torstai 2. helmikuuta 2012

Ihonhoitoa apteekista


Hehkutinkin jo Facebookissa, että voitin Mungolifen blogista 60 euron lahjakortin Nettiterveysapteekki.fi -sivustolle käytettäväksi. Olin oikeasti superonnellinen, koska D-vitskut sun muut tarpeelliset olivat lopussa. Pikkasen meni loppusumma taas yli tuon oikean määrän, mutta eipä tuo haittaa. Tuli paljon kaikkea kivaa ja tarpeellista tilailtua. Totta kai ensimmäinen ajatus oli heittää tavarat hankeen ja alkaa kuvailemaan :)

Jätin nyt tästä postauksesta ne vitamiinit ja Bepanthenit pois ja keskityn olennaiseen eli kosmetiikkaan :)


Ihan ensiksi naputin ostoskoriin tärkeimmän eli jemmakopion Avènen silmänympärysvoiteesta.


Tämä on kuitenkin sen hintainen, että ilmaiseksi sen mieluusti kotiutan. Aikasemman postauksen löydät täältä: klik.Toisekseen naputin koriin toistaiseksi lemppareimman päivävoiteeni eli ACOn Cliniderm-sarjan Active Protectionin (postaus täällä: klik). Asiaa vauhditti se, että sen ostajalle oli luvassa myös Pure Renewal -puhdistusvaahto. Käy!


ACOlla jatkoin sivuston tuotteiden kotiuttamisprojektia, sillä minulla oli kova ikävä Spotless Overnight -näppyhoitoa. Kyllä, kiitos! (Postausta löytyy täältä: klik.)


Ja koska uudenvuodenlupaukseni oli hoitaa käsiä ja kynsinauhoja, tilasin vielä ACOlta apua kynsinauhoille, jotta saan vertailua aikaiseksi sen ja Prettyltä tilaamani Sally Hansenin kynsinauhaöljyn välillä.

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen kaikkeen. Palveluun, sivustoon, toimitusaikaan, kaikkeen. Ja vaikka mietinkin postista pakettia noutaessani, että onko järkeä käyttää nettiapteekkia, kun se itse apteekkikin on siinä vieressä, niin päädyin (jälleen kerran) myönteiseen vastaukseen. On se vaan paljon kivempi tutkailla tuotteita rauhassa ja pohtia ja pähkäillä, kuin ostaa kiireessä tuotteet ihan livenä. Ja antisosiaalinen kun olen, niin paljastettakoon myös se, etten kestä kun apteekkarin täti tulee kysymään, voiko hän auttaa. Joo, se on ystävällistä, mutta hoidan sairauteni ihan rauhassa kiitos :)

2 kommenttia:

  1. Joo, apteekissa tullaan aina kysymään. Se vähän niinkuin kuuluu asiaan, koulussa jo "pakotetaan" siihen. No, onneksi voi kysyä kosmetiikkaa etsivältä vaikka, etsiikö jotain tiettyä (ei ole ehkä osunut silmään) ja antaa sit katella rauhassa :)

    Mut joo, tuputtaminen ärsyttää mua kyl muualla sit.

    VastaaPoista
  2. asetonihuuruja: Joo, kyllähän mä sen ymmärrän ja joskus apteekista on kyllä vaikea ilman apua löytää tarvitsemaansa. Mutta mitä epäsosiaalisemmin voin tuotteen hankkia, niin sitä parempi! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!