perjantai 17. helmikuuta 2012

Laskutehtäviä eli elämän pieniä iloja


Koska kylpyhuoneen hyllyni on lievästi karannut käsistä, aina välillä tulee käytettyä useampaa tuotetta samaan aikaan. Joskus siksi, etten osaa päättää, mitä sitä nyt oikein käyttäisi, joskus siksi, että jostain tympeästä tuotteesta saisi miellyttävämmän.

Tässä pari esimerkkiä.


Suklaasuihkuvoide

+


vaniljasuihkugeeli 

=suklaavaniljasuihkugeeli

Tämä on nanna tapa hemmotella itseään suihkussa. Tuoksu on taivaallinen, namnam.

Tätähän piti sitten testata heti kuorinnankin kanssa eli näin:


Suklaakuorinta vadelmakuorinta 

=


suklaavadelmakuorinta

Tämäkin on sitten aivan ihanan tuoksuista, ihan kuin joku jälkiruoka.

Olen sekoitellut myös muita kuin suihkutilan hyllyltä löytyviä tuotteita. Tässä siitä esimerkki:


Pistävänhajuinen vartalovoide

+


hyväntuoksuinen öljy 

=


hyväntuoksuinen vartalovoide

Aiemmin esittelemättömistä tuotteista sitten joskus myöhemmin juttua, tämä nyt oli vain tällainen pieni välipostaus :) Nyt kun huomasin, miten tuo hylly on tosiaan karannut käsistä, pitää vissiin siivoilla vähän tai edes laittaa korkit kiinni tuotteista. Onhan tuo vähän karun näköinen :)

Sekoitteletteko te kosmetiikkaanne saadaksenne sopivampia/ihanampia tuotteita tai ihan huvin vuoksi? Moni varmaan sekoittelee ainakin meikkivoiteita saadakseen parempia sävyjä, mutta mites muuten?


Suklaatuotteet blogin kautta saatuja.


ps. Olettehan huomanneet, että Prettyllä on 2-vuotissynttäreiden kunniaksi alessa kaikkea kivaa? No, mä olen  ja sorruin sitten tilaamaan, prkl. Kestin kiusauksen enkä tilannut niitä ihania La Clareen tuotteita Ecodealista, mutta nyt sitten kävi näin. Puolustuksena on sanottava, että tulihan tämä keissi nyt halvemmaksi sentään kuin, jos olisin tilannut niitä La Clareen jutskia. Huoh. Voinkin saman tien perustaa uuden raflan, jonka nimi olisi DTMM: Don't tell my man. Synttärituotteisiin pääset tästä* Huomatkaa erityisest cracklelakat, jotka aiheuttivat sortumiseni. MUR. Mutta onpa minulle tulossa yksi toinenkin ihana juttu ja sen laskun saan ojentaa miehelle, joka ystävällisesti lupasi kustantaa sen! Mutta siitä sitten, kun paketti saapuu...

5 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa miljoonia puteleita yhtä aikaa käytössä, mut en oo vielä älynnyt sekoitella niitä...hmmm..täytyypä kokeilla seuraavalla suihkureissulla :)

  Meni muutes munkin La Clareen tilaus Ecodealista hieman mönkään, kun sieltä on suurin osa tuotteista loppu varastosta :( Kyselin sitten innokkaana asiakaspalvelusta tuotteiden saatavuutta lähiaikoina, niin ilmoittivat, että sarja on uudistumassa ja tulossa varastoon parin viikon kuluttua. Eli paremmalla onnella sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, hyvä tietää! Tai itse asiassa huono, kun enköhän mä sorru sinnekin päin :/ Tai ehkä mä kuvittelen, että ne muuttaa tuotteiden koostumusta uudistuessaan, niin mulle ei tuu niin paha mieli sitten, jos en tilaakaan... :) Oi vitsi, odotan ihan innolla, että kokeilet niitä, niin voit sitten tulla kehumaan, miten sileältä iho tuntuu!!

   Poista
  2. Ai joo, ja huomasinpa muuten, että iho on nyt kadottanut sen sileytensä pikkuhiljaa, kun nuo näytepurkit loppui :( Prkl.

   Poista
  3. No siinähän on siis ihan selkeä syy uudelle tilaukselle :)

   Poista
  4. Älä yllytä :D Mut joo, se on kyllä ihan totta, että se edellinen iho oli kyllä kivempi... Jos tilais vaikka vaan kasvovoiteen... Hmm...

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!