keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Mitä kuuluu? - Extreme Art Eye Linerit


Joulukuussa 2009 kerroin kartuttaneeni Gosh-kokoelmiani sekä kultaisella että kahdellakin vihreällä Extreme Art Eye Linerilla.

Sävy #20 Gold Glitter pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön vasta pari viikkoa sitten, kun väsäsin juhliin kultamustaa meikkiä. Siis oikeasti, avasin sen muoveistaan vasta silloin!


Toinen vihreistä linereista on päässyt ajat sitten käyttöön, mutta sävy #22 Green/Gold Glitter on edelleen muoveissaan! Ihan käsittämätöntä.


Yhdessä vaiheessa piristin joka meikkiä jollain Goshin eyelinerilla, mutta nyt tapa on jäänyt. Harmittavaa. Ehkä tämä nyt herätti minut siihen, että niitä voisi taas käyttää ennen kuin menevät pilalle. Ovat meinaan aivan ihania tapauksia kaikki.


Tämäkin vihreä, miksi ihmeessä en sitä ole käyttänyt? Aivan superihana ja moniulotteinen sävy, namnam.

Ehkä se tästä

ps. Karkauspäivän kunniaksi Nellyllä on muuten tänään uusi tarjous (-30 % ale jostain tuotteesta) joka tunti aikavälillä 9.00-21.00, yksi miehille ja yksi naisille. Ja ne tarjoukset on aina voimassa vain tunnin ajan. Tästä* pääsee suoraan tarjoussivulle. edit. Sorruin tietty tähän itse. Klo 12-13 tarjouksessa on/oli ihana vaaleanpunainen alusvaatesetti, joka piti saada. Hyvästi ostolakko... Nyt en saa mennä enää katsomaan Nellyä koko päivänä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!