tiistai 28. helmikuuta 2012

Mitä kuuluu? - Light Beam

Ajattelin aloittaa taas uuden postaussarjan :) Aina välillä käsiini osuu nimittäin joku tuote, jonka kyllä olen esitellyt blogissa, mutta joka on esittelyn jälkeen pikkuhiljaa unohtunut käytöstä tai siitä on paljastunut jotain uutta. Tai olen saattanut esitellä nopsasti jonkin tilaamani tuotteen, mutta sitten se onkin jäänyt esittelemättä käytön myötä tarkemmin tjsp. Näitä tuotteita haluaisin nyt tässä sarjassa nostaa uudelleen esiin ja kertoa vähän, että mitä niille kuuluu. Tähän juttusarjaan kuuluvat löytyvätkin tunnisteella 'mitä kuuluu'.Ensimmäisenä vuorossa joskus sata vuotta (no okei, pari vuotta sitten) sitten Prettystä tilattu Rimmel-kiilto nimeltänsä Light Beam After Dark Lip Gloss. Sävynimellä Strobe Light kulkeva väritön kiilto innosti tilaukseen, koska idea oli sama kuin lempparikiilto Light'n'Shinen (by Gosh).
Kiillon laidassa on kätevä peili ja napista painamalla saa valon esiin ja pois. Pimeässä kätevä kapistus onkin nappinsa ansiosta jopa kätevämpi kuin Goshin vastaava, sillä Goshin kiillossa valo palaa jatkuvasti korkin ollessa pois, mutta ei lainkaan, kun korkki on kiinni. Rimmelin kiillossa valo myös näkyy ulospäin sen ollessa päällä korkin ollessa kiinnikin, joten se löytyy silloin laukunkin pohjalta pimeässä. Siihen hyvät puolet sitten loppuvatkin. Itse koostumus on ihan susi. Ensinnäkään kiiltoa ei tule nimeksikään, mikä varmaan johtuu osittain ainakin typerästä vaahtopääapplikaattorista. Kaikki vähäkin kiilto jää laitoihin eikä huulille kulkeudu mitään. Goshin versiossahan on sivellinmallinen applikaattori, johon kiiltoa oikeasti myös tarttuu. Lisäksi kiilto on niin väritön, ettei siitä ole oikeastaan lainkaa iloa. Putkilossa näkyvä ihana shimmerisyys on pelkkää harhaa.

Mikä kiilto?

Tämä tuote on siis jäänyt täysin käyttämättä, koska se ei vastaa käsitystäni hyvästä kiillosta. Idea on mainio, mutta totetutus ei kovin kummoinen. Värikkäämpiä sävyjä tekisi kyllä mieli kokeilla, josko niistä jäisi jotain huulillekin. Tämä väritön ei ihan toiminut. Tämä on kyllä muutamia vuosia vanha kiilto eikä tätä luultavasti enää mistään saa. Eipä haittaa. Ei tule ikävä.

edit. ps. Jos minulla olisi juuri nyt 159 euroa ylimääräistä, pistäisin sen palamaan tähän CityDealin tarjoukseen*:  pysyvästi ihokarvat poistava laite tuohon hintaan, kun normihinta on 599 e..... Mutta toimiikohan nuo laitteet oikeasti?

4 kommenttia:

 1. Hei, tällainen postaussarjahan on nerokas =) Tosiaan monesti jostain tuotteesta saattaa tulla mieleen lisäkommentteja pitkienkin aikojen päästä. Tokihan voisi tehdä niin että esittelisi tuotteen vasta sen loputtua, mutta siinäkin on ongelmansa kun jotkut tuotteet kestävät ikuisuuden ja pahimmillaan tuote on jo kadonnut markkinoilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse olen aina yrittänyt ainakin ihonhoito- ja hiustuotteet esitellä vasta niiden loputtua, mutta jos ne jäävät puolitiehen, niin ne unohtuvat sitten... Unohtuu kertoa, ettei niitä ollutkaan kiva käyttää tjsp :)

   Poista
 2. Meillä on toisen merkkinen kotilaser ja ei sillä kyllä ole saatu mitään muutosta näkymään. Testattiin sitä miehen toiseen kainaloon. Siis ideana käyttää vain toiseen kainaloon, jotta näkee eron karvankasvussa verrattuna siihen toiseen, joka on vain höylätty. Ei kyllä yhtään mitään. Kyllä se laite jotain tekee, koska pikkaisen ihoa nipistää jostain herkemmästä kohdasta. Ei siinä silti tehot näytä riittävän karvatupen tuhoamiseen. Noh, se oli semmoinen 500€ euron kokeilu.. Nytpähän tiedetään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin just :( En uskaltaisi itse edes kokeilla noilla hinnoilla, jos en ole varma, että toimii.. Ja miten sitä voisi olla varma, jos ei ole kokeillut? :=)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!