pimeässä. Siihen hyvät puolet sitten loppuvatkin. Itse koostumus on ihan susi. Ensinnäkään kiiltoa ei tule nimeksikään, mikä varmaan johtuu osittain ainakin typerästä vaahtopääapplikaattorista. Kaikki vähäkin kiilto jää laitoihin eikä huulille kulkeudu mitään. Goshin versiossahan on sivellinmallinen applikaattori, johon kiiltoa oikeasti myös tarttuu. Lisäksi kiilto on niin väritön, ettei siitä ole oikeastaan lainkaa iloa. Putkilossa näkyvä ihana shimmerisyys on pelkkää harhaa.

Mikä kiilto?

Tämä tuote on siis jäänyt täysin käyttämättä, koska se ei vastaa käsitystäni hyvästä kiillosta. Idea on mainio, mutta totetutus ei kovin kummoinen. Värikkäämpiä sävyjä tekisi kyllä mieli kokeilla, josko niistä jäisi jotain huulillekin. Tämä väritön ei ihan toiminut. Tämä on kyllä muutamia vuosia vanha kiilto eikä tätä luultavasti enää mistään saa. Eipä haittaa. Ei tule ikävä.

edit. ps. Jos minulla olisi juuri nyt 159 euroa ylimääräistä, pistäisin sen palamaan tähän CityDealin tarjoukseen*:  pysyvästi ihokarvat poistava laite tuohon hintaan, kun normihinta on 599 e..... Mutta toimiikohan nuo laitteet oikeasti?

maanantai 27. helmikuuta 2012

Gray's Anatomy

Seuraa kuvaoksennus Prettyltä tilaamastani Wet n Wildin lakasta, joka kulkee sävynimellä Gray's Anatomy*. On muuten aika paras sävynimi pitkiin aikoihin ja oikein kuvaava. Ajattelin pätkäistä kynnet lyhyiksi, koska peukku piti jo leikata, niin halusin äkkiä tämän lakan kynsilleni, kun niistä vielä pituutta löytyy.

Nimettömässä on yksi kerros Hennesin Black-minilakkaa. Ensimmäisissä kuvissa on muissa kynsissä kolme kerrosta Wettistä, nimettömässä kaksi.


Sitten lisäsin yhden Wettis-kerroksen joka kynteen.


On kyllä maailman jännin lakka. Kuvakulmasta riippuen voi olla mitä vain lilan, harmaan ja vihreän väliltä. Tuntuu, että mitä vähemmän valoa, niin sitä lilampi ja ihanempi tämä on.






Tosiaan kolmekin kerrosta oli ainakin livenä ok, mutta neljä oli paras. Mustan päälle ei tarvitse niin montaa. Kuivuvuus oli suht nopea, ei nyt sekunneista puhuta, mutta reilustikin alle minuutista per kerros.

Nimettömässä yksi kerros tätä. Ei paras levittyvyys.
Grayn anatomialle on olemassa vastaavia lakkoja eli dupeja muun muassa Deborah Lippmanilla. Täällä kuvia niistä yhdessä ja vielä paremmat kuvat tuosta Wettiksestä.

Yleensä tarjoilen enemmän tekstioksennusta, mutta nyt olen niin ihastunut, ettei ole paljon muuta sanottavaa. Paitsi, että muutaman päivän jälkeen kuorrutin Grayn anatomian hopealla cracklella.


Täytyy kyllä sanoa, että vautsivau. La Femmen crackle on kyllä ihan superhyvä. Levittyi kuin unelma eli erittäin vaivattomasti ja peitti todella hyvin. Halkeilikin kauniisti, joskaan alla olevaa lakkaa ei jää näkyviin kauheasti. Pitää kokeilla ensi kerralla yrittää hiukka ohuempaa kerrosta, josko tulos olisi erilainen. Tykkään kyllä tästäkin ihan mahdottomasti.


Tämänkin Silver-sävyisen lakan siis juuri tilasin Prettyn alesta* puoleen hintaan ja oli kyllä joka sentin arvoinen. En olisi uskonut suoraan sanottuna.

Pidin noita hopeisia kynsiä päivän ja sitten iski himo kokeilla kultaistakin cracklea ihan pikaiseen ennen uusien kynsien laittoa.


Vedin siis ihan törkeästi hopean päälle kultaista yhteen kynteen ja sepä oli ihan yhtä laadukas kuin kaverinsa. Peitti hopean hyvin ja on jotenkin omituisesti kivan sävyinen, vaikka toisaalta todella halvan kullan värinen :) Kuitenkin pidän siitä jollain sairaalla tavalla.


Ja tämäkin oli sieltä Prettyn alesta puoleen hintaan, sävy Premium Gold*.

Latasin kuvat nyt erittäin suurina, että toivottavasti avautuivat kaikille.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Gina Tricot Beauty

Nyt valikoimissa on jo lakkoja, kuva täältä.

Jei, Gina Tricot lanseeraa kuulemma kokonaisen kosmetiikkavalikoiman maaliskuussa (puolivälissä?)! Nythän myynnissä on jo kynsilakkoja, mutta maaliskuun aikana valikoimiin saapuvat muun muassa huulipunat, luomivärit, siveltimet ja vartalovoiteet. Ja valikoima vain kasvaa, mitä pidemmälle kohti kevättä matkataan. Tuotteiden kappalehinta tulee olemaan alle 7 euroa.

Tuotteita saa ostaa Ginan nettisivuiltakin, jahka sinne saapuvat. Jes, maailma tarvitsee lisää edullista kosmetiikkaa ;)

edit. Asiasta kukkaruukkuun, tässä postauksessa esittelemistäni kiilloista ainakin toinen pinkeistä sekä oranssi olivat Prisman alelaarissa tässä pari päivää sitten... Eli poistuvatkohan valikoimista?? Nyt kannattaa hamstrata :) Itse pidättelin itseäni ja onnistuinkin. Milloinkohan alkaa harmittamaan...?

lauantai 25. helmikuuta 2012

Tribal Curler

Nyt soi päässä Gloria Gaynorin I'm so excited!! Jaa miksi? Tattadadaa:


Kyllä, se on kiharrin! Jeejee!!

No niin, palaan hetkeksi tähän hetkeen ja kerron, miten tämä ostolakkolainen onnistui kotiuttamaan näin ökymakean kihartimen :) It's so simple: mies maksoi!

Juttu meni näin:

mies: Voisinkohan mä tilata yhden pelin?
minä: Toki, jos mä saan tilata Nellyltä jotain ja sä maksat. Kolmellakympillä.
mies: No, okei.

Tuossa oli keskustelu vähän yksinkertaistettuna. Nellyn valitsin siksi, että minulla oli sinne onneton kympin alekoodi (tai no oikeastaan useampikin, kun hulluna keräsin jotain pilttipurkkeja netotakseni isomman alekoodin, jota en koskaan voittanut...). Alkuperäinen ajatus oli kylläkin, että tilaan vaatteita, mutta ei me sitten miehen kanssa päästy yhteisymmärrykseen punaisista tai turkooseista farkuista, kun mies pelkää, että pukeutumiseni olisi sitten kuin Salkkareitten Heidin. Kyllä, miehen omin sanoin.



Noh, eksyin sitten hiustarvikepuolelle ja kun näin Remingtonin Tribal Curler -kihartimen*,  joka oli varusteltu samalla leopardikuviolla kuin rakkaat Seppälästä tilatut yöhousuni, minun oli pakko saada se! Koska tässä Mikä-Mikä-maassa, jota myös todellisuudekseni kutsun, kihartimen ja yökkärin housujen pitää olla samoin kuvioituja... Yeah... Loppujen lopuksi alennusta itse summasta tuli rupuiset kolme euroa, kun kihartimen hintaan tuli 7 euroa lisää toimitus- ja laskutuskuluja. Ja menihän se vähän yli kolmenkympin, toivotaan, ette mies huomaa. Että silleen. Samalla kuviolla löytyy myös fööniä ja suoristusrautaa. (Olen kyllä vähän masentunut, kun ihanat yöhousuni ovat nyt alessa Seppälässä lukuisten muiden kuosien ja tuotteiden kanssa. En tilaa, en. Piste. Ai joo, blogiini tullaan ihan sikana hakusanalla 'seppälä haalarit', joten for your information: nämä ovat ainoat haalarit, jotka Seppälän sivuilta enää löysin.)

Kiharrinta olen jo pitkään himonnut ja todenmukaiseksi haluni muotoutui viimeistään silloin, kun yritin sinne yksiin juhliin väkertää kiharoita sata vuotta vanhoilla paplareilla ja volyymiraudalla. Ei onnistunut. Seuraavan kerran onnistuu. Jesjes. Toivottavasti innostun väkertämään lisää hiusjuttuja blogiinkin. Ja käytettyä enemmän muotoilutuotteita. Minua harmittaa, kun en koskaan tee tukalleni mitään. Nyt ehkä teen!

Jos sinun pitäisi mätsätä kihartimesi jonkun vaatekappaleesi kanssa, mikähän se olisi? :)




perjantai 24. helmikuuta 2012

Notkahdus

Niin kuin jo mainitsinkin, niin supertiukka ostolakkoni koki pienen epäonnistumisen hetken, kun huomasin Facebookissa Prettyn synttärialennusmyynnin olevan käynnissä. Ajatuksenkulkuni oli suurinpiirtein tällaista:



"No, jos mä nyt käyn vähän vilkaisemassa..."
"Oi, crackle-lakat puoleen hintaan... Jos mä laitan tuon hopeisen cracklen* (1.) ostoskoriin ja vähän vilkuilen muita juttuja. Mutta EN tilaa mitään!"
"Oi oi, kynsitarrat vaan ysiysi senttiä! Mä kyllä tarvitsisin kultaisia tarroja*, (2.) kun niitä ei ole yhtään. Jos mä nyt laitan yhden sellaisenkin arkin ostoskoriin. Ja jos mä vähän vilkuilisin noita hopeisiakin. Oi, tuossa olisi niitä ihania, mitä mulla jo onkin, voisin ostaa varastoon.. Tai ei sittenkään, kyllä mä haluan noita rusetteja*, (3.) onpa söpöjä!"
"Mutta sitten jos mulla on kultaisia tarrojakin, niin pitäisiköhän ottaa kultainen cracklekin*. (4.) Sitä tulee viimeistään kesällä käytettyä enemmän kuin hopeista. Ihan varmasti. Se on lämpimän kesäinen sävy kuitenkin. Otetaan!"
"Hei, tollanen kynsienhoitosetti* (5.) vaan ysiysi senttiä. Tuonhan meinasin jo viimeksi ottaa ihan huvin vuoksi, siinä on nuo varpaiden erottelijat. Tulisi lakattua useammin varpaita. Kyllä me tuo otetaan, kun on noin halpa! Sitä paitsi siinä on tuollainen harja, jolla voi pyyhkiä kynsipölyt pois viilailun jälkeen. Ja hei uudet pinsetit/kulma(ripsi)kampa* (6.) myös vaan ysiysi senttiä!! Nyt äkkiä kassalle katsomaan, mikä olisi lopullinen hinta."

*klikkaa vahingossa jonnekin ihan muualle päin sivustoa*

"Eikä tuossa olisi tuo mun Wettis-himotuslakka*! Pakkohan mun on sekin ottaa, kun tämän jälkeen en tee kyllä pitkiin aikoihin kosmetiikkaostoksia! Se ei ole alessa, mutta ei ole paha hinta, pakko saada!!"
Tämän piti saada oma kollaasinsa, kun on vaan niin perkuleen upea. Lilaa, harmaata, sinistä, vihreää... Upea! Sävy siis Gray's Anatomy.
"No ni, no ni!! Jäi alle kahdenkympin, eihän tämä ole edes paha juttu. Niin pieni summa, ettei tarvitsisi edes miehelle kertoa..."

Että sillä tavalla. En tiedä, onko tuohon mitään lisättävää. Tämä koko prosessi Facebookin uutisen näkemisestä tilauksen loppuunsaattamiseen kesti ehkä 6 minuuttia maksimissaan. Järjenjuoksuni on niin loogista ja ilmeisen vauhdikastakin, ettei mitään kesää. Tosiaan kun olin tehnyt tilauksen, harmittelin sitä, etten rikkonut ostolakkoani Oliv' by La Claréen tuotteisiin, mutta järkeilin sitten niin, että sain nyt monta pientä juttua yhden La Claréen tuotteen hinnalla. Ja minä rakastan, kun saa ostettua paljon pikkujutskia halvalla :) Nyt jo voin kuitenkin sanoa, että tuo Sally Hansensin pinsettijuttu oli ihan turha ostos. Noita pinsettejä ei vaan voi käyttää, piste.

Ja kyllä minä miehelle kerroin. Hän vain murahteli. Kaipa herra on jo tottunut. Prettyn ale kestää muuten helmikuun loppuun ja tuotteita tulee lisää jatkuvalla syötöllä aleen. Joten minä EN enää mene kurkkailemaan sinne ja piste. Puolustelin tätä tilausta itselleni myös sillä, että saan vaihtelua blogiinkin, kun on jotain esiteltävää. Plus muita crackleja kuin mustaa, valkoista ja pinkkiä. Koska cracklethan on edelleen tosi in ja pop, eikö? Innostun magneettilakoista varmaan sitten parin vuoden kuluttua.


Ai niin, sain myös noiden itse tilaamieni namipalojen lisäksi Prettyltä testattavaksi Active 96 Eye Shadow Compactin*, jossa tosiaan on 96 miniluomiväriä. Minua aina vähän arveluttaa nämä tuntemattomien merkkien kompaktit paketit, mutta innolla testaan. Jos näissä vaan on pigmenttiä, niin aivan mahtava juttu, sillä sävyt ovat kivan käytännöllisiä. Testataan, testataan, swatcheja tulossa...

torstai 23. helmikuuta 2012

Näin luot lookin: luonnollinen ja heleä

Kyllä vaan, meikätyttö ahkeroi jo toisen osan Näin luot lookin -sarjaan. Oonpa ahkera! No, jos totta puhutaan, niin tämä itse asiassa on maannut muutaman viikon luonnoksissa ja muiden juttujen puutteen vuoksi julkaisen tämän nyt sitten, vaikka tässä onkin muutama kuuluisa tähdellinenkin klikki. Olen ollut vähän kipeä, joten en ehtinyt/jaksanut väsätä mitään uutta materiaalia, mutta haluan silti itsepäisesti päivittää blogia päivittäin. Postaus on aika kuvamateriaaliton juurikin tämän edellä mainitun kipeyden kautta laiskuuden vuoksi ja siksi en olisi tätä vielä viitsinyt julkaista, mutta totesin sitten, etten koskaan saa juuri tähän aiheeseen väkerrettyä kuvia, joten...  Toivottavasti pääsen nopsaan postiin, niin ehkä saisin huomiseksi väsättyä jotain uutta.

Mutta siis, tällä kertaa vuorossa olisi look, jota itse harvoin harrastan (paitsi ehkä kauppareissulle) eli nudemaista meininkiä. Lookin ideana on siis your face but better ;) Luonnolliset silmät kera nudehuulten eli meikki, jonka teet, kun laitat kellon soimaan aamuviideltä, että ehdit väsätä sen (vaikkakaan tässä meikissä ei kauaa mene), ennen kuin tuore poikaystävä herää vierellä =) Ja siis esität tietty, että näytät aina siltä ;)

Ja kun viimeksi sanoin, että minulla on aina joku muukin teema varsinaisen lookin lisäksi, niin nyt ei kyllä näköjään ole, paitsi satunnaisuus. Tuotteet on valittu täysin satunnaisesti eri nettikaupoista ja onpa siellä yksi tuote, joka pitäisi köpötellä itse vaikka Sokokselta hakemaan, mutta halusin sen ehdottomasti juttuun mukaan.

Lookiin tarvitset mielellään seuraavat tuotteet:

- heleyttävän voiteen + meikkivoiteen/heleyttävän meikkivoiteen
- peite- ja valovärin
- vaalean luomivärin
- aurinkopuuterin ja persikkaisen/vaaleanpunaisen poskipunan
- kulmakarvavärin
- nudepunan tai -kiillon
- ripsivärin

Kokeile myös:

- nudea kynsilakkaa tai ranskalaista manikyyriä

Seuraavia tuotteita ehdottaisin itse:




1. Heleyttä kasvoille saa esimerkiksi Lumenen voiteella. Myös Lumenen valovoide tuo kirkkautta kasvoille. Tuotteet löytyvät esimerkiksi NetAnttilasta: KLIK ja KLIK.
2. Clarinsin Skin Illusion Natural Radiance -meikkivoiteella saat luonnollisen lopputuloksen suojakertoimella 10. Clarinsin tuotteita löydät esimerkiksi Sokokselta: KLIK*.

Ja tähän väliin pitääkin änkeä seuraava kuva :


En jaksanut alkaa väsätä kollaasia uudelleen, mutta tajusin, että tämän meikkipohjan kuuluu olla tässä lookissa mukana! BareMineralsin meikkipohjalla saa ihan huippuhehkuvan, luonnollisen ja valokuvissa hyvältä näyttävän pohjan. Fanitan tätä silloin ihan sikana, kun tiedän, että kuvia otetaan, sillä tosiaan näyttää kivalta valokuvissa. Joskus jos haluan vielä paremman peittävyyden, levitän tätä meikkivoiteen päälle, mutta toimii kyllä hyvin yksinäänkin. Ei täydellistä peittävyyttä, mutta kuulas, hehkuva, upea pohja. Myös eilisen postauksen Benecos-pohja sopii tähän, mutta sillä lopputulos on enemmän mattainen kuin kuulas.

3. Kasvojen pikkuvirheet peittyvät Coastal Scentsin peiteväripaletilla. Samasta paletista löydät myös korostusvärinKLIK*.
4. Too Facedin paletista löytyy aurinkopuuteri, peitäväri sekä persikkainen poskipuna. KLIK*.
5. Vaaleaksi luomiväriksi ei minun kirjoissani ole kuin yksi vaihtoehto. Wet n Wildin Brulée on vaan täydellinen. Löytyy esimerkiksi Pretty.fistä: KLIK*. Tässä postauksessa lisää oudosta innostuksestani tähän tuotteeseen.
6. Make Up Storen tuotteita myyvistä paikoista voi metsästää kulmaväritrion. Samanlaisen trion voi bongata Kickseistä tai Nellystä halvemmalla Viva La Diva -merkiltä. Tuo trio vilahti tässä himotuspostauksessa: klik. Itse olen elämäni aikana kuluttanut loppuun kaksi Make Up Storen trioa, joskin musta väri on aina jäänyt käyttämättä.
7. Pientä pilkettä silmiin tuo ripsiväri. Benecosin Multi Effect -ripsari lupaa levittyä kauniisti. Saatavilla esimerkiksi Biodellystä: KLIK.
8. MSCHICin NAKU-kokoelmasta löytyy monta kaunista nudepunaa. Sävy Blush Beige on sävyltään matta persikka. Nudepunia löytyy Prettystä: KLIK*. Jos MSCHICin punia hamuaa, kannattaa myös katsastaa aina CityDealin tarjoukset, siellä kun MSCHICille on aina välillä kivoja tarjouksia.

Elikäs minun muistilistani meikin tekoon:

Levitä kasvoille heleyttävä voide, jonka päälle voit tuputella meikkivoiteen. Tässä lookissa on tärkeää huolehtia siitä, ettei meikkikerroksesta tule kovin paksua, joten on hyvä muistaa, että vähemmän on enemmän. Tuon koko ekan kohdan voi korvata myös BareMineralsilla tai muulla vastaavalla mineraalipohjalla, joilla saa helpoiten kevyen, luonnollisen pohjan tehtyä. Ihon pikkuvirheitä ja tummia silmänalusia kannattaa peitellä peitevärillä ja kasvojen korkeimpia kohtia korostaa valovärillä. Kevyt puuterointi riittää.
Luomille levitetään vaalea luomiväri kirkkautta ja kuulautta tuomaan sekä ihon sävyä tasoittamaan. Sipaisu ripsiväriä taivutettuihin ripsiin ja silmät ovat valmiit. Muista kuitenkin vielä värittää kulmakarvojen aukot ja harjata karvat ojennukseen.
Poskiluun alle voi kevyellä kädellä sutia aurinkopuuteria ja poskipäiden hehkuksi käy esimerkiksi persikan värinen poskipuna. Myös raikas vaaleanpunainen piristää kasvoja. Pieni määrä hohdetta tuovaa puuteria voi myös olla omiaan esimerkiksi juuri poskipäille. Huulille levitetään nuden värinen puna tai kiilto.

Kuvat on napsittu linkatuista kaupoista. Taas voi klikata tuota tylsä-ruutua tuossa alapuolella, jos haluaa negatiivista palautetta antaa :)

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Benecosin mineraalipohja

Edelleen jatkuu joulukuussa Ekovistalta saamani paketin tuotteiden esittely. Tällä kertaa syyniin pääsi Benecosin mineraalipohja, jota olen nyt aktiivisesti käyttänyt varmaan kuukauden päivät.


Homman juju on sama kuin muissakin mineraalipohjissa eli kabukilla naamaan ja menoksi. Tosin tässä hämää se, että tuotetta myydään mineraali-irtopuuterina ja olinkin vähän, että whaaat, mutta kabukihomma toimii, joten hyvä näin. Olen käyttänyt Bare Mineralsin kabukia, joka on kyllä aika karkea tapaus.


Sanoisin, että tämä tapaus on puolipeittävä. Tasoittaa värivirheet ja muutenkin ihon sävyn aika täydellisesti, mutta ei isoja huokosiani. Kuitenkin ihan superhyvä arkipohja ja tähän ihastuneena olenkin tätä tosiaan käyttänyt jo kuukauden lähestulkoon päivittäin. Pohjasta tulee matta enkä ole tarvinnut puuteria erikseen, varsinkaan kun näin talvella iho ei rasvoitu niin kovasti kuin normaalisti. Ja sävy, jonka sain, Light Sand, oli iholleni juuri sopivan vaalea.


Bare Mineralsin mineraalipohjaan verrattuna tämä on minun ihollani peittävyydeltään suht koht sama, mutta siinä missä BM jättää iholle hehkua, niin tämä Benecos on tosiaan täysin matta.

Hups, jäi teksti vesileiman alle. No, you get the point :)

En erityisemmin välitä meikkipohjapostauksista, joissa ei ole ennen ja jälkeen -kuvia, joten tällaisen pikkuisen väkersin. Vihaan huokosiani. Joka kerta, kun niitä täällä blogissa olen esitellyt, minut valtaa itseinho. Nytkin. Jos ei noista kuvista nyt muuten mitään selviä, niin levitin tällä kertaa meikkipohjaa myös silmänalusille ja -ympäryksille, niin siitä kohti ainakin saa jotain vibaa. Silmänaluset vähän punoittivat kuvaushetkellä, joten siitä oli apua :) En muuten näytä yhtään itseltäni noissa puolikkaissa. Tai ainakin toivon niin. Jos näytän, niin jaiks. Mutta huomatkaa, miten koko kasvot näyttävät pullukoilta, kun rajaa eri kohdasta ja kun on kuvannut kasvot sivumpaa. Note to self...

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä tuote. Vihaan sanaa arkikäyttö, koska yleensä se tarkoittaa sellaista semiookoota, mutta tämä oli kyllä tosi hyvä tuote nimenomaan siihen arkikäyttöön, kun tarkoitus on vain siistiä pääpiirteittään iho edustuskuntoon. Pääsi minulla ihan vakkarituotteeksi, vaikka noita pohjia nyt on muitakin tuossa käyttämättä...


... Että sillai.

Tuote on blogin kautta saatu.

tiistai 21. helmikuuta 2012

Voihan Vitalis

Kiva pikkuinen uutinen joka marketin luottotuotteesta. Viime kesänä alunperin kauppoihin tulleet Paola Suhosen luomat kukkakuosilliset Vitalis-purkit möivät kuin häkä ja Vitalikselle löytyi monta uutta myyntipaikkaa. Muun muassa Seppälä otti tämän uudistuneen ja muotitietoisen legendan valikoimiinsa. Viime vuonna 75 vuotta täyttänyt vihreä voide tulee tänäkin vuonna kauppojen hyllylle Suhosen suunnittelemissa purkeissa ja yhteistyö jatkuu aina ensi vuoteen asti.



Vitalis talvikuosissaan, kuva täältä.


Tämän kevään purkki (kaupoissa jo) on väriltään kirkkaankeltainen ja tuttuun tapaan kukkakuosillinen. Uuden kuosin lisäksi markkinoille tulee kuulemma myös uusia pakkauskokoja, mikä on aivan mahtava juttu minun mielestäni! Tiedättekö ne söpöt turkoosi-valkoiset Mirame-purkit? Toivon, että Vitaliksesta tulisi samankokoinen purkki :) Täytyy kyllä sanoa, että vaikka alkuperäinen Vitalis-purkki on aika nostalgisen oloinen tapaus, niin onhan nuo uudet paljon kivempia pläjäyksiä, eikö? Tosin niissäkin näkyy tietty nostalgisuus eli mielestäni eivät kovin moderneja ole :)

Vitalis kaikessa alkuperäisyydessään.

Vitalis on monitoimivoide, jota varmaan jo useimpien mummot ovat käyttäneet. Voide sisältää muun muassa mehiläisvahaa ja lanoliinia. Vesi on korvattu kosteutta tehokkaasti sitovalla glyseriinillä. Sorbitoli puolestaan pitää ihon pehmeänä. Vitaliksella voi voidella esimerkiksi huulet, kynsinauhat tai kädet, mistä tulikin mieleeni, että voisinkin testata sitä kynsinauhavoiteena.


Käsi ylös, kuka tykkää Vitaliksen hyvinkin omalaatuisesta tuoksusta? \o/ Minä kyllä tykkään :)

ps. Teksti tuon alkkis-Vitaliksen takana: "Vedetön Vitalis antaa mainion suojan ihollenne niin pakkasta, tuulta kuin aurinkoakin vastaan. Vitalis pehmentää ihoa ja toimii siksi myös oivallisena käsivoiteena. Kertokaa toki Vitaliksesta myös ystävillenne ja tuttavillenne!" Niin, kertokaa toki! :)

BeSave!

Sain ennen joulua Ekovistalta testattavaa ja aika paljon tuosta paketista olen suurimman osan jo esitellytkin. Tässä kuitenkin vielä pari BeSave! -merkin näytekokoista purkkia tuli käytettyä, joten pari sanaa niistä.


Ravitseva kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu shampoo ei ihan löytänyt paikkaansa sydämessäni tai hiuksissani. Yhdistän tuotteen vaahtoavuuden mielikuvissani pesutehoon ja tätä sai hinkata kyllä tosissaan, jos halusi vaahtoa. Hinkata tai sitten pestä pariin kertaan kunnolla läträillen, mikä osaltaan aiheutti sen, että puteli kului niin nopeasti loppuun, ettei tästä riittänyt kuin muutamaan kertaan. Kovin luotettavaa arviota en siis pysty antamaan. En oikeastaan kuulu edes tämän shampoon kohderyhmään, koska hiuspohjani kaipaa pesevämpää tuotetta kaverikseen. Tämä ei pitänyt tukkaani puhtaana 24 tuntia, vaan hiuspohja alkoi kyllä rasvoittua selvästi jo aiemmin. Oiva hetki olikin pestä tukka aamulla, jotta pysyi puhtaana koko päivän. Valitettavasti tukka ei saanut lainkaan kuohkeutta, vaan puhdas tukka makoili aika lailla päätä myöden. Iltapesun jälkeen tulos oli puolestaan se, että seuraavana päivänä tukka ei pestyn näköinen kyllä ollut. Latvat sen sijaan tykkäsivät tuotteesta ja oikenivat luonnontilaansa nätimpään asentoon, mutta nehän ovatkin alkuperäisasetelmiltaan suoraan kohderyhmästä reväistyn näköiset :) Tuoksu oli ihan ok, tunnisti kyllä luonnontuotteeksi, mutta tuoksu oli tarpeeksi mieto, ettei alkanut ärsyttämään eikä pesty tukka tuoksunut enää miltään. 99 % tämän shampoon raaka-aineista on kuulemma luonnollista alkuperää.


Karitepuuta sisältävä rentouttava suihkugeeli oli pikkuisen enemmän mieleeni, joskaan tämäkään ei vaahdonnut makuuni tarpeeksi. Liukui iholla kuitenkin mainiosti ja oli kiva apu sheivaukseen. Iho jäi jopa sileäksi tämän jäljiltä. Tuoksu oli kovin samanmoinen kuin shampoossakin ja joo, kai se sitten on vähän rentouttava. Tämän pullon voisin kelpuuttaa isommassakin koossa, mutta ei tästäkään ihan lempparia tullut.

Kummallakin tuotteista on Cosmebio- ja Ecocert-merkinnät (kts. Wikipedia).

Näytteet saatu blogin kautta.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Vähän jälkeen ystävänpäivän

Joo, olen aika jäljessä näillä ystävänpäivän värityksiin sopivilla kynsilläni, mutta minkäs teet. Kun on hidas, on hidas. Olen taas pienen tauon jälkeen innostunut käyttämään pinkkiä haalariani, joten halusin myös kynsiin jotain kivaa ja pirteää.


Luulin, että Hennesin Red-sävyinen lakka oli superpeittävä, mutta pikkuisen jäi yhden kerroksen jälkeen rajoja, joten....


... laitoin vielä toisen kerroksen. Nimettömässä on Color Clubin MODern Pink -söpöyttä, joka on siis neonpinkki, omalla koneella ainakin näyttää todella paljon hailakammalta kuin, mitä todellisuus on. Sitä on kynnellä kolme kerrosta, koska tuntui levittyvän aika huonosti.


Lakkasin tuolla punaisella alunperin varpaat, koska en oikeastaan välitä punaisesta sormien kynsillä sen kummemmin. Ihastuin sen suht hyvään peittävyyteen (sormenkynsiä lyhyemmille varpaankynsille riitti vain yksi kerros) kuitenkin niin, että halusin sitä käyttää sitten enempikin. Koostumus on mielestäni jelly, vaikka en oikeastaan tiedäkään, mitä se tarkoittaa :) Kuitenkin koen, että tämä on aikalailla jellykkäinen.


Red tuli tosiaan kahden muun lakan kanssa minilakkatriopakkauksessa, jonka Hennesin alesta tilasin. Onhan se hyvä omistaa tällainen peruspunainenkin.

Koska nuo kynnet kuitenkin olivat aika oudot, tykkään siis tehdä nimettömän eri tavalla, mutta nyt se paistoi vähän liikaa sieltä, niin tasoittelin vähän lookia, milläs muulla kuin cracklella.


No joo, vissiin lähtevät vaihtoon aika pian :) Dependin crackle oli oikeastaan aika vaikea levittää. Kuten huomata saattaa keskisormeen sitä levittyi liian ohuelti ja peukkuun taas liian paksulti. Mielestäni nimetön onnistui parhaiten ja tuo valkoinen sopi neonpinkin kanssa muy buenosti.


Tämän minicracklen ostin siis apteekista joskus tuossa vuodenvaihteen tienoilla, kun oli niin sopivasti tyrkyllä. Tähän asti testaamistani crackleista kuitenkin hankalin levittää.