torstai 23. helmikuuta 2012

Näin luot lookin: luonnollinen ja heleä

Kyllä vaan, meikätyttö ahkeroi jo toisen osan Näin luot lookin -sarjaan. Oonpa ahkera! No, jos totta puhutaan, niin tämä itse asiassa on maannut muutaman viikon luonnoksissa ja muiden juttujen puutteen vuoksi julkaisen tämän nyt sitten, vaikka tässä onkin muutama kuuluisa tähdellinenkin klikki. Olen ollut vähän kipeä, joten en ehtinyt/jaksanut väsätä mitään uutta materiaalia, mutta haluan silti itsepäisesti päivittää blogia päivittäin. Postaus on aika kuvamateriaaliton juurikin tämän edellä mainitun kipeyden kautta laiskuuden vuoksi ja siksi en olisi tätä vielä viitsinyt julkaista, mutta totesin sitten, etten koskaan saa juuri tähän aiheeseen väkerrettyä kuvia, joten...  Toivottavasti pääsen nopsaan postiin, niin ehkä saisin huomiseksi väsättyä jotain uutta.

Mutta siis, tällä kertaa vuorossa olisi look, jota itse harvoin harrastan (paitsi ehkä kauppareissulle) eli nudemaista meininkiä. Lookin ideana on siis your face but better ;) Luonnolliset silmät kera nudehuulten eli meikki, jonka teet, kun laitat kellon soimaan aamuviideltä, että ehdit väsätä sen (vaikkakaan tässä meikissä ei kauaa mene), ennen kuin tuore poikaystävä herää vierellä =) Ja siis esität tietty, että näytät aina siltä ;)

Ja kun viimeksi sanoin, että minulla on aina joku muukin teema varsinaisen lookin lisäksi, niin nyt ei kyllä näköjään ole, paitsi satunnaisuus. Tuotteet on valittu täysin satunnaisesti eri nettikaupoista ja onpa siellä yksi tuote, joka pitäisi köpötellä itse vaikka Sokokselta hakemaan, mutta halusin sen ehdottomasti juttuun mukaan.

Lookiin tarvitset mielellään seuraavat tuotteet:

- heleyttävän voiteen + meikkivoiteen/heleyttävän meikkivoiteen
- peite- ja valovärin
- vaalean luomivärin
- aurinkopuuterin ja persikkaisen/vaaleanpunaisen poskipunan
- kulmakarvavärin
- nudepunan tai -kiillon
- ripsivärin

Kokeile myös:

- nudea kynsilakkaa tai ranskalaista manikyyriä

Seuraavia tuotteita ehdottaisin itse:
1. Heleyttä kasvoille saa esimerkiksi Lumenen voiteella. Myös Lumenen valovoide tuo kirkkautta kasvoille. Tuotteet löytyvät esimerkiksi NetAnttilasta: KLIK ja KLIK.
2. Clarinsin Skin Illusion Natural Radiance -meikkivoiteella saat luonnollisen lopputuloksen suojakertoimella 10. Clarinsin tuotteita löydät esimerkiksi Sokokselta: KLIK*.

Ja tähän väliin pitääkin änkeä seuraava kuva :


En jaksanut alkaa väsätä kollaasia uudelleen, mutta tajusin, että tämän meikkipohjan kuuluu olla tässä lookissa mukana! BareMineralsin meikkipohjalla saa ihan huippuhehkuvan, luonnollisen ja valokuvissa hyvältä näyttävän pohjan. Fanitan tätä silloin ihan sikana, kun tiedän, että kuvia otetaan, sillä tosiaan näyttää kivalta valokuvissa. Joskus jos haluan vielä paremman peittävyyden, levitän tätä meikkivoiteen päälle, mutta toimii kyllä hyvin yksinäänkin. Ei täydellistä peittävyyttä, mutta kuulas, hehkuva, upea pohja. Myös eilisen postauksen Benecos-pohja sopii tähän, mutta sillä lopputulos on enemmän mattainen kuin kuulas.

3. Kasvojen pikkuvirheet peittyvät Coastal Scentsin peiteväripaletilla. Samasta paletista löydät myös korostusvärinKLIK*.
4. Too Facedin paletista löytyy aurinkopuuteri, peitäväri sekä persikkainen poskipuna. KLIK*.
5. Vaaleaksi luomiväriksi ei minun kirjoissani ole kuin yksi vaihtoehto. Wet n Wildin Brulée on vaan täydellinen. Löytyy esimerkiksi Pretty.fistä: KLIK*. Tässä postauksessa lisää oudosta innostuksestani tähän tuotteeseen.
6. Make Up Storen tuotteita myyvistä paikoista voi metsästää kulmaväritrion. Samanlaisen trion voi bongata Kickseistä tai Nellystä halvemmalla Viva La Diva -merkiltä. Tuo trio vilahti tässä himotuspostauksessa: klik. Itse olen elämäni aikana kuluttanut loppuun kaksi Make Up Storen trioa, joskin musta väri on aina jäänyt käyttämättä.
7. Pientä pilkettä silmiin tuo ripsiväri. Benecosin Multi Effect -ripsari lupaa levittyä kauniisti. Saatavilla esimerkiksi Biodellystä: KLIK.
8. MSCHICin NAKU-kokoelmasta löytyy monta kaunista nudepunaa. Sävy Blush Beige on sävyltään matta persikka. Nudepunia löytyy Prettystä: KLIK*. Jos MSCHICin punia hamuaa, kannattaa myös katsastaa aina CityDealin tarjoukset, siellä kun MSCHICille on aina välillä kivoja tarjouksia.

Elikäs minun muistilistani meikin tekoon:

Levitä kasvoille heleyttävä voide, jonka päälle voit tuputella meikkivoiteen. Tässä lookissa on tärkeää huolehtia siitä, ettei meikkikerroksesta tule kovin paksua, joten on hyvä muistaa, että vähemmän on enemmän. Tuon koko ekan kohdan voi korvata myös BareMineralsilla tai muulla vastaavalla mineraalipohjalla, joilla saa helpoiten kevyen, luonnollisen pohjan tehtyä. Ihon pikkuvirheitä ja tummia silmänalusia kannattaa peitellä peitevärillä ja kasvojen korkeimpia kohtia korostaa valovärillä. Kevyt puuterointi riittää.
Luomille levitetään vaalea luomiväri kirkkautta ja kuulautta tuomaan sekä ihon sävyä tasoittamaan. Sipaisu ripsiväriä taivutettuihin ripsiin ja silmät ovat valmiit. Muista kuitenkin vielä värittää kulmakarvojen aukot ja harjata karvat ojennukseen.
Poskiluun alle voi kevyellä kädellä sutia aurinkopuuteria ja poskipäiden hehkuksi käy esimerkiksi persikan värinen poskipuna. Myös raikas vaaleanpunainen piristää kasvoja. Pieni määrä hohdetta tuovaa puuteria voi myös olla omiaan esimerkiksi juuri poskipäille. Huulille levitetään nuden värinen puna tai kiilto.

Kuvat on napsittu linkatuista kaupoista. Taas voi klikata tuota tylsä-ruutua tuossa alapuolella, jos haluaa negatiivista palautetta antaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!