keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kakkumaskaran ylösnousemus

Tämä on ehkä yllätys teillekin, koska se on yllätys minullekin. Ja vaikka tämä onkin jo pari kuukautta vanhaa informazuunia, oletan sen olevan edelleen pätevää tietoa :) Tiedättehän te ne kakkumaskarat, joihin joskus vuosikymmeniä sitten syljeskeltiin ja levitettiin sitten ripsille? No, Joe Blascon valikoimissa tällainen erikoisuus on edelleenkin ja arvaattekos, mikä ihmisryhmä on tuotteen omakseen ottanut?


Joe Blascon maahantuojan mukaan merkin kakkumaskaran myynti on viime aikoina kasvanut, koska se on niin passeli tuote ripsienpidennyksille. Tämä siksi, että maskaran koostumus on öljytön ja nukaton ja värimassan saa niin ohueksi tai paksuksi kuin haluaa. Mukana tulevan kierreharjan sijaan ripsaria kannattaa kuitenkin levittää ripsille viuhkamaisella maskaraharjalla.

Ja onpa tuotteella vielä sellainenkin hyvä puoli, että sen pysyvyys on parempi kuin normimaskaralla. Siksipä se onkin hyvä tuote ripsiään pidentäneille, he kun eivät vältsyyn väriä edes laita joka päivä räpsyttimiinsä.

Olipa uutinen ainakin itselleni.

Blascoa saa esmes NetAnttilasta.

Kuva Blascolta

ps. Alla päivän aiempi postaus.

6 kommenttia:

 1. Siis mitä? Onko nää kakkumaskarat tullu takas muotiin =D Mä muistan, kun mun äiti käytti tällasia, kun mä olin pieni...ja se syljeskely värin irrottamiseksi oli tosiaan aika inhottavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, en tiedä, onko muotiin tulossa, Blascolla tää on vissiin ollut aina, mut nyt yhtäkkiä noussu tietyn ryhmän suosikiks :) Aika yökkistä tosiaan, jos joku sylkibakteerista ripsaria käyttää :D

   Poista
 2. Mikä on viuhkamainen maskaraharja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen vikassa kuvassa sellainen näkyy: http://meikkistudio.blogspot.fi/2009/10/tarkeimmat-siveltimeni.html

   Eli se on meikkisivellin, johon harjataan sitä maskaramassaa ja levitetään ripsiin.

   Poista
 3. Miksi tuota ei voi olla sinisenä...ostin juuri tänään mutta vain ruskeaa ja mustaa tarjolla mistä saa sinistä tietääkö kukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blasco on avannut suomenkieliset fb-sivut: https://www.facebook.com/pages/Joe-Blasco-Suomi/227321537424782?fref=ts

   Kannattaa ehkä laittaa sinne viestiä ja kysellä! :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!