sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tuoksutonta kulttivoidetta

Otinpa nyt asiakseni aloittaa uuden postaussarjan nimeltänsä satunnaiset uutiset :) Tähän kategoriaan kuuluvat satunnaiset meikkimaailman uutispläjäykset, jotka silmieni eteen ovat osuneet. Nämä ovat varmaan aika lyhyitä juttuja, jotka sijoitan iltaan päivän tokaksi postaukseksi tai sitten viikonlopun piristykseksi, jos vain sattuu jotain asiaa olemaan. Löytyvät myös tagilla 'satunnaiset uutiset'.

Kaikki varmaan tietävät Elizabeth Ardenin legendaksi muodostuneen Eight Hour Creamin, eikö vain? Voiteen tuoksu on vähän niin ja näin, ja monen kohdalla voiteen käyttö voi jopa olla siitä kiinni. No, ilouutisia: nyt sitä saa myös tuoksuttomana!

Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free on jo kaupoissa ja sen hinta on sama kuin originellillakin versiolla eli n. 39 e.

Tässä vielä muistutuksena voiteen käyttötapoja (keksi itse lisää!):

1. Suojaa ihoa säältä ja kuivalta sisäilmalta. Hoitaa ja pehmittää ihoa.
2. Rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen.
3. Tuo hehkua iholle, kokeile vaikka kulmaluulle tai luomille! Ihana tuote myös huulille.
4. Kulmien kuritukseen. Kulmat pysyvät ojennuksessa koko päivän, kun levität tuotetta kulmille kulmakarvageelin tapaan.
5. Pehmentää kuivat kynsinauhat.
6. Pehmentää myös kuivat kantapäät sekä kyynärpäät.
7. Lievittää ärsytystä ihokarvojen ajelun jälkeen.

Itse käytän tuotetta lähinnä huulten rasvaamiseen, mutta ehkä sitä voisi taas insproitua uusista käyttötavoista :) Varsinkin kynsinauhojen apuna tätä pitää testata. Tätä tuoksutonta en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta mielenkiintoista olisi kokeilla! Ehkäpä ensi kerralla, kun voide loppuu, otankin tilalle tuoksuttoman.

ps. Huomennakin alkaa uusi juttusarja. Tai ainakin yritän tehdä siitä sarjan :)

Kuva valmistajan

4 kommenttia:

 1. Vihdoinkin, se tuoksu on kyllä vähemmän miellyttävä =D Tuo mun oma tuubi on jo vuosia vanha ja saa nähdä milloin se edes loppuu, se kun on mulla satunnaiskäytössä eli tuoksuttoman version hankkiminen saattaa jäädä väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kyllä kestää iäisyyden, jos ei säännöllisesti käytä :) Itse on hajuun jo tottunut, vaikka ei se mitään herkkua edelleenkään ole.

   Poista
 2. Meidän perheessä tämä kyseinen ihmevoide on kulkenut nimellä "ällörasva" ja äiti kertoo että sitä on kuulemma käytetty jopa kiristyksen apuvälineenä :D Kyllä toi haju on edelleen aika hirveä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Meillä mies on kauhuissaan jos pussatessaan tajuu että mun huulissa on tota voidetta :D Se vihaa sen hajua.

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!