keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Penny ajatuksistani


Tämä postaus on siirtynyt ja siirtynyt muiden tieltä, mutta josko nyt olisi vihdoin tämänkin aika. Sain syksyllä Wet n Wildin tuotepaketin testattavaksi ja ensimmäisenä paketista osui silmiini tämä kuparinvärinen ihanuus sävyssä Penny. Jostain syystä tämä kuitenkin jäi esittelemättä ja oikeastaan käyttämättäkin. Nyt kaivoin sen esiin ja tajusin, miksi se oli jäänyt vähälle käytölle. Se on niin kesäinen! Kuvitelkaa nyt tuo upean rusketuksen ja hohtavan ihon seurana. Kyllä käypi. Nykyisen kalvakan ihoni kanssa tämä ei ihan käy kyllä yksiin.


Koostumus on kyllä taattua Wettis-laatua eli siis yllättävänkin hyvä hintaan nähden. Hohtaa ihanasti ja tuntuu samettiselta.Aivan ihana tapaus siis, ei voi muuta sanoa. Kokeilkaapa huviksenne myös poskipäille hehkua tuomaan, varsinkin sitten kesällä :) Jossain ulkomaisessa blogissa oli näin tehty eikä lopputulos ollut lainkaan paha.

On kyllä muuten taas sellainen sävy, että silmistä tulee helposti väsyneen ja krapulaisen oloiset, jos ei asettele hyvin. Tummempaa ulkonurkkaan tahi edes rajaukset, niin heti helpottaisi :) Uskon myös, että tämä sopisi brunetille paremmin tai edes tyypille, jolla on vähän lakanaa tummempi iho. Oi, ja punapäälle tämä olisi varmaan huippu. Näen mielessäni punapään kera pisamien, vihreiden silmien ja tämän. Vähän ripsaria ja kevyt kerros punaista punaa huuliin. Toimii!


Kuvassa väri ilman pohjustusta ja pohjustuksen kanssa (oik.). Ei mitään eroa! Pohjustuksen kanssa varisi hieman vähemmän, mutta muuten tattadaa, mielestäni täydellinen laatu ihan ilman pohjareitakin.

Penny saatu blogin kautta.


ps. Huomasin Lazy Dynamiten blogista, että eilen avattiin uusi, suomalainen verkkokauppa Candy Shop. Tutkailin pikaisesti joitain tuotteita ja ainakin Butter Londinin ihanat kynsilakat ovat halvempia kuin esmes Nellyssä. Ihan kiva, että Suomeen tulee uusia "karkkikauppoja".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!