lauantai 18. helmikuuta 2012

Syossin kosteuttavaa


Syossin kosteuttavaa hiusnaamiota läträilin hiuksiin kerralla aina niin paljon, ettei siitä kovin moneksi kerraksi edes riittänyt. Tuote pelitti kyllä ihan kivasti, sillä hiuksista tuli superhelposti kammattavat ja kuivuttuaankin latvat näyttivät siisteiltä.


Sen verran Sannin silikonipostauksesta jäi kuitenkin mieleen, että bongasin heti INCIstä dimethiconen, joka on ilmeisesti sellainen pahis-silikoni, joka kerrostuu tukkaan ajan myötä, kun dimethicone-pitoisia tuotteita käyttää. Se ei vielä selvinnyt minulle, että onko sillä suurtakaan väliä, jos tukka on muutenkin kuollutta haituvaa. Tai no joo, on sillä vissiin se väli, että hiuksista tulee ehkä (hiustyypistä riippuen) sellaiset luirut, kun dimethicone jämähtää tukkaan eikä ihan ekassa pesussa huuhtoudu pois. Mutta voin onneksi vakuuttaa, että itselleni ei ole näin vielä käynyt, sellainen hampputukkani kuontaloni luonnostaan on. Unohtui Head&Shoulders -postauksessa mainita, että niissäkin puteleissa oli kaikissa dimethiconea. Mutta veikkaisin, ettei shampoissa tuo mahdollinen vaikutus niin näy, kun ne pestään heti pois, vai tietääkö joku paremmin?

Noin ylipäätään en ihan hirveästi INCIä tuijottele tuotteissa, ellen blogia varten halua jostain ottaa selvää. Minulle on tärkeintä, miltä tuote tuntuu ja kai se sitten on vain ihan sama minulle, mistä se johtuu. Mutta kyllä joskus, jos tuote on ihan erityisen hyvä/erityisen huono, on kiva vähän penkoa syitä sille.


Back to Syoss, tässä oli se hyvä jutska, että naamion saa pestä jo minuutissa pois. Itsellä yleensä se menee siihen joka tapauksessa, että jos en ole saunassa hiusnaamion kanssa, niin en jaksa hytistä se päässäni kylppärissä, joten pesen ne aika nopsaan pois. Tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa, ettenkö olisi voinut ohjeita noudattaa :) Ja kuten sanottu, jos ei INCIä tuijotella, niin kyllä tämä tuntui todella kivalta tuotteelta. Tukka oli superhelppo harjata ja se tosiaan näytti ihan siistiltä kuivanakin. Tuoksukin oli ihan kiva ja tuote oli koostumukseltaan käytännöllinen, siis sellainen, että pysyy tukassa eikä valu pois vaikutusajan päättymistä odotellessa. Aika peruskauraa siis, mutta sieltä paremmasta päästä.

Onko teillä jotain lempparihiusnaamiota vai onko teillä vähän sama ongelma kuin minulla, että tuotteissa ei tunnu suuria eroja olevan?

6 kommenttia:

 1. Mun suosikki on ehdottomasti Wella SP Color Save Mask. Näyttäis senkin INCIstä löytyvän Bis-Aminopropyl Dimethicone, mutta eipä se liiemmin mua haittaa. Mä en yleensä edes vilkaise INCI-listoja (paitsi kasvovesissä), vaan mulle riittää, että aine toimii käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kokeilla sitten joskus, kun edelliset on kulutettu :) Ja joo, se on pääasia, että tuote toimii! Miksi muuten tsekkaat nimenomaan kasvovesien INCIn?

   Poista
  2. Mulla on sen verran kuiva iho, etten halua kasvoveden sisältävän alkoholia...tai ainakaan kovinkaan alkupäässä INCI-listaa. Oon aina ollut siinä uskossa, että alkoholi kuivattaa ihoa entisestään.

   Poista
  3. Joo, no niin arvelinkin, että se on syynä :)

   Poista
 2. En oo hirveenä ihastunut mihinkään hiusnaamioon. Tai ainakaan ei oo sitten tullut tarpeeksi mahtavaa vastaan. Yleensä naamiohommana riittää hoitoaineen muhittelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä täydellisiä hiusnaamioita ei tosiaan kävele joka päivä vastaan :) Tuntuu, että kaikki on ihan perusjees, mutta yksikään ei ole erityisen erityinen :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!