maanantai 31. lokakuuta 2011

MODern Pink

Ihana trio.
Mietin, pohdin ja arvuuttelin pitkin viime viikkoa, että millaiset kynnet sitä oikein itselleen väkertäisi viikonlopun tyttöjen iltaa ajatellen. Tilaamastani triosta kuitenkin halusin ainakin yhtä lakkaa käyttää, mutta mitä?

Koska en omista kynsikiekkoja, niin kokeilin lakkoja perjantaina ihan peruspaperille.

Voi, mitä ihanuuksia.

MODern Pink hehkui ihanana neonina, vihreä Twiggie oli söpön keväinen ja glitterherkku Wish Upon a Rock-Star vaati päästä jotain toista lakkaa koristamaan. Olisin niiiiin halunnut tunkea kaikkia yhtaikaa kynsilleni.

Amatööri kokeilee.

Kokeilinpa sitten, miltä nuo cremet näyttäisivät glitterkuorrutteella. Keväisen vihreä glitterillä näytti ehkä vähän harrastelijamaiselta ja neonpinkkiglitterhässäkkä ehkä vähän Tuksulta. What to do, what to do....?

Päätin sitten kuitenkin vetää modernit pinkit kynsiin ja pohtia mahdollisia koristeita sitten vasta lauantaina.

Nyt ei kyllä värit vastaa todellisuutta.

Juu ei.

Kuvat eivät todellakaan vastaa todellisuutta. Kyseessä on ihan puhtaasti neonlakka. Olin (iloisesti) yllättynyt tästä neonimaisuudesta, sillä joka blogissa, mistä luin tästä lakasta, puhuttiin vain prinsessamaisuudesta, mauttomuudesta ym ym... Tämähän on piru vie neonpinkkilakka! Olen aidosti onnellinen tästä, koska toinen omistamani neonpinkki eli Wild and Crazyn Summer Neon on jo niin vanha, että se on ihan saletisti liian kulahtanut käytettäväksi. Tämä on kuitenkin täydellinen vastine tuolle lakalle.

Tältä MODern Pink -lakkakin enempi näyttää! Kuvassa kuitenkin WaC:n Summer Neon kera mattalakkauksen.

Tuossa nyt vanha kuva Summer Neonista, niin ymmärrätte, että tuolta tämä Color Clubinkin versio enempi näyttää, ehkä kuitenkin hitusen vaaleammalta. Bailumeininkiä siis! En edes löytänyt mistään netin maailmasta kuvaa, joka olisi näyttänyt MODern Pinkin todellisen sävyn. Tai sitten olen saanut jonkun neonvärisekaannuksen. Hyvä niin. (Tuossa ylimmässä paperikuvassa lakka näyttääkin hiukkasen itseltään.)

EDIT. Sunnuntai-iltana havaitsin, että lakka ei ollutkaan enää kynsilläni neon vaan enempi se mauton barbie. Pitää vielä nähdä tapaus päivänvalossa. Outoa.

EDIT2. Nyt maanantaina (päivänvalossa) vähän enempi taas neon. Weird.

Tein pohjustuksia huolella ja läträsin pohjaa kynsille niin monta kerrosta, että pelkäsin sen oikean lakan menevän piloille jouduttuaan tekemisiin niin monen lakkakerroksen kanssa.

Kynsille pääsi kaksi kerrosta Sally Hansenin ihmelakkaa, joka lupaa kasvattaa kynsiä nopeammin. Kerros lempparialuslakkaani Rocherilta, sillä en halunnut kynsien menevän rikki heti, kun saisin ne valmiiksi. Ja sitten vielä kerros Inglotin 02M-sarjan aluslakkaa, joka jostain syystä on jäänyt supervähälle käytölle, mutta on itse asiassa tosi jees. Teki kynnestä jotenkin kirkkaamman ja tasaisemman värisen. Vaaleamman jopa. Ja oli aika köykäistä materiaalia eli ei mikään superjankki. Luin jostain blogista, että MODern Pink -lakan alle saakin laittaa kunnon pohjustukset, jos haluaa, ettei väri tartu kynsiin.

Postaan koristeluista sitten myöhemmin, kun kamera-rakas unohtui lauantain tiimellyksessä kaverilleni. Koneella on kuitenkin kuvia kynsistä ja vähän meikistäkin (great thinking, että laitoin ne koneelle ennen kuin lähdin melskaamaan). En tiedä, milloin saan kameran takaisin, joten en nyt tunge kaikkia kuvia samaan postaukseen, ettei aiheet heti lopu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!