perjantai 27. tammikuuta 2012

Hennesin minilakat

Jee, posti tuli, niin on jotain asiaakin. Tilailin H&M:n nettisivuilta vähän juhlavaatetta, kun eräät häät lähestyvät, joita pitäisi läsnäololla kunnioittaa. (Löysin muuten niin tyylikkään jakun, joka istui kuin valettu, ettei mitään rajaa!) Samalla eksyin sinne kosmetiikkapuolelle ja huomasin alessa kivat minilakat (4,4 ml per pullo). En voinut vastustaa. Kolmen pakkauksia oli kaksi erilaista, nudempi ja tummempi, ja toki tilasin kummatkin, kun maksoivat vain 1,95 e per trio.


Nude pakkaus sisälsi tuollaisen luonnonvalkoisen/helmenvalkoisen/nuden/mikälien (Mother of Pearl), shimmerisen vaaleanpunaisen (Pink Pearl) sekä hopeisen lakan (Grey Pearl).Luulin nettikuvasta, että tuo olisi jonkinlainen persikkainen creme, mutta sehän shiftaakin jännästi ja on todella kaunis. Sävynimi on tosiaan Pink Pearl, joten ehkä siitä saa jotain osviittaa.


Tummassa paketissa oli musta (Black) sekä tummatummatummavioletti, joka on todella lähellä tummansinistä ja jonka tajusinkin olevan violetti vasta luettuani sävynimen, Purple. Ei kuvassakaan näytä yhtään violetilta ja se ero siniseen on todella pieni. Jännä nähdä, miltä näyttää kynsillä. Lisäksi paketissa oli tuollainen peruspunainen (Red), jollaista en vielä omistakaan. En punaisista niin välitäkään, mutta on kai tuo hyvä olla olemassa.

Toivottavasti ovat kivoja ja peittäviä. Tummia trioja on näköjään vielä alessa ja löytyvät täältä hintaan 0,95 e (MUR!): klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!