torstai 24. marraskuuta 2011

Kuin tyhjä kangas

Pelottaako?

Onpa kiva aloittaa postaus pelottavalla silmäkuvalla, mutta Blogger ei antanut enää ujuttautua tuonne alkuun, joten tällä mennään. Tänään haluaisin kertoa yhden jutun, minkä tajusin. Sitä nyt ei ehkä tuosta yläkuvasta tajua, mutta kun laitan valokynää/peiteväriä/tjsp, niin hirveän usein alaripsien alle jää tyhjää. Eli siitä kohti jää uupumaan sitä väriä. Vaikka sen tajuaisi ja ujuttaisi sitä väriä sinne, niin se sitten klöntsääntyy ripsiin tai jää muuten tyhmästi. Puuterimainen väri olisi siis siitä hauska ratkaisu, että sitä voisi huoletta sutia vaikka ripsien päälle, kun siihen ripsari tulee päälle eniveis, jos tulee.

Siis näin:


Vähän vielä pelottavampi kuva.

Tadaa. Minullapas on juuri oikean sävyinen luomari, jolla pystyy peittämään ja pohjustamaan koko luomen!! 

Mutta jutellaanpa hetki noista silmärypyistä... Ziisus, I'm old. Onneksi tilasin juuri silmänympärysvoiteen (koska minullahan ei ennestään niitä ole) avuksi heiveröiselle ja kurttuiselle silmänympärysiholleni.

No, mutta haluatteko tietää, millä sain ihmeitä aikaan? Täytyy kyllä myöntää, etten varta vasten etsinyt tuotetta tähän tarkoitukseen vaan minulla oli tämä luomiväri kädessä ja mietin, mitä kivaa tällä tekisin...


Wet'nWild: Crème brûlée


Ihanan samettinen koostumus....
Kuten kuvista ja ehkä kuvatekstistä voi päätellä, kyseessä on Wet'nWildin luomiväri sävyssä Crème brûlée. Siis aivan täydellinen luomiväri pohjustamaan silmämeikkiä. Tämä tasoittaa kaikki epätasaisuudet ja verisuonet ja jopa tummat silmänaluset. Tokikaan ei sovi kuivalle iholle (kröhöm...), koska muuten ilmiantaa kaikki rypyt herkästi :) Vaikka tämä on vaalea väri, niin pigmenttiä ja peittoa löytyy. Koostumus on aivan törkeän mukavan tuntuinen, todella samettinen.

Toisesta silmästä vielä kuva Cremen peitossa:


Mitäs maalataan?

Minusta tuo luomiväri vaan tekee ihosta sellaisen puhtaan kankaan, jolle voi maalailla mitä lystää. Love it.

Ja siis ihan oikeasti sudin sitä into piukeana myös silmänalusille, jossa ennestään oli vähän valokynää. Mielestäni kekseliäs ja kätevä idea, vaikka itse sanonkin. Okei, vähän outoa ujuttaa luomiväriä silmänalusille, mutta kun innostuin ja sitten se peitti tummuuden niin hyvin ja ja... :)

Luomiväri on saatu blogin kautta testattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!