keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Benecosin mineraalipohja

Edelleen jatkuu joulukuussa Ekovistalta saamani paketin tuotteiden esittely. Tällä kertaa syyniin pääsi Benecosin mineraalipohja, jota olen nyt aktiivisesti käyttänyt varmaan kuukauden päivät.


Homman juju on sama kuin muissakin mineraalipohjissa eli kabukilla naamaan ja menoksi. Tosin tässä hämää se, että tuotetta myydään mineraali-irtopuuterina ja olinkin vähän, että whaaat, mutta kabukihomma toimii, joten hyvä näin. Olen käyttänyt Bare Mineralsin kabukia, joka on kyllä aika karkea tapaus.


Sanoisin, että tämä tapaus on puolipeittävä. Tasoittaa värivirheet ja muutenkin ihon sävyn aika täydellisesti, mutta ei isoja huokosiani. Kuitenkin ihan superhyvä arkipohja ja tähän ihastuneena olenkin tätä tosiaan käyttänyt jo kuukauden lähestulkoon päivittäin. Pohjasta tulee matta enkä ole tarvinnut puuteria erikseen, varsinkaan kun näin talvella iho ei rasvoitu niin kovasti kuin normaalisti. Ja sävy, jonka sain, Light Sand, oli iholleni juuri sopivan vaalea.


Bare Mineralsin mineraalipohjaan verrattuna tämä on minun ihollani peittävyydeltään suht koht sama, mutta siinä missä BM jättää iholle hehkua, niin tämä Benecos on tosiaan täysin matta.

Hups, jäi teksti vesileiman alle. No, you get the point :)

En erityisemmin välitä meikkipohjapostauksista, joissa ei ole ennen ja jälkeen -kuvia, joten tällaisen pikkuisen väkersin. Vihaan huokosiani. Joka kerta, kun niitä täällä blogissa olen esitellyt, minut valtaa itseinho. Nytkin. Jos ei noista kuvista nyt muuten mitään selviä, niin levitin tällä kertaa meikkipohjaa myös silmänalusille ja -ympäryksille, niin siitä kohti ainakin saa jotain vibaa. Silmänaluset vähän punoittivat kuvaushetkellä, joten siitä oli apua :) En muuten näytä yhtään itseltäni noissa puolikkaissa. Tai ainakin toivon niin. Jos näytän, niin jaiks. Mutta huomatkaa, miten koko kasvot näyttävät pullukoilta, kun rajaa eri kohdasta ja kun on kuvannut kasvot sivumpaa. Note to self...

Kaiken kaikkiaan ihan hyvä tuote. Vihaan sanaa arkikäyttö, koska yleensä se tarkoittaa sellaista semiookoota, mutta tämä oli kyllä tosi hyvä tuote nimenomaan siihen arkikäyttöön, kun tarkoitus on vain siistiä pääpiirteittään iho edustuskuntoon. Pääsi minulla ihan vakkarituotteeksi, vaikka noita pohjia nyt on muitakin tuossa käyttämättä...


... Että sillai.

Tuote on blogin kautta saatu.

6 kommenttia:

 1. Jännä, mun öljyiselä ihollani tuo ei oikein toiminut. Ja jätti hiukan kiiltelevän hohteen iholle. Voidemainen Benecosin värivoide toimii paremmin, hurjan peittävää ja pysyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on kyllä jännä, koska mullakin on kuitenkin rasvoittuva iho. Nyt talvella vaan vähemmän (onneksi) :) Voidemaista Benecosia en ole kokeillutkaan, mutta nyt haluan, kun kehuit! :)

   Poista
 2. Jos on "hyvä" iho kumpi on iholle kevyempi, lumenen ihon sävyn heleyttäjä plus valokynä vai esim lily lolo mineraalipohja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä valitsisin mineraalipohjan ja valokynän :) Mineraalipohjaa on kuitenkin niin helppo kerrostaa vaan just sen verran kun on tarpeen ja valokynähän nyt vaan on aina tarpeellinen kirkastamaan kasvoja :)

   Poista
 3. Okei. Kiitos paljon kun vastasit! Kysyisin vielä kun minulla on siis hyvä tasainen mutta kuivahko iho, niin sopiiko lily lolo minulle? Joskus kun olen sitä kokeillut se on paakkuuntunut ns kuiviin kohtiin ja jostain ollut sellainen ns rasvainen? Teenkö jotain väärin? Käytän bodyshopin kabukia. Ja sitten olen miettiny ei kai mineraalipohka hiero ihoa niin että se ohenee ?? Kiitos!!!:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse nimenomaan Lily Loloa kokeillut, mutta Karkkipäivän blogista löytyy kätsä vinkki kuivien kohtien tasoittamiseen:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/04/12/mineraalimeikkipohja/

   Eli ihan normaalia, että se paakkuuntuu niihin kohtii, kun ei se kuitenkaan itsessään ole kosteuttavaa. Ei iho varmasti ohene mineraalipohjaa käytettäessä, ei hätiä! :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!