keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Chocomania Body Lotion + Body Butter

Ah, ah, ah! Varoituksen sana: seuraa pelkkiä kehuja!

Chocomania-sarjan esittely jatkukoon vartalon kosteutuksen merkeissä. The Body Shopin uutuussarjaan kuuluvat tietysti myös koko putiikille ominaiset vartalovoide ja vartalovoi. Voitte kuvitella, miten euforista on levitellä vartalon iholle suklaantuoksua, etenkin kun tuotteet ovat merkiltä, jonka vartalonkosteutus on omaa luokkaansa. Vai onko joku joskus ollut pettynyt Bodarin huumaavan tuoksuisiin vartalotuotteisiin?Aloitin testaamisen pumppupullossa majailevalla 250 millin vartalovoiteella. Ensinnäkin huomauttaisin, että rakastan pumppupulloja! Ne vain ovat maailman kätevimpiä juttuja vartalovoiteiden ja kasvojenhoitotuotteiden saralla. Toisekseen ihastuin tähän aika lujaa. Vaikka koostumus on kevyempi kuin vartalovoissa, niin kosteutusteho on silti ihan älyttömän hyvä.


Lotrasin tällä ihan huolella ihan tuoksun vuoksi, mutta vähempikin riitti ihon pehmentämiseen. Imeytyi aika sutjakkaan, mikä tarkoitti sitä, että sai laittaa vaatteet päälle nopsaan, mikä on aika tärkeä ominaisuus minulle tällaisissa tuotteissa. Siis täyden kympin pullo, ei vain voi muuta sanoa.


No, entäs sitten vartalovoi? Hellou, mama!! Bodarille tutussa 200 millin pyöreässä rasiassa saapunut ihanuus on niin jumalaisen paksua koostumukseltaan ja niin tehokkaasti kosteuttavaa, etten tiedä, mitä muuta voisi enää pyytää? Iho oli hetkessä ihan siloinen ja hiplattava, mikä terminä kuvaa kaikessa täydellisyyttä.


Ja täyteläisyydestään huolimatta tämäkin imeytyi yllättävän nopeasti jättäen iholle kuitenkin sen tunteen, että tässä edelleen tapahtuu kosteuttamista.

edit. Body butterin koostumuksesta huikeat 47 % on puhdasta kaakaovoita! Tuotetesteissä on muuten todettu, että tämä säilyttää vartalon kosteuden 48 tuntia.

En voi sanoa, kummasta tykkäsin kumpaa rakastin enemmän, sillä molemmilla on puolensa. Pumppupullo nopeaan kosteutukseen ja vartalovoi luksushetkiin, näin sen näkisin. Kummastakin jäi iholle se ihan vieno suklaan tuoksu, mutta ei todellakaan mitenkään päällekäyvästi. Ennemminkin nenä kiinni ihoon, niin tunnet tuoksun -kind of way.

Ja niin, ei kai kukaan oikeasti odottanutkaan, että haukkauisin suklaan tuoksuisia vartalotuotteita, häh? :)

Lue myös: Chocomania Lip Butter

Body Lotionin hinta on 15 e ja body butterin 18 e.

Tuotteet saatu blogin kautta.

9 kommenttia:

 1. Joo näitä odotin jo pari viikkoa sitten, kun töissä pääsin nuuskuttelemaan. :) Pitänee suunnata siis Body Shoppiin...

  VastaaPoista
 2. Kissaämmä: Joo, ei siinä paljon vaihtoehtoja ole :)

  VastaaPoista
 3. Namnam kun kuulostaa herkulliselta! :) Harmi vaan että mulla on voiteita vielä muutama purkki liikaa kaapeissa :D

  VastaaPoista
 4. Kissanminttu: ...mutta onko yhtään suklaantuoksuista? ;)

  VastaaPoista
 5. Niin no voihan sitä aina keksiä tuollaisia hyviä tekosyitä.. ;D

  VastaaPoista
 6. Voi eiiiii, tahtoo tahtoo tahtoo, mut eipä oo nyt mahollisuutta lähtä paikkakunnalle, mistä Body Shoppi löytyis. :(

  VastaaPoista
 7. Kiki: En tiedä, onko kuinka käytännöllistä, mutta Bodarilla on myös postimyyntimahdollisuus: http://www.bodyshop.fi/postimyynti.shtml :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia vinkistä! Eipä oo tullu vierailtua BS:n nettisivuilla, ku oon luullu, ettei BS:llä tota postimyyntihommaa ole. :o

  VastaaPoista
 9. Kiki: Ollos hyvä :) Eihän toikaan maailman yksinkertaisin ratkaisu ole, että toivottavasti saisivat kunnon verkkokaupan pystyyn joskus :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!