torstai 2. helmikuuta 2012

Advertizing

Äh, sähköpostiin kolahti niin monta vinkkiä TradeDoublerilta, että ängen ne kaikki tähän, niin ei tarvitse miettiä, mitkä näistä teitä voisi mahdollisesti kiinnostaa :) Mainosähkyä siis! Huomatkaa päivän aiempi postaus.

Nellyllä on NellyBeauty-tuotteet nyt tämän viikon -20%. Huomatkaa muun muassa Nellyn oma MetalMania88-paletti :D Suora linkki tuotteisiin tässä: klik*. Viva La Diva -tuotteita tilatessa nopeimmat saavat VLD-kynsilakan kaupan päälle. Klik*.Yves Rocherilta saa koodilla ARGAN1 hoitavan argonbalsamin veloituksetta, kun tilaa vähintään 17 eurolla. Voimassa koko helmikuun. Ja muistattehan, että koodilla HAPPY2012 saa tilauksen lähetyskuluitta, jos et ole vielä tuota koodia käyttänyt.Sokoksen verkkokaupasta saa SOKOSHELMI koodilla -15 % alennusta kaikista tuotteista. Lisäksi helmikuun ajan erinäisiä tuotteita on tarjouksissa S-etukortilla. Ja kotiinkuljetus tuotteilla vain 4,90 e.Ja sitten vielä ilmoitusluontoinen asia: Hyvinvoinnin tavaratalon verkkosivut ovat uudistuneet ja valikoimissa on lähes 4000 tuotetta. Tsekatkaa erityisesti Benecosin sekä Oliv by La Clareen tuotteet!
EDIT. TradeTrackerilta tuli vielä Spartoon helmikuun kampanjakoodit. Eli FEBFI5-koodilla saa 5 prossaa alea, kun tilaus on yli 60 e. FEBFI10-koodilla saa 10 prossaa alennusta vähintään 80 euron ostoksista. FEBFI15-koodi tarjoaa 15 prossaa alennusta, kun tilaus on vähintään 100 euroa ja FEBFI20-koodilla saa vähennystä 20 prossaa yli 150 euron tilauksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!