maanantai 27. helmikuuta 2012

Gray's Anatomy

Seuraa kuvaoksennus Prettyltä tilaamastani Wet n Wildin lakasta, joka kulkee sävynimellä Gray's Anatomy*. On muuten aika paras sävynimi pitkiin aikoihin ja oikein kuvaava. Ajattelin pätkäistä kynnet lyhyiksi, koska peukku piti jo leikata, niin halusin äkkiä tämän lakan kynsilleni, kun niistä vielä pituutta löytyy.

Nimettömässä on yksi kerros Hennesin Black-minilakkaa. Ensimmäisissä kuvissa on muissa kynsissä kolme kerrosta Wettistä, nimettömässä kaksi.


Sitten lisäsin yhden Wettis-kerroksen joka kynteen.


On kyllä maailman jännin lakka. Kuvakulmasta riippuen voi olla mitä vain lilan, harmaan ja vihreän väliltä. Tuntuu, että mitä vähemmän valoa, niin sitä lilampi ja ihanempi tämä on.


Tosiaan kolmekin kerrosta oli ainakin livenä ok, mutta neljä oli paras. Mustan päälle ei tarvitse niin montaa. Kuivuvuus oli suht nopea, ei nyt sekunneista puhuta, mutta reilustikin alle minuutista per kerros.

Nimettömässä yksi kerros tätä. Ei paras levittyvyys.
Grayn anatomialle on olemassa vastaavia lakkoja eli dupeja muun muassa Deborah Lippmanilla. Täällä kuvia niistä yhdessä ja vielä paremmat kuvat tuosta Wettiksestä.

Yleensä tarjoilen enemmän tekstioksennusta, mutta nyt olen niin ihastunut, ettei ole paljon muuta sanottavaa. Paitsi, että muutaman päivän jälkeen kuorrutin Grayn anatomian hopealla cracklella.


Täytyy kyllä sanoa, että vautsivau. La Femmen crackle on kyllä ihan superhyvä. Levittyi kuin unelma eli erittäin vaivattomasti ja peitti todella hyvin. Halkeilikin kauniisti, joskaan alla olevaa lakkaa ei jää näkyviin kauheasti. Pitää kokeilla ensi kerralla yrittää hiukka ohuempaa kerrosta, josko tulos olisi erilainen. Tykkään kyllä tästäkin ihan mahdottomasti.


Tämänkin Silver-sävyisen lakan siis juuri tilasin Prettyn alesta* puoleen hintaan ja oli kyllä joka sentin arvoinen. En olisi uskonut suoraan sanottuna.

Pidin noita hopeisia kynsiä päivän ja sitten iski himo kokeilla kultaistakin cracklea ihan pikaiseen ennen uusien kynsien laittoa.


Vedin siis ihan törkeästi hopean päälle kultaista yhteen kynteen ja sepä oli ihan yhtä laadukas kuin kaverinsa. Peitti hopean hyvin ja on jotenkin omituisesti kivan sävyinen, vaikka toisaalta todella halvan kullan värinen :) Kuitenkin pidän siitä jollain sairaalla tavalla.


Ja tämäkin oli sieltä Prettyn alesta puoleen hintaan, sävy Premium Gold*.

Latasin kuvat nyt erittäin suurina, että toivottavasti avautuivat kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!