maanantai 20. helmikuuta 2012

Vähän jälkeen ystävänpäivän

Joo, olen aika jäljessä näillä ystävänpäivän värityksiin sopivilla kynsilläni, mutta minkäs teet. Kun on hidas, on hidas. Olen taas pienen tauon jälkeen innostunut käyttämään pinkkiä haalariani, joten halusin myös kynsiin jotain kivaa ja pirteää.


Luulin, että Hennesin Red-sävyinen lakka oli superpeittävä, mutta pikkuisen jäi yhden kerroksen jälkeen rajoja, joten....


... laitoin vielä toisen kerroksen. Nimettömässä on Color Clubin MODern Pink -söpöyttä, joka on siis neonpinkki, omalla koneella ainakin näyttää todella paljon hailakammalta kuin, mitä todellisuus on. Sitä on kynnellä kolme kerrosta, koska tuntui levittyvän aika huonosti.


Lakkasin tuolla punaisella alunperin varpaat, koska en oikeastaan välitä punaisesta sormien kynsillä sen kummemmin. Ihastuin sen suht hyvään peittävyyteen (sormenkynsiä lyhyemmille varpaankynsille riitti vain yksi kerros) kuitenkin niin, että halusin sitä käyttää sitten enempikin. Koostumus on mielestäni jelly, vaikka en oikeastaan tiedäkään, mitä se tarkoittaa :) Kuitenkin koen, että tämä on aikalailla jellykkäinen.


Red tuli tosiaan kahden muun lakan kanssa minilakkatriopakkauksessa, jonka Hennesin alesta tilasin. Onhan se hyvä omistaa tällainen peruspunainenkin.

Koska nuo kynnet kuitenkin olivat aika oudot, tykkään siis tehdä nimettömän eri tavalla, mutta nyt se paistoi vähän liikaa sieltä, niin tasoittelin vähän lookia, milläs muulla kuin cracklella.


No joo, vissiin lähtevät vaihtoon aika pian :) Dependin crackle oli oikeastaan aika vaikea levittää. Kuten huomata saattaa keskisormeen sitä levittyi liian ohuelti ja peukkuun taas liian paksulti. Mielestäni nimetön onnistui parhaiten ja tuo valkoinen sopi neonpinkin kanssa muy buenosti.


Tämän minicracklen ostin siis apteekista joskus tuossa vuodenvaihteen tienoilla, kun oli niin sopivasti tyrkyllä. Tähän asti testaamistani crackleista kuitenkin hankalin levittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!