tiistai 14. helmikuuta 2012

Ne kynnet

Kyllä, juuri NE kynnet. Kynnet, jotka aiheutti paljon stressiä ja ihan turhaan. Kyllä taas huomasi sen, että ensimmäisen kuoharin jälkeen sitä ei vaan välitä enää siitä, mitä on päällä tai kynsissä tai naamassa :) No joo, ajattelin muuten tehdä niin, että esittelen nyt ne mun kynnet, jotka te teilaatte kyllä, koska päädyin kuitenkin crackleen :) Mutta ajattelin myös tehdä sellaisen postauksen, jossa kertoisin vinkkejä juhliin valmistautumisesta. Tai ennemminkin muistion, koska kyllä kaikki ne jutut tietää. Voisin sitten itsekin turvautua siihen ennen seuraavia juhlia, niin ei jää kaikki viime tippaan niin kuin aina :)

Mutta ne kynnet. Kyselin siis teiltä tässä postauksessa, miten lakkaisin kynteni häihin kultamustan puvun kanssa. Ajatukseni oli laittaa kultaista lakkaa ja päälle mustat cracklet, jotka sopisivat puvun mustan pitsin kanssa kivasti yhteen. Suurin osa ihanista, apuaan antaneista ei lämmennyt tälle idealle, erityisesti siksi, ettei crackle välttämättä ole häihin se paras juttu, varsinkaan musta sellainen. Kehitin tästä sitten vielä isomman stressin enkä tiennyt yhtään, mitä tehdä, mutta sitten Pumpulipupu kommentoi ihanasti näin:

"Minusta nuo mustat cracklekynnet olivat hieno idea pitsisen mekon kanssa. Valitsisin ehdottomasti sen ylemmän Sharp Rosen, niin tulisi vähän kontrastiakin mekkoon.

Ja smoky eyes nudehuulilla sopisi kyllä myös kauniisti mekkosi kanssa. Ei häissäkään aina tarvitse olla värikäs, voi myös olla tyylikäs. :) 

Toivottavasti sinulla olisi kivat juhlat! :)"Hymyilin vaan pitkään tuolle viestille ja minut valtasi sisäinen rauha. Kaikki stressi hävisi ja tiesin, että juuri näin aion tehdä. No, olin niin juuttunut siihen kultamustaideaan, että laitoin kuitenkin kultaa alle enkä Pumppiksen ehdottamaa Sharp Rosea, mutta kuitenkin.

Näin siinä sitten kävi:

Inglot #631 + China Glaze -crackle Black Mesh, kynsitarrat Avonin

Ja täytyy sanoa, että jokainen kommentti, joka tuohon kynsikriisipostaukseen tuli, oli tosi hyvä, asiallinen ja muutenkin ihana. Olin jopa samaa mieltä teidän kaikkien kanssa, joten ei ihme, että kriiseilin. Oli liian monta hyvää ideaa. Koska minulta kuitenkin uupui värikkäitä asusteita, joihin olisin kynsiä voinut mätsätä, niin tämä ratkaisu tuntui helpoimmalta toteuttaa ja vedin teeman loppuun kultamustan smokey eyesin kanssa, josta ei tietenkään ole kuvia. 


Minulla on joku intohimo tehdä vasemmalle nimettömälle jotain erilaista ja päädyin tarroihin. En ole ihan varma, tykkäänkö lopputuloksesta, mutta sisäinen rauhani ulottui niin pitkälle, etten oikeastaan välittänyt. Kynnet sopivat mekon kanssa ja se riitti. Eikä kukaan minun kynsiäni tuijotellut siellä, joten se siitä. Jälkikäteen ajateluna kynnet olisivat ehkä erottuneet kivasti, mutta pysyneet väriteemassa, jos cracklet olisi vaan jättänyt pois. Tarroja ei joka kynnelle olisi riittänyt, mutta ehkä nimetön tarroinen olisi voinut olla riittävästi. No mutta, what's done is done.Tuo Inglotin lakka on muuten superkiva ja -hyvä, se peittää oikeastaan jo yhdellä kerroksella ja yhden kerroksen sitä vain laitoinkin. Mielestäni tuo crackle ei noissa kynsissä halkeillut tällä kertaa niin kivasti kuin olisi voinut, mutta laitoinkin sitä aika paksulti.

Että sellaiset tuli niistä. Oliko ihan kamalat? 

...

Tai älkää sanoko mitään.

7 kommenttia:

 1. Ei tullut yhtään kamalat, vaikka tuo crackle -lakkausbuumi ei minuun oikein kunnolla ole missään vaiheessa iskenytkään. Nimetön on tosi kivannäköinen (mulla on muuten sama homma; se nimetön on yleensä koristeltava eri tavalla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle cracklet tuli tosi jälkijunassa ja se on sit se helpoin tapa koristella, kun ei muuta osaa :)Mut en mä tiedä, onko toi musta crackle kuiteskaan se kivoin, mä tykkään ku joissain blogeissa näkee kirkkaalla cracklella koristeltu joku toinen kirkas lakka. Mut joo, nimetön on pop, se pitää olla erilainen kuin muut! :)

   Poista
 2. En alunperinkään tajunnu, mikä vika tuossa muka voisi olla! oli tosi kiva ideaa sen mekon kanssa, just bueno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, suoraan sanottuna, en mäkään! :) Siis nimenomaan sen mekon kanssa mä ajattelin, että nuo on suorastaan puhdasta neroutta ja olin vähän maissa, kun muut ei jakanu mielipidettä ;)

   Poista
 3. Ihana että mun kommentti ilahdutti ja rohkaisi sua niin paljon! Joskus näköjään vain sattuu oikeat sanat oikeaan hetkeen. :) Ja minusta crackle-idea oli alunperinkin tosi hyvä. Ja tärkeintä, että juhlissa oli myös kivaa!

  Tsemppiä sulle tyttö, älä masennu viimeaikaisista vastoinkäymisistä, vaan jatka tasan niin kuin ennenkin, tämä on sun blogi. You go girl! :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Pupun kanssa. Kirjoitat ja jatkat niin kuin parhaaksi näet. Jos anonyymejä ei nappaa lukea, niin olkoot lukematta ja pitäkööt mölyt mahassaan.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!