tiistai 21. helmikuuta 2012

BeSave!

Sain ennen joulua Ekovistalta testattavaa ja aika paljon tuosta paketista olen suurimman osan jo esitellytkin. Tässä kuitenkin vielä pari BeSave! -merkin näytekokoista purkkia tuli käytettyä, joten pari sanaa niistä.


Ravitseva kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu shampoo ei ihan löytänyt paikkaansa sydämessäni tai hiuksissani. Yhdistän tuotteen vaahtoavuuden mielikuvissani pesutehoon ja tätä sai hinkata kyllä tosissaan, jos halusi vaahtoa. Hinkata tai sitten pestä pariin kertaan kunnolla läträillen, mikä osaltaan aiheutti sen, että puteli kului niin nopeasti loppuun, ettei tästä riittänyt kuin muutamaan kertaan. Kovin luotettavaa arviota en siis pysty antamaan. En oikeastaan kuulu edes tämän shampoon kohderyhmään, koska hiuspohjani kaipaa pesevämpää tuotetta kaverikseen. Tämä ei pitänyt tukkaani puhtaana 24 tuntia, vaan hiuspohja alkoi kyllä rasvoittua selvästi jo aiemmin. Oiva hetki olikin pestä tukka aamulla, jotta pysyi puhtaana koko päivän. Valitettavasti tukka ei saanut lainkaan kuohkeutta, vaan puhdas tukka makoili aika lailla päätä myöden. Iltapesun jälkeen tulos oli puolestaan se, että seuraavana päivänä tukka ei pestyn näköinen kyllä ollut. Latvat sen sijaan tykkäsivät tuotteesta ja oikenivat luonnontilaansa nätimpään asentoon, mutta nehän ovatkin alkuperäisasetelmiltaan suoraan kohderyhmästä reväistyn näköiset :) Tuoksu oli ihan ok, tunnisti kyllä luonnontuotteeksi, mutta tuoksu oli tarpeeksi mieto, ettei alkanut ärsyttämään eikä pesty tukka tuoksunut enää miltään. 99 % tämän shampoon raaka-aineista on kuulemma luonnollista alkuperää.


Karitepuuta sisältävä rentouttava suihkugeeli oli pikkuisen enemmän mieleeni, joskaan tämäkään ei vaahdonnut makuuni tarpeeksi. Liukui iholla kuitenkin mainiosti ja oli kiva apu sheivaukseen. Iho jäi jopa sileäksi tämän jäljiltä. Tuoksu oli kovin samanmoinen kuin shampoossakin ja joo, kai se sitten on vähän rentouttava. Tämän pullon voisin kelpuuttaa isommassakin koossa, mutta ei tästäkään ihan lempparia tullut.

Kummallakin tuotteista on Cosmebio- ja Ecocert-merkinnät (kts. Wikipedia).

Näytteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!