keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Nätti tilaus


Sorruin viimeinkin tilailemaan tuotteita Pretty.fi -sivustolta, sillä näin edullisia hintoja on vaikea vastustaa. Edullisen hinnan vuoksi tilasin jopa tuotteita, joita oikeasti en tarvitsisi kuten Maybellinen Instant Age Rewind -peitevoiteen tai Maybellinen Liner Express -rajauksen. Minulla siis olisi vastaavia tuotteita jo kotona, mutta kokeillaanpas nyt näitäkin. Sitä paitsi tuo rajaus on ruskea eikä minulla kyllä ruskeaa rajausta ole. Liner Expressiä on kehuttu niin paljon, että pakko sitä oli päästä testaamaan. Ja valo- tai peitevoiteita ei koskaan voi olla liikaa. Riittääkö selitykseksi?

Näiden lisäksi tilasin Nyxin kynsilakan Fuchsia-sävyssä sekä saman merkin jauhemaisen luomivärin vaaleanpunaisessa sävyssä Cosmopolitan. Lisäksi tilasin innoissani täydellisen vastineen Goshin Light'n Shine -huulikiillon sävylle 01, nimittäin Strobe Light -sävyisen Rimmelin Light Beam After Dark Lip Glossin, jossa niin ikään on peili ja valo. Rimmelissä tuotekehittely on viety niin pitkälle, että valo syttyy nappia painamalla ja sammuu myös. Eli käytännössä (niin kuin mieheni heti keksi) voit pitää valoa päällä laukussa, jotta sitä ei pimeässä tarvitse laukun pohjalta metsästää. Tätä ei varmaan Suomen marketeista saakaan, vai?


Oikeasti en nyt olisi tarvinnut tätä Nyxin luomiväriäkään, mutta en vain voinut vastustaa. Ihana sävy, jonka esittelen myöhemmin vielä tarkemmin.


Lisäksi Pretty.fi ilahdutti minua Nyxin Hot Pink -sävyisellä huulipunalla sekä 50 millin James Brown Londonin kuivasampoopullolla! Olen aivan innoissani tuosta kuivasampoosta. Käytän sen varmaan hetkessä loppuun.


Hot Pink vaikutti aika räväkältä väriltä, mutta puna on sen verran läpikuultavaa, että mitään 1980-luvun flashbackia tällä ei saa aikaiseksi :) Aivan ihana tapaus siis.

Esittelen kaikki tuotteet vielä tarkemmin, kunhan olen tutustunut niihin enemmän.

Pretty.fi on muuten uudistanut verkkokauppaansa eli käykäähän kurkkaamassa täältä! Kun tilaatte uutiskirjeen sivun vasemmasta laidasta, osallistutte kaiken lisäksi ihanan Nyxin meikkisetin arvontaan. Uudistuksen myötä Prettylle on tullut taas lisää tuotteita, joten ostoskori saattaa täyttyä yllättävän nopeasti :) Älkää sanoko, etten varoittanut...

Minulla on muuten ihan hirveä tilausvimma päällä. Sain juuri Avonilta ihan mielettömän määrän tavaraa, tilasin Prettyltä, tilasin MSCHICiltä (jossa on muuten vielä pari päivää ALE), tilasin Hennesiltä vaatteita, tilasin Adlibrikseltä pari kirjaa...

5 kommenttia:

 1. Joskus nettitilailu lähtee lapasesta..mutta niitä paketteja on niin kiva availla :D Ihan ku olis joulu.

  VastaaPoista
 2. Plaz^: niinpä, mutta sitten kun paketit on avattu on vähän tyhjä olo :0 Ainakin, jos ei tarvitse tuotteita heti... Pakettien avaus on kyllä se paras juttu :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon kans nyt onnistunu tilailemaan hulluna, apua :D

  Tuo NYXin lakka on yks lemppareistani tollasten punaisten sävyissä.

  VastaaPoista
 4. Paketti ilmestyi tänään postiluukusta, kiitos paljon :) Näytteet oli ihania yllätyksiä! Täytyy sanoa, että olen itse käyttänyt yhden kappaleen tuota Maybellinen eyelineriä, mutta omasta mielestäni se oli aivan hirveä. Yhdellä vedolla väri levittyi epätasaisesti, ja kun sitä yritti korjailla, alkoivat muutkin kohdat kökkööntymään ja rullaantumaan pois. Ehkä se oli vain maanantaikappale, mutta jäi vähän huono maku suuhun. Toivottavasti omasi osoittautuu käytössä paremmaksi :)

  VastaaPoista
 5. norppa: Se on liian helppoa tehdä ostoksia verkossa :)

  tahma: Hyvä, että tuli perille :) Kokeilin jo vähän tuota Maybellinen eyelineriä ja vaikutti kyllä tosi hyvältä. Että ehkäpä sulla tosiaan oli joku maanantaikappale :/

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!