keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Vihreitä hankintoja

En nyt kuitenkaan puhu luonnonkosmetiikasta, vaan hyödyllisistä tuotteista vihreän väristä silmämeikkiä ajatellen. Kuten tämä Avonin neljän värin True Color -paletti, sävy Fresh Cut Greens.


Tykkään tällaisista paleteista, jotka on ajateltu kokonaisuutena loppuun asti. Tuo vaalein, luonnonvalkoinen sävy on tarkoitettu levitettäväksi highlightin tavoin kulmaluulle, kaksi keskisävyä yksin tai yhdessä koko luomelle ja tummin sävy ulkonurkkaan.

Myös paketti on ulkoasultaan tyylikäs.


Nämä ovat ihanan hohtavia sävyjä, joissa on sopivasti pigmenttejä. Tästä tulee varmasti todella käytetty paletti.


O-ou... mitäs sen seuraksi olenkaan hankkinut?

No Goshin tuotteita tietenkin. Myönnän, että tämä alkaa käymään jo aika sairaaksi. Kartutin siis jälleen Gosh-kokoelmaani... taas. Eli pari vihreää glitter-rajausta on päässyt osaksi kokoelmaani.

Sävynimellä 22 Green/Gold Glitter kulkeva metsänvihreitä glitterhiutaleita sisältävä rajaus näyttää tältä...

... ja sävy 21 Aqua Glitter tältä. Tämä on tällainen hauska kirkkaanvihreä sävy.

En ole vielä avannut näitä muoveistaan, mutta eiköhän sekin hetki pian koita.

Sain äskettäin aivan ihanan terottimella varustetun, vihreän rajauskynän. Vähän sen jälkeen iskin kynteni Avonin Anew-sarjan tummanvihreään rajausihanuuteen. Sävynimellä Emerald kulkeva kynä tuntuu laadukkaalta hankinnalta.

Pigmenttejä tässä kynässä on nimittäin vallan runsaasti, ja väri tulee helposti kynästä, jonka vedenkestävä koostumus on juuri sopivan pehmeä, joten väri liukuu sulavasti iholle.

Ja toisessa päässä on vaahtomuovisieni, joten väriä on myös helppo häivytellä. Loistava pakkaus!

Hävettää myöntää, että Gosh-kokoelma kasvoi kolmannellakin tuotteella. Effect Powderin metsänvihreä sävy 06 Greeny ihastuttaa nyt valikoimiani. Pinkkinähän minulla tämä jo onkin.Tämä sävy kimaltelee kivasti, ja on varmasti kiva lisä vihreään silmämeikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!