perjantai 3. helmikuuta 2012

Chocomania Shower Cream + Body Scrub

Seuraa viimeinen osa sarjassamme Suklaamaniaa. The Body Shopin Chocomania-sarjaan kuuluvat nimittäin myös suklaan tuoksuiset suihkuvoide sekä vartalonkuorinta.

Chocomania-sarjan tuotteet sisältävät kaakaovoita, joka on tuotettu reilun kaupan kautta Ghanasta. Tuotteet sisältävät myös muita reilun kaupan tuotteita, enemmän kuin mikään muu Bodarin sarja.

Spoiler: Pidin näistäkin!


Suihkuvoide on suklaisen ruskeaa, suklaakastiketta muistuttavaa oikeastaan, ja tulee 250 millin pullossa. Tässä kohti voisin muuten huomioida, että vaikka rakastan pumppupulloja, niin on hyvä, että suihkussa käytettävät tuotteet (shampoot, hoitsikat, kuorinnat, suihkugeelit...) eivät sellaisessa tule. Ei toimisi omassa käytössä, koska kylppärissämme shampoita ja suihkugeelejä varten on lasihyllyt ja pelkäisin, että ne rämähtäisivät lattialle, jos rupeaisin niiden päällä painelemaan pumppuja. Eli siis hyvä, että tämä ei ole pumppupullo, toisin kuin Chocomania-vartalovoide, joka puolestaan tulee pumpparissa ja se on ok ja sen pitääkin olla, koska sitä säilytän kylppärin pöydällä :) Oma napa on kaunein napa.


No niin, karkasi vähän käsistä. Tämä shower cream on siis aika ihanaa. Tämä ei ihan hirveästi vaahtoa, mutta siksipä nimikin on varmaan cream eikä siis gel. Joka tapauksessa tämä on tällainen luksussuihkuhetkien suklaanautinto. En osaa muuta sanoa. Tuoksu on vaan niin ihana ja koostumuksessakaan ei valittamista, vaikka kyllä sitä vaahtoavuutta voisin haluta lisääkin. Suihkuvoide sisältää kaakaovoita ja hunajaa. Nam!


Mutta entäpä sitten tämä? 200 millin pyöreässä rasiassa tuleva suklaakuorinta on sellaista luksusta, ettei mitään rajaa. Tämä on myös Chocomania-tuotteista se, joka omaan nenään tuoksuu voimakkaimmin. Siis niin tumman kaakaon tuoksu tai ehkä mutakakun, joka tapauksessa todella syntinen tuoksu.


Ulkonäkö pelotti miestä, mutta omat mielikuvat lensivät heti spa-tunnelmiin. Tästä tuli ihan mieleen joku kylpylöiden suklaahoito. Ja kun tätä levitti vartalolle, niin koko kroppa oli ihan ruskea ja olo oli kuin Selviytyjät-sarjan tyypeillä konsanaan :)


Suklaakakkutaikinaa habitukseltaan muistuttava kuorinta sisälsi superkuorivia rakeita ihan hurjan määrän, kuin olisi sokerilla kuorinut. Eikä ihme sillä kuorinta sisältää kaakaovoin, parapähkinäöljyn ja soijaöljyn lisäksi myös sokeria.Ja kuori sitten myös ihan hullun hyvin ja pehmoinen ihohan siitä seurasi. Vaikka onkin tosi kuoriva, niin iho ei kiusaantunut yhtään, mutta eipä vartalon ihoni kovin herkkä olekaan.

Ja sitten vielä bonuksena sarjan viimeinen jäsen:


Eli sydämenmuotoinen suklaasaippua. En raaskinut ottaa muovejakaan pois, kun toinen on niin söpö. Ihana ajatus ystävälle sitten 14.2. :) Ja tuoksuu muuten suklaalta muovin läpikin! Sydän sisältää kaakaovoita, niin kuin muutkin sarjan tuotteet sekä soijaöljyä.

Lue myös: Chocomania Body Lotion + Body Butter sekä Chocomania Lip Butter

Shower creamin hinta on 8 e ja body scrubin 17 e. Saippuasydän kustantaa 4 e.

Mikä on teidän lempituoksunne vartalonhoidossa? Itselläni tämä suklaa tuli tiukasti kiinni vaniljan tuoksuun :)

Chocomania-tuotteet on saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

  1. Sain tänään töistä suklaamania-vartalovoin ja tuon saippuan, mutta ajattelin kyllä suihkugeelin ja ehkä tuon kuorinnankin ostaa. :) Nam!

    Yleisesti ottaen kyllä tykkään raikkaista tuoksuista ihan kaikessa, mutta kyllä suklaa sinne joukkoon sopii! :)

    VastaaPoista
  2. Kissaämmä: Oi, ihanaa että sait vartalovoin, se on nannaa iholle :) Sen seuraksi tuo kuorinta olisi kyllä ihan must, se on ehkä lempparein näistä kaikista :)

    Joo, kyllä sinne raikkaiden tuoksujen sekaan yksi suklaa mahtuu :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!