torstai 16. helmikuuta 2012

Shopping4net.fi

Seuraa varoitus: Olin tehnyt tämän postauksen jo ennen anonyymien ahdistelua ja laitoinkin tämän jäihin pahoitettuani mieleni, mutta tällaisten postausten teko vie oikeasti pari-kolme tuntia illasta pois, joten en halua sitä aikaa heittää hukkaankaan. Luvassa siis paljon klikkejä, älä lue pidemmälle, jos et halua. Se on oma valintasi :) Tämän postauksen jälkeen klikit häviävät ja alan harrastamaan piilomainontaa niin kuin muutkin, niin kukaan ei ylläripylläri valita enää mitään. Vitsi, vitsi... Haittaakse? (kts. Putous :) )  Tajusinkin juuri, että tämä on minun blogini ja kirjoitan, mitä haluan ;)

Minun muuten piti tehdä tällainen samanlainen postaus Jeans.fistä (toim.huom.affiliate-yhteistyöstä vapaa yritys!), mutten saanut kuvia kopioitua sieltä... Höh. Siellä olisi myös ollut kaikkea kivaa. Ai joo, se on pitänyt vielä sanoa tuohon alkuviikon häipäkkään liittyen, että kun tuli jostain kritiikkiä, että esittelen tuotteita liikaa ja liian vähän meikkausta, niin tämä on kyllä aina ollut tuotekeskeinen blogi eikä se tule muuttumaan. En yksinkertaisesti osaa ottaa meikeistäni niin viisaita kuvia (vaikka livenä muka näyttäisivätkin hyvältä), että niistä kehtaisi jokapäiväistä juttua tehdä. Mutta harjoitus on kyllä siihenkin päällä koko ajan. Mutta kun realistisesti ajattelee, niin enhän minä millään kaikkia kivoja tuotteita ehdi/pysty testata, mutta ei kai se estä minua infoamasta, että hei, tällaistä ja tällaistakin on markkinoilla... Eikä tarvitse kommentoida tähän mitään, halusin vaan vielä tämän kertoa, vaikka toisaalta en haluaisikaan puolustella itseäni.

No niin, keskustelu on ohi ja pitemmittä puheitta niitä klikkejä. Ei ole muuten enää postauksia jemmassa, joten kai sitä pitää alkaa taas tehdä tuttavuutta näppiksen kanssa pienen writer's blockin jälkeen.

1. Color Clubin Keep it Under Cover -kokoelman kaikki lakat kiinnostaisivat. Ehkä eniten kuitenkin Masquerading. Arvatkaapa hinta? 6 euroa! KLIK*.
2. Mini-Color Clubit (7ml) kustantavat 2 e, ei paha sekään, vai? :) Tämä What a Drag -sävy osui heti silmään. KLIK*.
3. Kullanhohtoinen mini-Max Factor osui myös silmiin. Aivan ihana! Sävy Ivory. KLIK*.
4. Myös Claudia-merkkiset kynsilakat viehättävät edullisuudellaan ja kivoilla sävyillään. Kuvan sävy ei ole kivoimmasta (=erikoisimmasta) päästä, mutta muista lakoista en saanut kuvaa. KLIK*.
5. Musta koristelulakka tulisi tarpeeseen. Color Clubin Nail Art -lakoista eniten kaipaisin siis tällä hetkellä sävyä Black. KLIK*.
6. Tätä ei vissiin tarvitse edes selittää. Seche Viteä haluaisin kokeilla. KLIK*.
7. Deborahin lakat lupaavat pitkää kestoa. KLIK*.

Osui sieltä nyt kuitenkin muutakin kosmetiikkaa silmiin. Mokasin vähän, joten näissäkin numerointi alkaa ykkösestä.

1. Pierre Renén Sweet Berry Gloss Wet Wet Wet -kiillot houkuttavat. KLIK*.
2. Claudian irtoluomarit eivät ole ainakaan hinnalla pilattuja. KLIK*.
3. Mitenkähän toimisi Super Glandin -ripsiseerumi? Ei ole hinnalla pilattu, joten kiinnostaisi tietää, onko joku kokeillut? KLIK*.
4. Pientä hehkua kesäksi kenties Dr. Hausckan Transparent Bronze -tuotteella? KLIK*.
5. Britneyn Fantasy-tuoksua on kehuttu. Hintakin on aika edullinen. KLIK*.
6. Escadan tuoksut on ihania. Miten olisi Incredible Me? KLIK*.
7. Ole Henriksenin imago on laadukas ja naamioita haluaisin kokeilla muidenkin nassutuotteiden lisäksi. KLIK*.

Kuvat ovat Shopping4netin sivuilta lainattuja. Postaus sisältää affiliate-yhteistyön nimissä linkkejä, mutta en saa mitään rahallista korvausta, jos klikkaatte linkkiä ja menette vain tutkimaan sivuston tarjontaa. Kaikki postauksessa esitellyt tuotteet ovat oikeasti mielestäni kiinnostavia, osa tulisi jopa ihan tarpeeseen itselleni. Klikatkaa postauksen alla olevaa tylsä-ruutua, jos pahastuitte postauksesta, niin ei tarvitse muuta sanallista haukkua kehitellä tänne päin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!